Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Btw στις πολυκατοικιες ιδιως στην Ελλαδα, ειναι προτερημα να εχεις εσυ το ρολο του πιο ιδιοτροπου, ιδιορυθμου, απομακρου, μη συνενοησιμου κι ημιτρελου της πολυκατοικιας, παρα εκεινο του ευγενικου, συνενοησιμου και συνεργασιμου. 

Αν παρουμε ως δεδομενο οτι δεν μπορει να επιτευχθει συνενοηση για θεματα ησυχιας, θερμανσης κλπ, γιατι παντα θα υπαρχει καποιος μλκας (ή και περισσοτεροι), κι οτι οι νομιμες διαδικασιες σπανιως βοηθανε αυτον που εχει δικιο, τοτε ειναι προτιμοτερο να βρισκεσαι de facto στη θεση του μλκα, τουλαχιστον για να σε παιρνουν απο φοβο οι υπολοιποι και να υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τηρουν καποιους βασικους κανονες απεναντι σου. Αν αυτη την κατασταση την πας με την ευγενεια και τη συνενοηση, απλα θα βρεθει ενας αλλος στο ρολο του μλκα να σε καπελωσει και να σου δημιουργει προβληματα. Εξαιρεση, οι πολυκατοικιες που υπαρχει πραγματι συνενοηση αναμεσα σε ολους. Ειναι ομως ελαχιστες.

Σωστοοός. 

Επίσης αν ανοίγεις την πόρτα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στον ώμο και άσπρη λερωμένη  φανέλα ενισχύει την εικόνα. 

Δημοσ.

Βασικά άλλαξε ρόλο. Πήγαινε εσύ να του κάνεις παρατήρηση όταν κάνει φασαρία ώρες κοινής ησυχίας  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tutuyo είπε

φίλε πρέπει κάπου επιτέλους να βάλεις μια τέλεια 

Τα σημεια στιξης ειναι υπερτιμημένα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε

Καλησπέρα σε όλους πρόσφατα 4-5 μήνες μετακόμισα σε μια πολυκατοικία ακριβώς δίπλα από εμένα μένει ένα ζευγάρι με τα παιδιά τους και από κάτω από εμένα είναι ένα ανδρόγυνο με ένα μωρό εγώ προς το παρών μένω μόνος μου σε αυτό το σπίτι λόγο του ότι η γονείς μου λείπουν για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο εγώ έχω και ένα σκυλάκι μικρο δεν κάνει φασαρία το καημένο ούτε γαβγίζει ούτε τίποτα το πρόβλημα είναι το εξής αυτός που μένει από δίπλα μου μόνιμα θα έχει κάτι να μου πει μια για το σκύλο ότι κάνει φασαρία που δεν κάνει γιατί έχω κάμερα με μικρόφωνο σπίτι και παρακολουθώ όταν λείπω σήμερα πριν από λίγο ήρθε και κοπάναγα την πόρτα έτοιμος να την σπάσει ανοίγω ευγενικός εγώ ορίστε λέω άρχισε να μου φωνάζει τι χτυπάς εδώ μέσα και κάνεις φασαρία χτυπάς καναπέδες καμία σχέση τι να κάνω του λέω να μην κάτσω στο καναπέ ? Που να κάτσω ? Στο πάτωμα ? Κάτσε πιο όμορφα μου λέει και εν το μεταξύ η καναπέδες ούτε που ακούγονται είναι καινούργιοι 2 μηνών και έπεσα να κοιμηθώ 1 ώρα και δεν μπόρεσα μου περιέγραφε μια κατάσταση σαν να έριξα δυναμίτη μέσα στο σπίτι να πω εδώ ότι αυτό έγινε 5-10 λεπτά αφού γύρισα απέξω που ήμουν ενώ αυτός παρά πολλές φορές 12-1 τη νύχτα με αυτούς που μένουν κάτω από εμένα φώναζαν σαν να μην υπάρχει αύριο χωρίς έλεος λες και ήταν απόγευμα δεν έδωσα σημασία καθόλου  πάμε τώρα στον από κάτω από εμένα έχουν να μωρό που 24/7 κλαίει και κοπανιέται μεσημέρια νύχτα αργά παρά πολλές φορές σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχω πει ποτέ τίποτα σε κανέναν ούτε στον έναν ούτε στον άλλον το βρισίδι έχω φάει από αυτόν που μένει δίπλα μου δεν το περιγράφω με έχει ξαναφτιάξει άσχημα με ότι αυτο συνεπάγεται και το καλό στην όλοι φάση είναι ότι έρχεται με τσαμπουκά κιόλας αν ήταν στο χέρι του να με βαρέσει θα το έκανε το πιστεύω πολύ άσχημα η κατάσταση έχει ξεφύγει το καλοκαίρι που μας πέρασε καθόταν τα παιδιά του στο μπαλκόνι μέχρι της 3-4 το πρωί γελούσαν έπαιζαν χτυπιόταν ούτε εγώ ξέρω τι έκαναν και πάλι δεν είπα τίποτα γιατί λέω εντάξει παιδιά είναι δεν πειράζει αλλά αυτός το έχει πάει σε άλλο λεβελ μεσημέρια φωνάζουν εγώ τίποτα κάθομαι και ανέχομαι ότι λαλακια κάνουν και εγώ που κυριολεκτικά πιρούνι να πέσει κάτω θα αρχίσει να με βρίζει για πολλές ώρες και το κορυφαίο ? Εγώ μου λέει έχω 10 χρόνια εδώ δεν θα έρθεις εσυ να μου αλλάξεις όλα τα πλάνα που εγώ δεν έκανα τίποτα ούτε τον πείραξα κάπου εδώ θα γίνεται ότι θέλω εγώ όχι ότι θες εσυ (για εμένα) !!!!! Τι κάνω ? Καμία ιδέα ???

Υ.Γ Συγνώμη για το κατεβατό 

Φίλε βάλε σημεία στίξης (τελεία, κόμμα ) για να είναι ευανάγνωστο. Δεν βγαίνει νόημα από αυτά που λες και είναι δύσκολο να πάρεις βοήθεια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...