Προς το περιεχόμενο

Custom Gaming Desk και feedback

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη κοινότητα.

Αρχικά να πώ πως αντιπροσωπεύω μια επιχείρηση και δεν είμαστε κατασκευαστές gaming desks αλλά συστημάτων αλουμινίου. Παρόλα αυτά, όλοι έχουμε τα χόμπυ μας και εγώ έχω το μικρόβιο των υπολογιστών. Έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες μου, οι οποίες μου δημιουργούνταν όλα τα χρόνια ενασχόλησής μου με το αντικείμενο, ξεκίνησα πριν ένα μήνα να ψάχνω για αγορά ενός γραφείου. Δυστυχώς όσο καιρό έψαξα, στο εύρος τιμών 200€-500€, δεν κατάφερα να βρώ κάτι που να με κάνει να πώ "Αυτό είναι".

Και κάπως έτσι κατέληξα να σχεδιάσω το δικό μου και με τους συνεργάτες μου να το υλοποιήσουμε. Από τη κοινότητα θα ήθελα είναι το εξής: Από τη στιγμή που έγιναν τα σχέδια και βιώσαμε τη παραγωγική διαδικασία, θα ήθελα να με βοηθήσετε με το feedback σας για το πόσους από εσάς θα ενδιέφερε η αγορά ενός παρόμοιου γραφείου (ή είμαι εγώ μόνο περίεργος) ώστε να πάρουμε μια απόφαση για το αν θα το διαθέσουμε για παραγγελίες/πώληση. Δεν ξέρω πως να κάνω poll οπότε ένα like θα ήταν αρκετό.

Παρακάτω η παρουσίαση, με τον τρόπο που θεώρησα οτι θα σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα.

1. Τα parts / Μόλις έχει αφαιρεθεί το wrap. Το γραφείο αποτελείται απο δύο μικρά stands και δύο ρυθμιζόμενα στους x,y,z άξονες ράφια με διάτρητη λαμαρίνα ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν/ ή να λειτουργούν ήδη ενσωματωμένα fans που ψύχουν τις συσκευές επάνω, όπως και απο ένα ακόμη ρυθμιζόμενο, μη διάτρητο ράφι για τη στήριξη του χεριού κατά των χειρισμό του mouse. Όλα τα ράφια μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε απο τα 4 κεντρικά πόδια του γραφείου. Τα 2 stands έχουν απόσταση απο το έδαφος ώστε να μην εμποδίζουν τον καθαρισμό απο κάτω αλλά και να δυσκολεύουν τη συσσώρευση τριχών (όσοι έχουν κατοικίδια θα καταλάβουν). Το γραφείο είναι εξ' ολοκλήρου σιδερένιο και η βαφή του είναι RAL Matte Μαύρο, με πιστόλι.

Spoiler

1.jpg.1e394bb5dae249bb268f8c1c6404f8d4.jpg

2. Κοντινό στα ράφια και στο τρόπο κλειδώματός τους, ο οποίος γίνεται με στρόφιγγες.

Spoiler

2.jpg.961d440627bb8b7a4e9fff8cb19d939a.jpg

3. Έχοντας εκτείνει το arm rest.

Spoiler

3.jpg.672082ade5a697f786e50ac567c75012.jpg

4. Έχοντας εκτείνει το arm rest και το ένα ράφι.

Spoiler

4.jpg.32ff98f0b74716835f9d26d4524c904b.jpg

5. Έχοντας εκτείνει το arm rest και τα δύο ράφια.

Spoiler

5.jpg.8a139a0ed2111684f24efb9bf7508d14.jpg

6. Ένα απο τα πιθανά configurations.

Spoiler

6.jpg.bb6e7f2295c00ab21b92684e0c088fe7.jpg

7. Κοντινό στα ράφια.

Spoiler

7.jpg.95f511591c68f46f2590cb8e3790c0c3.jpg

8. Ένα κανάλι απο κάτω για cable management. Επιλέχθηκε κλειστό για λόγους κόστους, αφού η δεύτερη λειτουργία του είναι η πρόσθετη στήριξη της άνω επιφάνειας του γραφείου.

