Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Θέλω να πάρω μία κάμερα εξωτερικού χώρου μέχρι 50€ η οποία εκτός από καταγραφή σε κάρτα SD θα έχει και καταγραφή σε cloud ή δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο μέσο.

Θα μπει σε ισόγειο ακάλυπτο που επικοινωνεί με την μπαλκονόπορτα του σπιτιού.

έχω βρει την παρακάτω που έχει καλά σχόλια αλλά απ ότι είδα για να γίνει καταγραφή σε cloud πρέπει να κάνεις συνδρομή σε πρόγραμμα.

https://www.skroutz.gr/s/25146107/TP-LINK-Tapo-C310-V1-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-Αδιάβροχη-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία.html?from=account_favorites#shops

Υπάρχει κάτι σε αυτό το μπάτζετ που ζητάω ή είναι μονόδρομος η τοπική καταγραφή σε κάρτα SD?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Visehrad
Δημοσ.

1. να υποθεσω πως το  SSD που γραφεις εννοεις SD card

2. το real time upload σε cloud προυποθετει την γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ (κοστος). Μετα θελουμε υπηρεσια με μεγαλη χωρητικοτητα αποθηκευσης ως χρηστης. Θα ειναι τζαμπα ?

3. εαν ολα γινοται απο το λογισμικο της εταιρειας της καμερας .... 1. δεν εχουμε ασφαλεια 2. ισως να υπαρχει κοστος

εγω θα εβαζα ενα καταγραφικο με σκληρο δισκο, μερικα ΤΒ και επανω σε αυτο οι καμερες. Καταγραφικο με συνδεση στο ιντερνετ και οποτε θελω, απ' οπου θελω εχω προσβαση στο υλικο, χωρις καμια εταιρεια να βλεπει. Μπορει στην αρχη να θελω μερικα κατοσταρικα, στον 1 χρονο θα εχω κερδος. Γραμμη ADSL θελει

εαν δεν θελεις προσβαση απο το ιντερνετ, ολα ειναι πιο απλα με το καταγραφικο, ακομα και στο κοστος κτησης

οι ασυρματες καμερες θελουν τροφοδοσια, οποτε καλυτερα να βαλεις με lan cable. Θα εχεις επιπλεον το κερδος για μεγαλυτερη ασφαλεια στο υλικο καταγραφης

Δημοσ.

την ίδια έχω για να ελέγχω τον εξωτερικό χώρο και το αυτοκίνητο 

την έχω ασύρματα και έχω ορίσει κάποια σημεία μέσα από το app. όπου όταν παραβιαστουν έρχεται ειδοποίηση στο κινητό μου έχει και μικρόφωνο που μπορείς να μιλάς από το κινητό στην κάμερα. όλα τα χρησιμοποιώ καθημερινά. καταγραφή γίνεται σε κάρτα μνήμης αλλά και μέσω του app. στο cloud αν θες αλλά με μικρή χρέωση. 

3.49€ το μήνα ή 32.99€ το χρόνο  απεριόριστα cloud  με 30 ημέρες αποθήκευση βίντεο και συμβάντων. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...