Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Kαλα, εσυ πηγαινες σφαιρα για 32 μεταπτυχιακα, 5 Phd και θεση ΔΕΠ στο τσεπακι..τωρα σε νοιαζει τι λεει ο κοσμος και οι εργοδοτες? Ρε φιλε, ειλικρινα, ή τρολλαρεις απειρα εδω μεσα γιατι βαριεσαι τον κωλο σου, ή τα χεις κανει αχταρμα μεσα στο κεφαλι σου και δεν εχεις ιδεα πώς λειτουργει η κοινωνια εν γενει.. Δεν τρολλαρω εγώ μίλησα για εργασιακό εκφοβισμό και κακές συμπεριφορές. Αυτά με έχουν κάνει να μην θέλω να εργαστώ.
Gingerbread Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stchasm είπε Δεν τρολλαρω εγώ μίλησα για εργασιακό εκφοβισμό και κακές συμπεριφορές. Αυτά με έχουν κάνει να μην θέλω να εργαστώ. έχεις εργαστεί όμως;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Στις προηγούμενες αναρτήσεις σου μας είχες αναφέρει με αρκετά αλαζονικό ύφος πως θα γινόσουν επίκουρος και πως θα έκανες τόσα πράγματα. Εσύ δεν θα έκανε διδακτορικό; Τελικά δεν θα έχεις χρηματοδότηση ή δεν θα κάνεις διδακτορικό; Θέλεις απεγνωσμένα κάποιος να συμφωνήσει μαζί σου, αλλά τις περισσότερες φορές εγώ τουλάχιστον βρίσκω παράλογα αυτό που λες. Σε συνδυασμό με το (αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι) με το ότι δεν βρίσκεις κοπέλα, μήπως εσύ είσαι κάπου λάθος σε όλο αυτό; Δεν έχει βγει η απόφαση αν έγινα δεκτός, μου είπανε ότι θα με ενημερώσουνε πριν τις γιορτές.
Dark_panel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stchasm είπε Δεν τρολλαρω εγώ μίλησα για εργασιακό εκφοβισμό και κακές συμπεριφορές. Αυτά με έχουν κάνει να μην θέλω να εργαστώ. Αρα ερχομαστε στο σεναριο του οτι δεν εχεις ιδεα πώς λειτουργει εν γενει η κοινωνια..κατι το οποιο ειναι τραγικο.. Εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι που εργαζονται, τους χαϊδευουν το κεφαλακι, τους δινουν και τπτ αδειες αβερτα μετ αποδοχων και ολα ειναι μελι γαλα? Δεν εχεις δει πραγματικο τραμπουκισμο σε δουλειες, και οι ανθρωποι να συνεχιζουν να δουλευουν γιατι εχουν αναγκη.. Εχω την εντυπωση οτι ζεις σ ενα συννεφακι και την τριχα την κανεις παλαμαρι ολοκληρο..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, archer100 είπε 1 & 2 Ποιοι σε αντιμετωπιζουν ως ανειδικευτο; Εταιριες οι θεσεις εργασιας των οποιων απτονται του αντικειμενου σου ή άσχετες εταιριες που κανεις αιτησεις απλα για να βρεις μια δουλεια; Μπορεις να δωσεις παραδειγματα; 3. Τι ακριβως εχεις να προσφερεις στην αγορα εργασιας και σε τι ειδους εταιριων; Υπαρχουν τετοιες εταιριες στην Ελλαδα; 4. Τι αγωνα εκανες ακριβως; Οταν λες δεν εχεις το κουραγιο, αυτο προκυπτει επειτα απο μακροχρονια καταπονηση ή απλα επειδη δε γουσταρεις να μπεις στο τρυπακι του να δουλευεις ως υπαλληλος; Ποσα ενσημα στον ιδιωτικο τομεα εχεις αν επιτρεπεται; 1&2: εταιρείες που άπτονται του αντικειμένου μου. 3: πτυχίο και μάστερ και 3 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο. 4: Αν διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο μου αναφέρομαι σε 11 χρόνια. Φοβάμαι ότι αν βρω δουλειά θα δέχομαι πάλι προσβλητικές συμπεριφορές και δεν θα μπορώ να το διαχειριστώ. 7 λεπτά πριν, Gingerbread είπε έχεις εργαστεί όμως; Όχι.