Spoiler

8.jpg.43377c89371ba004ed2bd203114800d8.jpg

9. Το δικό μου configuration. Το λευκό ράφι δεν είναι μέρος του γραφείου, το είχα και επέλεξα να μη βγάλω καινούργιο, απλά να βάψω μαύρο αυτό (προφανώς δεν πρόλαβα ακόμα) :P .

Spoiler

9.jpg.ad11f986cf6843ae23ffc714add65937.jpg

10. Η δική μου χρήση του cable management 🤣.

Spoiler

10.jpg.05c31e9c8ea24d56c95480f01c8338a3.jpg

Αυτά τα λίγα. Δεν γράφω συχνά, λόγω έλλειψης χρόνου, εάν έχετε ερωτήματα ή στείλετε π.μ. θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους.

Φυσικά εννοείται πως οποιαδήποτε πρόταση περαιτέρω customization (δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες), ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από Silent_Society
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω γραψει και αλλου, οτι ενα σοβαρο γραφειο δουλειας/σπιτιου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 80 εκατοστα σε βαθος για να χωραει μεγαλο μονιτορ και επισης να απλωνεις τα ποδια σου απο κατω.

Το μονιτορ σου ειναι τραγικα μεγαλο για τετοιο γραφειο, κανεις και κακο στα ματια σου

επισης το πληκτρολογιο σου χωραει τσιμα τσιμα.

επισης τα pc case δεν θελω να βρισκοντε κοντα στα ποδια μου. Θελω να ειμαι ανετα εκει κατω, θα τα εβαζα απο την εξω πλευρα, αριστερα ή δεξια.

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και γω είμαι σε φάση που θέλω άλλο γραφείο για το PC αλλά θα κοιτούσα κάτι πιο μεγάλο για να μπορώ να βάλω 3 27" monitor πχ (είμαι στα 2 τώρα) αλλά και τον πύργο επάνω στο γραφείο.

-Το cable management είναι ωραίο από ότι βλέπω, θα μπορούσε να μπει και κάποιο πολύπριζο για να μπει tower/speakers(x2 με woofer)/3 monitors και 1 spare για τιμονιέρα πχ.
-Όπως είπε ο Allan-Wake χρειάζεται να έχει βάθος και για τις οθόνες / πληκτρολόγιο και για λίγο ασφάλεια για τα μάτια.
-Όταν είδα την πρώτη φωτογραφία το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι "αν κάνεις να στρίψεις λίγο προς τα δεξιά, θα κατακρεουργηθείς", τέρμα επικίνδυνο να είναι τα ράφια έτσι τόσο κοντά στα πόδια.
-στρόφιγγες που είδα επίσεις δεν είναι για γραφείο, μια να περάσεις από δίπλα και μαγκώσει κάνα ρούχο θα υπάρχει κλάμα!
-Κλειστό κανάλι, αν δεν έχει κανείς ατσαλίνα για να περάσει τα καλώδια από μέσα...καλή τύχη! Θα μπορούσε να γίνει με κενά ανά μερικά εκατοστά έτσι ώστε να παρέχει την υποστήριξη αλλά και να μπορεί κανείς να περάσει καλώδια από μέσα πιο εύκολα. Και σε αυτό που λέω καλό θα ήταν να έχει και 3 τρύπες από πάνω προς τα κάτω για να περνάνε πχ 3 monitor καλώδια προς τα κάτω. Ακόμα και πάνω να μπει ο πύργος, είναι πιο ωραίο να περάσουν τα καλώδια από κάτω. 
-Θέλει και λίγο πινελιές να γίνει πιο "οικιακό" δεν ξέρω πως να το πω πιο σωστά, οπτικά αυτό που βλέπω είναι σαν πάγκος σε γκαράζ -όχι ότι είναι κακό-, δεν είναι έπιπλο που θα το έβαζα σε σπίτι. Αλλά αυτό είναι καθαρά το πως το βλέπω εγώ.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο σαν diy και πρακτικό αφού το έχεις φέρει στα μέτρα σου, για πώληση δεν κάνει.

Μοιάζει με απλή σιδηροκατασκευή βαμμένη χωρίς να έχει καθόλου καλή εμφάνιση.

Θα ήθελε πολλά "ντυσίματα" με πλαστικό για να γίνει πιο όμορφο και πιο γλυκό στο μάτι.

Πολύ άσχημο να βλέπεις τα κολλημένα παξιμάδια και ντίζες κολλημένες με ένα λαμάκι

Το arm rest δε φαίνεται στιβαρό και επίσης δείχνει οτι γέρνει σε σχέση με το υπόλοιπο γραφείο

Της ντίξες τις έχεις αφήσει "γυμνές" να σφίγγουν στα πόδια; Βλέπω ήδη φαγώματα του χρώματος;

Τα δε stand πολύ "παιδικά" σα κατασκευή και άχαρα

Σκοπός των παραπάνω δεν είναι να σε πικάρω αλλά να δεις τις πιθανές αστοχίες και ασχημιές που βλέπει ένας υποψήφιος αγοραστής

• Like 2
Δημοσ.

@Allan-Wake

- Κρατάω το βάθος των 80εκ. ως προτίμηση, αν και τα περισσότερα επώνυμα desks σε αυτή και στην μεγαλύτερη κατηγορία τιμών κυμαίνονται στα 70εκ. μέσο όρο. Βέβαια απο τη στιγμή που είναι κάτι custom, βγαίνει στα μέτρα σου.

- Επίσης, επειδή η φωτογραφία παραπλανά (παρόλη τη προσπάθειά μου για πολλές και αναλυτικές), μία ακόμη για να σε βοηθήσω στην αντίληψη της ωφέλιμης επιφάνειας.

- Για τη θέσεις των διάφορων hardware, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ράφια είναι μετακινήσιμα, το ότι εγώ επέλεξα να το τοποθετήσω εκεί γιατί δεν μου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στη θέση που κάθομαι, είναι καθαρά προσωπική προτίμηση.

Spoiler

13.jpg.b0b95e2601c675ecfe5d434781ca10ba.jpg

@comfuzio

- Το cable management και για εμένα υστερεί, γιατί δεν ανοίξαμε 2 τρύπες δεξιά και αριστερά που θα ήταν σωστό σε μια retail version - εγώ δεν τις ήθελα, αλλά το περίμενα ως παρατήρηση. Για το κλειστό κανάλι, επίσης, το ανέφερα και πάνω και το πιστεύω, οτι θα είναι ιδανικότερο να είναι τύπου καλάθι ώστε να μπορεί να παρκάρει και πολύμπριζο εκεί.

- Τα ράφια έχουν όλα στρογγυλεμένες γωνίες και σε κανένα σημείο τους δεν εξέχει κάτι που να σου δημιουργήσει πρόβλημα (να σε κόψει, να μαγκώσει κάποιο ρούχο).

- Οι στρόφιγγες πιθανόν να δημιουργήσουν θέμα όπως το θέτεις, αλλά στον τρόπο που το έχω στήσει καμία από αυτές δεν εκτείνεται προς τα έξω αυτή τη στιγμή. Επιλέχθηκαν λόγω στιβαρότητας στα "κλειδώματα".

- Σίγουρα υπάρχουν πανέμορφες επιλογές με τρελό φινίρισμα στις λεπτομέρεις, που δυστυχώς (για εμένα) είναι δύο ή τέσσερα πόδια, πάγκος, 1-2 άγκιστρα και τέλος. Εδώ εστίασα περισσότερο στην εργονομία, όχι οτι δεν μπορεί να γίνει ένα καλύτερο φινίρισμα αν δώ οτι οι περισσότεροι το ζητάνε (πχ ηλεκτροστατική βαφή σε διάφορες τεχνικές). Απλά πάντα προσπαθείς να κρατήσεις και μια ισορροπία ως προς το κόστος, ειδικά αν δεν ξέρεις το εύρος του κοινού.

@nickol-us

- Και πλαστικοποίηση θα μπορούσε να γίνει, αλλά η δική μου άποψη είναι οτι απο τη στιγμή που έχω μια σιδερένια κατασκευή, θα προτιμούσα να εφαρμόσω όσο το δυνατόν λιγότερο ένα πολυμερές. Αν θα μπορούσες να μου δώσεις μια καλυτερη εικόνα, ποιά είναι τα σημεία που θα έντυνες με πλαστικό;

- Το arm rest ειδικά, είναι το ποιό στιβαρό απ' όλα τα ράφια, πέφτω σχεδόν όλος επάνω και δεν έχει καμία κλίση. Σχεδιάστηκε γι' αυτό. Σκέψου οτι το ένα απο τα δύο πλαϊνά ράφια σηκώνει το 2ο κουτί και δεν έχει την αντοχή του υποβραχιόνιου.

- Πολύ καλή παρατήρηση. Οι ντίζες έχουν λειανθεί απο την εσωτερική πλευρά αλλά έχουν μείνει γυμνές. Ήθελα τσιμούχες σιλικόνης εσωτερικά αλλά επειδή το βιαζόμουν, δεν ήθελα να περιμένω (είχα μιλήσει με μια βιοτεχνία να βγάλει στα μέτρα μου). Οποιοδήποτε γδάρσιμο θα το ξαναβάψω. Αυτό είναι κάτι όμως που το έχω επισημάνει και σίγουρα δεν θα έβγαινε έτσι προς πώληση. Όπως και θα υπήρχε επαρκές τρίψιμο και ομοιομορφία στις κολλήσεις καθώς δεν παίζει ρόλο στα φορτία απο τη στιγμή που έχεις τσεκάρει την αντοχή στα βάρη που θες με τις ανοχές που χρειάζονται, αλλά οπτικά κάποιον θα τον χαλάσει. Βασικά πιθανότατα δεν θα βγεί, απλά έπεσε σαν ιδέα και είπα να δώ το ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ όλους σας για τις μέχρι τώρα προτάσεις και παρατηρήσεις σας και δεν τίθεται κανένα θέμα παρεξήγησης (τί είχαμε, τί χάσαμε :) ). Ίσα - ίσα, με ενδιαφέρει η γνώμη από άτομα που ασχολούνται - γι' αυτό και απευθύνομαι στη κοινότητα.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Silent_Society είπε

@Allan-Wake

- Κρατάω το βάθος των 80εκ. ως προτίμηση, αν και τα περισσότερα επώνυμα desks σε αυτή και στην μεγαλύτερη κατηγορία τιμών κυμαίνονται στα 70εκ. μέσο όρο. Βέβαια απο τη στιγμή που είναι κάτι custom, βγαίνει στα μέτρα σου.

- Επίσης, επειδή η φωτογραφία παραπλανά (παρόλη τη προσπάθειά μου για πολλές και αναλυτικές), μία ακόμη για να σε βοηθήσω στην αντίληψη της ωφέλιμης επιφάνειας.

- Για τη θέσεις των διάφορων hardware, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ράφια είναι μετακινήσιμα, το ότι εγώ επέλεξα να το τοποθετήσω εκεί γιατί δεν μου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στη θέση που κάθομαι, είναι καθαρά προσωπική προτίμηση.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

13.jpg.b0b95e2601c675ecfe5d434781ca10ba.jpg

@comfuzio

- Το cable management και για εμένα υστερεί, γιατί δεν ανοίξαμε 2 τρύπες δεξιά και αριστερά που θα ήταν σωστό σε μια retail version - εγώ δεν τις ήθελα, αλλά το περίμενα ως παρατήρηση. Για το κλειστό κανάλι, επίσης, το ανέφερα και πάνω και το πιστεύω, οτι θα είναι ιδανικότερο να είναι τύπου καλάθι ώστε να μπορεί να παρκάρει και πολύμπριζο εκεί.

- Τα ράφια έχουν όλα στρογγυλεμένες γωνίες και σε κανένα σημείο τους δεν εξέχει κάτι που να σου δημιουργήσει πρόβλημα (να σε κόψει, να μαγκώσει κάποιο ρούχο).

- Οι στρόφιγγες πιθανόν να δημιουργήσουν θέμα όπως το θέτεις, αλλά στον τρόπο που το έχω στήσει καμία από αυτές δεν εκτείνεται προς τα έξω αυτή τη στιγμή. Επιλέχθηκαν λόγω στιβαρότητας στα "κλειδώματα".

- Σίγουρα υπάρχουν πανέμορφες επιλογές με τρελό φινίρισμα στις λεπτομέρεις, που δυστυχώς (για εμένα) είναι δύο ή τέσσερα πόδια, πάγκος, 1-2 άγκιστρα και τέλος. Εδώ εστίασα περισσότερο στην εργονομία, όχι οτι δεν μπορεί να γίνει ένα καλύτερο φινίρισμα αν δώ οτι οι περισσότεροι το ζητάνε (πχ ηλεκτροστατική βαφή σε διάφορες τεχνικές). Απλά πάντα προσπαθείς να κρατήσεις και μια ισορροπία ως προς το κόστος, ειδικά αν δεν ξέρεις το εύρος του κοινού.

@nickol-us

- Και πλαστικοποίηση θα μπορούσε να γίνει, αλλά η δική μου άποψη είναι οτι απο τη στιγμή που έχω μια σιδερένια κατασκευή, θα προτιμούσα να εφαρμόσω όσο το δυνατόν λιγότερο ένα πολυμερές. Αν θα μπορούσες να μου δώσεις μια καλυτερη εικόνα, ποιά είναι τα σημεία που θα έντυνες με πλαστικό;

- Το arm rest ειδικά, είναι το ποιό στιβαρό απ' όλα τα ράφια, πέφτω σχεδόν όλος επάνω και δεν έχει καμία κλίση. Σχεδιάστηκε γι' αυτό. Σκέψου οτι το ένα απο τα δύο πλαϊνά ράφια σηκώνει το 2ο κουτί και δεν έχει την αντοχή του υποβραχιόνιου.

- Πολύ καλή παρατήρηση. Οι ντίζες έχουν λειανθεί απο την εσωτερική πλευρά αλλά έχουν μείνει γυμνές. Ήθελα τσιμούχες σιλικόνης εσωτερικά αλλά επειδή το βιαζόμουν, δεν ήθελα να περιμένω (είχα μιλήσει με μια βιοτεχνία να βγάλει στα μέτρα μου). Οποιοδήποτε γδάρσιμο θα το ξαναβάψω. Αυτό είναι κάτι όμως που το έχω επισημάνει και σίγουρα δεν θα έβγαινε έτσι προς πώληση. Όπως και θα υπήρχε επαρκές τρίψιμο και ομοιομορφία στις κολλήσεις καθώς δεν παίζει ρόλο στα φορτία απο τη στιγμή που έχεις τσεκάρει την αντοχή στα βάρη που θες με τις ανοχές που χρειάζονται, αλλά οπτικά κάποιον θα τον χαλάσει. Βασικά πιθανότατα δεν θα βγεί, απλά έπεσε σαν ιδέα και είπα να δώ το ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ όλους σας για τις μέχρι τώρα προτάσεις και παρατηρήσεις σας και δεν τίθεται κανένα θέμα παρεξήγησης (τί είχαμε, τί χάσαμε :) ). Ίσα - ίσα, με ενδιαφέρει η γνώμη από άτομα που ασχολούνται - γι' αυτό και απευθύνομαι στη κοινότητα.

Καλά ναι και εγώ (εμείς; να μην μιλάω για άλλους :P ) προτάσεις και παρατηρήσεις κάνω για να βγει ένα τελικό ποιόν, που γιατί όχι; αν βγει στα "μέτρα μου" να το πάρω :)

Θα σταθώ λίγο και πάλι για τα ράφια, δεν είναι μόνο να είναι αιχμηρό αλλά και εκεί που είναι και σαν μη αιχμηρό, αν πας να στρίψεις και δεν τα έχεις κατά νου, θα βγεις με μελανιά...την έχω πατήσει έτσι και μιλάω εκ πείρας! Ειδικά αν κάποιος είναι ψηλός.
Για τις στρόφιγγες νομίζω υπάρχουν και άλλες λύσεις που ναι μεν δεν θα πιάνουν τόσο δυνατά αλλά δεν θα προεξέχουν και τόσο. 
Για βαφή εμένα δεν θα με ένοιαζε και τόσο το χρώμα -εντάξει να μην είναι και άβαφο- γιατί θα μπει εξοπλισμός επάνω και θα το καλύψει το πιο μεγάλο μέρος. Το να μπει κάτι σουπερ ντουπερ και στο τέλος να μείνει ένα κουτάκι 5χ5εκ που να μην καλυφθεί...ε δεν λέει!

