karabdx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Τη προηγούμενη εβδομάδα πήγε ο γιος μου εκδρομή στο Βουκουρέστι . Έκλεισε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο μέσω Booking . Επειδή θα έφθανε αργά τα μεσάνυχτα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης του έστειλε το νούμερο τηλεφώνου του και οδηγίες πως θα μπει στη πολυκατοικία ,που θα βρεί τα κλειδιά και τον αριθμό του διαμερίσματος . Όταν έφθασε μπροστα στο διαμέρισμα διαπίστωσε οτι το κλειδί δεν μπορεί να ανοίξει τη πόρτα . Δυστυχώς οι οδηγίες δεν ήταν σαφείς , δεν έλεγαν ότι θα έπρεπε να ανοιξεις τη πόρτα με τα χέρια και μετά θα βρισκόσουν μπροστα σε δύο άλλες πόρτες και θα έβαζες το κλειδί στο νούμερο 2 !!! Αφου είδε ότι το κλειδί δεν έκανε άρχισε να παίρνει το ιδιοκτήτη για να τον βοηθήσει . Πήραμε πολλες φορές αλλά καμμία απάντησ η ενώ ήξερε ότι εκείνη την ώρα περιμένει αφίξη . Αφου δεν μπορούσε να μπεί στο σπίτι κατέβηκε ωρα 2πμ και β΄ρηκε ένα ξενοδοχείο πλήρωσε 99,00 ευρώ και διανυκτέρευσε. Το πρωί στις 9.30 πμ μας πήρε ο ιδιοκτητής και αφου έδωσε τις σωστές οδηγίες ο νεαρός κατάφερε να μπεί στο σπίτι . Θέλω να ρωτήσω αν ειναι σωστό να διεκδικήσω τα χρήματα που δώσαμε στο ξενοδοχείο (δεδομένου ότι δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος του νεαρού ) , με ποιον τρόπο να το κάνω και από ποιον ( Booking η Ιδιοκτήτη)?
tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Λογικό είναι και καλώς να τα διεκδικήσεις. Όμως θαρρώ πως θα υπάρχει πρόβλεψη στους όρους και τελικά δεν θα αποζημιωθεί. Καλή τύχη.
kon1to Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Αν καταλαβαίνω σωστά, υπήρχε μια πόρτα που άνοιγε χωρίς κλειδί, το παιδί δεν προσπάθησε να την ανοίξει απλά είδε οτι το κλειδί που είχε δεν ταίριαζε, και βάσει αυτού σκέφτεστε να διεκδικήσετε αποζημίωση; δεν μου φαίνεται "βάσιμο", αλλά κυριολεκτικά δεν χάνετε κάτι, εκτος απο χρόνο ενδεχομένως. Σε κάθε περίπτωση πρώτα μιλάτε με τη Booking και ισως σας κάνουν κάποιο refund. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα