Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ένα elites series 2 core που παίρνω, μετά από 2 επιστροφές elite series 2 πριν κάμποσους μήνες, που χάνει εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό πατημάτων A και B πλήκτρων, και που δίνουν πάντα την εντύπωση αυτά τα πλήκτρα ότι είναι σαν collapsed, δηλαδή πιο μέσα πατημένα με πολύ πιο μαλακή αίσθηση.

Πραγματικά με έχει κουράσει όλο αυτό.

Ποιο το νόημα να επιστρέψω ένα ακόμα χειριστήριο και πόσες εργατοώρες να χάσω με επιστροφές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα ως έσχατη λύση το wolverine v2 chroma της razor.

Αν και γενικά με ενοχλούν τα καλώδια σε συσκευές χειρισμού, ελπίζω αυτή η παραχώρηση να με δικαιώσει.

Στο τελευταίο game που έπαιξα σήμερα overwatch 2 πρέπει να μου έδωσε το κουμπί A 5 συνεχόμενα fails!!!

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Γιατί τόσο failure τα χειριστήρια; 

Γενικά έτυχε και διάβασα και άλλες αναφορές στο internet.

Βέβαια όχι τόσα προβλήματα όσο του PS 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Γιατί τόσο failure τα χειριστήρια; 

Γενικά έτυχε και διάβασα και άλλες αναφορές στο internet.

Βέβαια όχι τόσα προβλήματα όσο του PS 

Μοιάζει σαν να έκαναν όλοι μια τεράστια παραγγελία από Κίνα για stock 10 ετών, και είχαν θέματα με τα καλούπια οι Κινέζοι.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο, γιατί είναι πολλά χρόνια το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να αντικαταστήσω το απλό 360 controller μου που με υπηρετεί πιστά εδώ και 10 χρόνια, με το elite series 2, αλλά μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα, υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα σχετικά με το συγκεκριμένο controller . Οπότε έμεινα με το παλιό και απλά του έβαλα thump grips, γιατί τα δικά του είχαν λιώσει από την πολύ χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα μόνα χειριστήρια που μου έβγαλαν πρόβλημα ήταν του Switch.

Και από Sony και από MS δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε τώρα αλλά ούτε και στις προηγούμενες γενιές. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Προσωπικά τα μόνα χειριστήρια που μου έβγαλαν πρόβλημα ήταν του Switch.

Και από Sony και από MS δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε τώρα αλλά ούτε και στις προηγούμενες γενιές. 

Αυτό δεν είναι bundle με κονσόλα όμως.. το αγοράζεις χωριστά. Με χειριστήρια που έδιναν μαζί με τις κονσόλες, ποτέ δεν είχα πρόβλημα (αν και το switch το περιμένω κάποια στιγμή)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Αυτό δεν είναι bundle με κονσόλα όμως.. το αγοράζεις χωριστά. Με χειριστήρια που έδιναν μαζί με τις κονσόλες, ποτέ δεν είχα πρόβλημα (αν και το switch το περιμένω κάποια στιγμή)

Ναι σωστά, έπρεπε να το διευκρινίσω. Όλα τα χειριστήρια μου ήταν bundled. 

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός, αυτή τη στιγμή έχω δύο XBOX gamepads, ένα Εlite V2 και ένα 20th Anniversary και κανένα από τα δύο δεν μου χάνει πατήματα στα ΑΧΥΒ, ποτέ δεν μου έχαναν. Έκανα πάλι τσεκ στο Elite V2, πρέπει να πάτησα 100 φορές το κάθε κουμπί και δεν χάθηκε ούτε ένα πάτημα. Και μιλάμε για 2μιση ετών gamepad. 

Σε εμένα έχει φθαρεί μάλλον το LB εσωτερικά και χάνει κανένα πάτημα μια στις τόσες, αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό.

Δημοσ.

Θα σας πω εντυπώσεις παιδιά αμέσως μόλις παραλάβω το razor.

Αν τα κουμπιά του δεν χάνουν πατήματα δεν ξαναγυρνάω σε microsoft controller ούτε σε χίλια χρόνια.

Δημοσ.

Εντάξει το χειριστήριο της Razer απλά δεν υπάρχει.

Αλλη κλάση πραγματικά.

Απλά είμαι καινούριος στον χώρο των κονσολών και δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο στιβαρά χειριστήρια.

Οπότε μένω σε αυτήν την εταιρία πλέον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...