Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.
Εργάζομαι σε  Δήμο της χώρας ως ΠΕ με 8μηνη σύμβαση (Σύμβαση Ιδιωτικιύ Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) και θέλω να πάρω μέρος στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2Γ/2022 και στο τέλος μου ζητάει να συμπληρώσω μία υπεύθυνη δήλωση όπου αναφέρει για τακτικούς υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν. 4765/2021 (πρώτο στάδιο), καθότι πληρώ τα οριζόμενα στην παρ.2 του άρθρου 17 του ν. 4765/2021 ήτοι: «Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους.»

Εγώ έχω ένα απλό ερώτημα: Ποιοί είναι οι τακτικοί υπάλληλοι προκειμένου να μπορέσω να μάθω αν μπορώ να λάβω συμμετοχή ή όχι.

Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ που το εξηγεί αναλυτικά διότι έχω μπερδευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ. Περιμένω απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Τακτικοί είναι οι μόνιμοι. Κανονικά μπορείς να συμμετέχεις εσυ. 

Για μόνιμους ισχύει υποχρέωση παραμονής όπως λέει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...