archer100 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stchasm είπε 1&2: εταιρείες που άπτονται του αντικειμένου μου. 3: πτυχίο και μάστερ και 3 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο. 4: Αν διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο μου αναφέρομαι σε 11 χρόνια. Φοβάμαι ότι αν βρω δουλειά θα δέχομαι πάλι προσβλητικές συμπεριφορές και δεν θα μπορώ να το διαχειριστώ. Τα προσοντα σου ακουγονται μια χαρα εως εξαιρετικα. Με το 4 εννοεις οτι εχεις εργαστει 11 χρονια στον Ιδιωτικο Τομεα και οτι δεχτηκες ασχημες συμπεριφορες; Αν ναι σε τι ειδους εταιριες εργαστηκες; Εκανες χρηση των προσοντων σου; Αν ΟΧΙ γιατι εμεινες εκει; Αν ΝΑΙ τοτε ποιος σε πιεζει να πας σε χειρωνακτικες δουλειες; Πρεπει να μας δωσεις καλυτερη εικονα του background σου, μη ντρεπεσαι, εδω ανοιγουν θεματα για συκεκριμενες εταιριες ονομαστικα, μη φοβασαι να δωσεις λεπτομερειες, ενα ανωνυμο ακαουντ εισαι. Τι ακριβως εκανες αυτα τα 11 χρονια και γιατι θεωρεις πως πηγε τοσο ασχημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Αρα ερχομαστε στο σεναριο του οτι δεν εχεις ιδεα πώς λειτουργει εν γενει η κοινωνια..κατι το οποιο ειναι τραγικο.. Εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι που εργαζονται, τους χαϊδευουν το κεφαλακι, τους δινουν και τπτ αδειες αβερτα μετ αποδοχων και ολα ειναι μελι γαλα? Δεν εχεις δει πραγματικο τραμπουκισμο σε δουλειες, και οι ανθρωποι να συνεχιζουν να δουλευουν γιατι εχουν αναγκη.. Εχω την εντυπωση οτι ζεις σ ενα συννεφακι και την τριχα την κανεις παλαμαρι ολοκληρο.. Η τελευταία σου φράση είναι απαράδεκτη. Το ότι συμβαίνει και σε άλλους εργασιακός εκφοβισμός και δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Οι εργαζόμενοι δεν είναι είλωτες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Gingerbread Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια δεν καταλαβαίνω, αφού δεν έχει εργαστει πως υφίσταται εργασιακό bullying; 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Τα προσοντα σου ακουγονται μια χαρα εως εξαιρετικα. Με το 4 εννοεις οτι εχεις εργαστει 11 χρονια στον Ιδιωτικο Τομεα και οτι δεχτηκες ασχημες συμπεριφορες; Αν ναι σε τι ειδους εταιριες εργαστηκες; Εκανες χρηση των προσοντων σου; Αν ΟΧΙ γιατι εμεινες εκει; Αν ΝΑΙ τοτε ποιος σε πιεζει να πας σε χειρωνακτικες δουλειες; Πρεπει να μας δωσεις καλυτερη εικονα του background σου, μη ντρεπεσαι, εδω ανοιγουν θεματα για συκεκριμενες εταιριες ονομαστικα, μη φοβασαι να δωσεις λεπτομερειες, ενα ανωνυμο ακαουντ εισαι. Τι ακριβως εκανες αυτα τα 11 χρονια και γιατι θεωρεις πως πηγε τοσο ασχημα; Τα 11 χρόνια είναι από το 2008 μέχρι το 2019 το αναφέρω και στο αρχικό μου κείμενο. Αυτή η περίοδος περιλαμβάνει την εποχή που ήμουνα στο γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο. Φοβάμαι την επανάληψη των κακών συμπεριφορών.
Dark_panel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Παιδια δεν καταλαβαίνω, αφού δεν έχει εργαστει πως υφίσταται εργασιακό bullying; Νομιζω καπου λεει για τετοιες συμπεριφορες μεταξυ 2008-2019 αλλά δεν καταλαβα αν μιλαει για δουλεια ή γενικα για συμπεριφορες φιλων/γονεων 😅 Βεβαια, εγω θυμαμαι παλια που ελεγε οτι εχει παρει σερι τις σπουδες κ δεν εχει δουλεψει γιατι εχει λεφτα απο ενοικια..δεν καταλαβαινω τι γινεται 😂 Edit: γραψε λαθος αδερφε, για σχολειο μιλαει 😅 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Dark_panel
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Παιδια δεν καταλαβαίνω, αφού δεν έχει εργαστει πως υφίσταται εργασιακό bullying; Σε συνεντεύξεις αναφέρομαι. πχ. Λες ότι γνωρίζεις 3 ξένες γλώσσες άριστα και σου λένε τι σχέση έχει αυτό. Λες ότι το πτυχίο σου αναγνωρίζεται ως μάστερ και σου λένε πάλι τι σχέση έχει αυτό. Γενικότερα έχουν καραμέλα την φράση τι σχέση έχει αυτό. Σε ρωτάνε αν έχεις εργασιακή εμπειρία και τους λες όχι λόγω καραντίνας και μετά σου λένε πριν την καραντίνα που ήτανε η περίοδος που σπούδαζα. Δηλαδή, δεν αποδέχονται τα πτυχία μου.
