Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 10:32 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε

Δυστηχως πολλά προϊόντα που αγοράζουμε από αλυσίδες είναι επιστροφές άλλων.   Ακόμα και σε apple !! Μου έχει τύχη να έχει γρατζουνιά καινούργιο ρολόι το δεύτερο είχε γρατζουνιά η βάση !! Μπροστά μου παίρναν τα προϊόντα και τα έβαζαν στο ράφι ξανά 

πως γίνεται αυτό?

ανοίγεις τις ζελατίνες από το κουτι

πως μετά το πουλάνε σε άλλον? ανοιγμένο? μάλλον δεν ισχύουν αυτά που λες 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

πως γίνεται αυτό?

ανοίγεις τις ζελατίνες από το κουτι

πως μετά το πουλάνε σε άλλον? ανοιγμένο? μάλλον δεν ισχύουν αυτά που λες 

Ότι πεις !!! Πέρα οτι έχω δουλέψει σε ελληνική αλυσίδα !!θα έπρεπε να δεις ποσά προϊόντα ειδικά πχ φακοί από κάμερες η επιστροφές μπαίνουν στο ράφι ξανά !! Να μην αναφέρω ακόμα το γεγονός σε νησί  που δούλεψα σε φούρνο να πέφτουνε ψωμιά κάτω μπροστά στον πελάτη και καλά να το πετάμε και μόλις φεύγουν οι πελάτες να βάζουμε ξανά στο ράφι . Εσύ κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ότι πεις !!! Πέρα οτι έχω δουλέψει σε ελληνική αλυσίδα !!θα έπρεπε να δεις ποσά προϊόντα ειδικά πχ φακοί από κάμερες η επιστροφές μπαίνουν στο ράφι ξανά !! Να μην αναφέρω ακόμα το γεγονός σε νησί  που δούλεψα σε φούρνο να πέφτουνε ψωμιά κάτω μπροστά στον πελάτη και καλά να το πετάμε και μόλις φεύγουν οι πελάτες να βάζουμε ξανά στο ράφι . Εσύ κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου

Κι εγώ έχω δουλέψει οικοδομή 

Τι μας λες τώρα έλεος 

Υπαρχουν σφραγισμένα apple προϊόντα που πωλούνται σε δεύτερο χέρι σαν καινούργια αλλά είναι ανοιγμένα; 
Που τα βρίσκεις και τα λες; 
Κι αυτοί που τα αγοράζουν τι είναι βλάκες δεν βλέπουν ότι παραλαμβάνουν ανοιχτό πακέτο apple?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Κι εγώ έχω δουλέψει οικοδομή 

Τι μας λες τώρα έλεος 

Υπαρχουν σφραγισμένα apple προϊόντα που πωλούνται σε δεύτερο χέρι σαν καινούργια αλλά είναι ανοιγμένα; 
Που τα βρίσκεις και τα λες; 
Κι αυτοί που τα αγοράζουν τι είναι βλάκες δεν βλέπουν ότι παραλαμβάνουν ανοιχτό πακέτο apple?

Αυτό που τα ξέρουν όλα οι Έλληνες πραγματικά με ξεπερνάει . Αγόρασα από Media Markt Γερμανίας που μένω apple Watsch ultra και ήρθε ανοιγμένη συσκευασία κομενες οι ταινίες ασφαλείας !!! Φυσικά έφυγε πίσω !!! Χαχαχα τεσπα ο καθένας ζει στο κόσμο που ο ίδιος έχει πλάσει . Δεν συνεχίζω την συζήτηση . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Αυτό που τα ξέρουν όλα οι Έλληνες πραγματικά με ξεπερνάει . Αγόρασα από Media Markt Γερμανίας που μένω apple Watsch ultra και ήρθε ανοιγμένη συσκευασία κομενες οι ταινίες ασφαλείας !!! Φυσικά έφυγε πίσω !!! Χαχαχα τεσπα ο καθένας ζει στο κόσμο που ο ίδιος έχει πλάσει . Δεν συνεχίζω την συζήτηση . 

Ε άρα έρχεσαι στα λόγια μου 

Δεν αγόρασες 

Ο άνθρωπος παραπάνω λέει αγόρασε κανονικά 

Μετά όταν το άνοιξε είχε γρατζουνιές; Που γίνονται αυτά; Για τρελούς μας περνάτε; 
Εγω άμα δούλευα σε κατάστημα και μου ερχόταν ένας μετά από μια εβδομάδα και μου έλεγε η θήκη έχει γρατζουνιές θα ξεκαρδιζόμουν στο γέλιο 

Ή παραλαμβάνεις σφραγισμένο ή όχι 

Δημοσ.

Στο reddit έχουν ανεβεί φωτό με κόλλα που ξεχειλίζει από τα καπάκια. Ελαττωματικά κομμάτια υπάρχουν δυστυχώς, δεν είναι τρελός ο άνθρωπος αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άλλωστε τα ακουστικά με το που ενεργοποιηθούν και συνδεθούν με το τηλ φαίνεται στις ρυθμίσεις του τηλ. όπου αναφέρεται ποτέ λήγει η εγγύηση. Αν είχαν χρησιμοποιηθεί φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...