Εγώ γενικά στο δικό μου έχω κάνει customιες με εσωτερικά μικρά ραφάκια πχ να μπορώ να βάλω ένα μικρό switch με το ρεύμα του.  Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εύκολο να κάνεις και συ κάτι τέτοιο. 
Και αν το δούμε και σε εργασιακούς χώρους πέραν των σπιτιών, κάποιο κανάλι από τα πόδια για περνάει δίκτυο και ρεύμα ή να μπορει το ένα γραφείο να περνάει καλώδιο για φεύγει μετά να πάει σε διπλανό γραφείο. Το λέω σαν κάποιος που πάει σε εταιρείες και δεν έχουν όλες δομημένη σωστή ή δεν μπορεί να γίνει δομημένη, οπότε κάθε γραφείο είναι ένα μικρό hop spot

• Like 1
Δημοσ.

Πλαστικά στις γωνίες θα έβαζα για αισθητικούς λόγους αλλά και για προστασία που λέει ο comfuzio

Spoiler

plastic-corners-500x500.jpg

Πλαστική στρόφιγα επίσης θα χρησιμοποιούσα, ένα ωραίο χερούλι δηλαδή

Spoiler

κάτι πιό όμορφο από αυτό, δίνω απλό  παράδειγμα

mini-star-knobs.jpg?i=676_400x320.jpg&10

Μάλλον θα έβαζα κάποιο πλαστικό να μη φαίνεται το στράντζο έτσι γυμνό

Ίσως έψαχνα να δώσω και λίγο design με καμιά λωρίδα πλαστικού όπου θα μου έδινε δυνατότητα τοποθέτησης κάποιου κρυφού φωτισμού led.

Στα stand θα χρησιμοποιούσα ροδάκια και όχι τόσο μεγάλης διαμέτρου σωλήνα, δείχνει κάπως "χοντρό" στο μάτι.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπεσα στο thread γατί αναζητώ ένα Standing Desk, οπότε δε μου κάνει, αλλά αν ήθελα ένα απλό γραφείο. 

Γενικά ωραία ιδέα και σαν modular μπορείς να μην πάρεις κάποια κομμάτια. Το ότι δεν έχει πλαστικά προσωπικά το βρήσκω θετικό μιας και δίνει την εντύπωσή μιας στιβαρής κατασκευής και είμαι του περιεχόμενου και όχι της εμφάνισης. Αλλά θα έβαζα τις βίδες στερέωσης στην πίσω πλευρά, έτσι που είναι δείχνουν πως μπορεί να βρεθούν σε επαφή με το πόδι σε κάποια απότομη κίνηση.

Δημοσ.

Gaming desk χωρίς χώρο για το κουτί πάνω στο γραφείο δεν είναι gaming :)

Εννοείται ότι θα είναι 80 εκ. βάθος με καθαρό τον από κάτω χώρο για να απλώνεις τα πόδια σε όποια κατεύθυνση θέλεις.

Ιδανικά θα ήθελες το γραφείο να είναι το ίδιο το κουτί με custom water cooling, αλλά πάει πολύ το μαρούλι μετά.

Δημοσ.

προσωπικα μολις μπηκα στο δικο μου σπιτι οποτε μαζι με τα υπολοιπα επιπλα ,παρηγγειλα και ενα γραφειο απο τον ξυλουργο. μεγαλο βαθος παντα για να μην βγαλεις τα ματια σου. εχω 37αρα οθονη και ειναι 80 cm απο εμενα. 2η οθονη 37αρα επισης για την εργασια, 2 κουτια πανω στο γραφειο + 2 keboards & 2 mouse για να μην βγαζω και βαζω. Μου πηγε ακριβα 400€ αλλα επειδη του πηγα διαστασεις και σχεδιο το εβγαλε ακριβως στα μετρα μου .Ειμαι 1,98 και δεινοπαθουσα με το παλιο γραφειο. Επρεπε να σηκωνομουν καθε λιγο να μπορω να τεντωνω τα ποδια μου.

Συρταριερα για cable management ,2 ακομα για τα χαρτια του εκτυπωτη -Α4 & Α3- ρυθμιζομενα arm rest και ειαμι πολυ ανετα. λογω δουλειας περναω 10ωρα στο γραφειο χωρις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...