archer100 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stchasm είπε Τα 11 χρόνια είναι από το 2008 μέχρι το 2019 το αναφέρω και στο αρχικό μου κείμενο. Αυτή η περίοδος περιλαμβάνει την εποχή που ήμουνα στο γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο. Φοβάμαι την επανάληψη των κακών συμπεριφορών. Κοιταξε, γενικα ο εργασιακος τομεας στην Ελλαδα ειναι ζουγκλα και συχνα αδικει καταφωρα τους πτυχιουχους και τους προσοντουχους. Αυτο πρεπει να το εχεις ως δεδομενο. Ειτε θα συμβιβαστεις, θα κανεις υποχωρησεις, θα σκυψεις το κεφαλι και θα πας για μεροκαματο της φαπας (ακομα και με 7 πτυχια και 5 γλωσσες στην Ελλαδα, μπορει να τρως φαπες) για να επιβιωσεις ή θα κοιταξεις για εξωτερικο για να βρεις καλυτερες συμπεριφορες και απολαβες. Ή θα βαλεις θεους και δαιμονες για να μπεις σε καμια μικρη-ζεστη-θεσουλα στο δημοσιο, οπως κανουνε πολλοι και θα βυζαινεις απροσκοπτα απο το κρατικο μασταρι μεχρι να πεθανεις.
archer100 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stchasm είπε Σε συνεντεύξεις αναφέρομαι. πχ. Λες ότι γνωρίζεις 3 ξένες γλώσσες άριστα και σου λένε τι σχέση έχει αυτό. Λες ότι το πτυχίο σου αναγνωρίζεται ως μάστερ και σου λένε πάλι τι σχέση έχει αυτό. Γενικότερα έχουν καραμέλα την φράση τι σχέση έχει αυτό. Σε ρωτάνε αν έχεις εργασιακή εμπειρία και τους λες όχι λόγω καραντίνας και μετά σου λένε πριν την καραντίνα που ήτανε η περίοδος που σπούδαζα. Δηλαδή, δεν αποδέχονται τα πτυχία μου. Τι τιτλο ειχαν οι τελευταιες 3 θεσεις στις οποιες εκανες αιτηση και συνεβη αυτο; Αν ο τιτλος πχ ητανε Data Entry, Sales assistant, Customer Support, κλπ τοτε μαλλον τα πτυχια και οι γλωσσες οντως δεν εχουν σχεση. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από archer100
Greengreen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Kαλα, εσυ πηγαινες σφαιρα για 32 μεταπτυχιακα, 5 Phd και θεση ΔΕΠ στο τσεπακι..τωρα σε νοιαζει τι λεει ο κοσμος και οι εργοδοτες? Ρε φιλε, ειλικρινα, ή τρολλαρεις απειρα εδω μεσα γιατι βαριεσαι τον κωλο σου, ή τα χεις κανει αχταρμα μεσα στο κεφαλι σου και δεν εχεις ιδεα πώς λειτουργει η κοινωνια εν γενει.. Οπα κακια η δηκιά σου! Σαν νταλικιερισα μιλας τι επαθες σημερα; Πανσεληνο εχει; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Greengreen
nikos1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, stchasm είπε Δεν τρολλαρω εγώ μίλησα για εργασιακό εκφοβισμό και κακές συμπεριφορές. Αυτά με έχουν κάνει να μην θέλω να εργαστώ. παντου και παντα θα υπαρχει εργασιακος εκφοβισμος οπως λες.ακομα και πιεση αγχος και αλλα πολλα.αν δεν αντεχεις αυτα τοτε τι ?περιμενεις στην ηλικια που εισαι και με τα πτυχια που εχεις να παρεις θεση ανωτερη απο του υπαληλου;πλεον πιστευω λιγς εταιριες αναγνωριζουν πτυχια αλλα και παλη δεν θα εισαι σε θεση που θελεις.τι εμπειρία εχεις για να σε βαλει καποιος σε επιπεδο μη υπαληλου ανειδίκευτου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις