paulchro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, πηρα τα AirPods 2 από public, αλλά, μου φαίνεται η θήκη τους σε κάποια σημεία ελαφρώς γρατσουνισμένη και περισσότερο στο κουμπί πίσω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Είχαν ζελατίνα και τα άνοιξα κανονικά εγώ. Επίσης η εγγύηση είναι λάθος αλλά με ένα τηλέφωνο λύνεται αυτό απ όσο είδα σε παρόμοιο θέμα.
M A T R I X Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, paulchro είπε Καλησπέρα, πηρα τα AirPods 2 από public, αλλά, μου φαίνεται η θήκη τους σε κάποια σημεία ελαφρώς γρατσουνισμένη και περισσότερο στο κουμπί πίσω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Είχαν ζελατίνα και τα άνοιξα κανονικά εγώ. Επίσης η εγγύηση είναι λάθος αλλά με ένα τηλέφωνο λύνεται αυτό απ όσο είδα σε παρόμοιο θέμα. Αν θέλεις ανέβασε 1-2 φωτογραφίες για να έχουμε καλύτερη εικόνα, αλλά μπορείς πάντα να ζητήσεις αντικατάσταση. Για την εγγύηση, με ένα τηλέφωνο σε document, έχεις ξεμπερδέψει σε 10-20 λεπτά. Θα σου ζητήσουν να απαντήσεις σε ένα email που θα σου στείλουν και να ανεβάσεις το παραστατικό αγοράς και στη συνέχεια θα διορθωθεί από τους ίδιους. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να μιλήσεις και με εκπρόσωπο της Apple έξω, αλλά είναι υπόθεση 2 λεπτών. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από M A T R I X
M A T R I X Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Αν και δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, πήγαινε αύριο επειδή είναι ανοιχτά τα καταστήματα και ζήτησε τους να σου κάνουν αντικατάσταση. Πόσες ημέρες έχουν περάσει από την αγορά;
HateMe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paulchro είπε Έχω τα airpods pro εδώ και 2 χρόνια και η θηκούλα έτσι δεν μου έχει γίνει. Τι παίχτηκε εδώ; χαχαχαχα
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Αν και δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, πήγαινε αύριο επειδή είναι ανοιχτά τα καταστήματα και ζήτησε τους να σου κάνουν αντικατάσταση. Πόσες ημέρες έχουν περάσει από την αγορά; 7 το απόγευμα τα πηρα. Οι εικόνες αυτές είναι κατευθείαν μόλις βγήκε απ το κουτι η θήκη.
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paulchro είπε 7 το απόγευμα τα πηρα. Οι εικόνες αυτές είναι κατευθείαν μόλις βγήκε απ το κουτι η θήκη. Τότε σου έδωσαν μεταχειρισμένα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πήγαινε τα πίσω απευθείας, αφου πρώτα τους στείλεις ένα mail με φωτος κλπ για να μην πουν την οποιαδήποτε μαλακία.
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, HateMe είπε Τότε σου έδωσαν μεταχειρισμένα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πήγαινε τα πίσω απευθείας, αφου πρώτα τους στείλεις ένα mail με φωτος κλπ για να μην πουν την οποιαδήποτε μαλακία. Θα τα πάω αύριο από εκεί.
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Πήγα στο public. Δεν το αλλάζουν λέει γαιτι δεν ξέρουν αν το εκανα εγώ όταν το άνοιξα κτλ. Τι μπορώ να κάνω;
Tasos19s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 2:36 ΜΜ, paulchro είπε Πήγα στο public. Δεν το αλλάζουν λέει γαιτι δεν ξέρουν αν το εκανα εγώ όταν το άνοιξα κτλ. Τι μπορώ να κάνω; Νομίζω τίποτα δεν μπορείς να κανείς
kostakiss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 μπορεις να διασταυρωσεις το serial της θηκης με το ονλαιν συστημα της αππλ. https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ σε καθε περιπτωση για να ξερεις οτι και να γινει,γενικα ειναι πολυ ευαισθητες οι θηκες. εγω μιας εβδομαδας που εχω τα 3 και τη βαζω σε ενα νεσεσερ με διαφορα μπιχλιμπιδια, εχει αρπαξει μερικες.
thodoris20s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μήπως ψώνισες από public marketplace που έχει μεταχειρισμένα και όχι καινούργια από το site;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δυστηχως πολλά προϊόντα που αγοράζουμε από αλυσίδες είναι επιστροφές άλλων. Ακόμα και σε apple !! Μου έχει τύχη να έχει γρατζουνιά καινούργιο ρολόι το δεύτερο είχε γρατζουνιά η βάση !! Μπροστά μου παίρναν τα προϊόντα και τα έβαζαν στο ράφι ξανά
M A T R I X Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 2:36 ΜΜ, paulchro είπε Πήγα στο public. Δεν το αλλάζουν λέει γαιτι δεν ξέρουν αν το εκανα εγώ όταν το άνοιξα κτλ. Τι μπορώ να κάνω; Θέλουν λίγο κυνήγι, αν και δεν θα έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχεις ζητήσει να μιλήσεις με τον υπεύθυνο, έχεις στείλει email όλα τα παραπάνω κλπ. Κάνε μία προσπάθεια και με document εδώ και ανέφερε τους το πρόβλημα. Ίσως βοηθήσουν. Αν σου ρίξουν πάλι πακέτο, κάνε τους λίγο ρόμπα online και παράτησε το δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι τσάμπα. Όπως αναφέρθηκε οι θήκες κάνουν πολύ εύκολα γρατζουνιές. Ή την έχεις σε θήκη, οπότε δεν φαίνεται τίποτα ή την έχεις χωρίς θήκη και εντός μήνα γεμίζει γρατζουνιές.
paulchro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Ναι, δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Δεν μπορω να φανταστω να ειχα δωσει τιποτα 1200 για iphone και να συνεβαινε το ιδιο βεβαια. Η document μου ειπε να μιλησω με το Public. Anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα