MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχοντας το μηχάνημα περίπου 1 1/2 χρόνο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο παράπονο/πρόβλημα, ξαφνικά άρχισε να αφήνει μαύρα στίγματα στην κάτω δεξιά ή αριστερή ακμή της εκτυπωμένης σελίδας. Δεν εμφανίζονται πάντα με την ίδια ένταση, ούτε και στην ίδια πλευρά. Κάποια γνώμη/πρόταση; Ευχαριστώ. (Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
Kthulhou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα κάνε καθαρισμό κεφαλών κλπ , στάζει μελάνια. είτε οι κεφαλές έχουν σκουπιδάκια και κρατάνε μελάνη που στη ρίχνουν μετά στο χαρτί , είτε τα pads που είναι συνήθως κάτω από εκεί όπου "παρκάρει" η κεφαλή κ την καθαρίζουν, έχουν γεμίσει κ δεν κάνουν τη δουλειά τους βρες το εγχειρίδιο service κ δες τι προτείνει troubleshooting σε αυτό το πρόβλημα 1
Λύση tzotzo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μπορείτε να εκτυπώσετε σε μικρότερο χαρτί; 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε βρες το εγχειρίδιο service κ δες τι προτείνει troubleshooting σε αυτό το πρόβλημα Καθαρισμό έχω βαρεθεί να κάνω (πρέπει να έκανα γύρω στις 5-6 φορές εχθές / όχι τον βαθύ όμως, που πρέπει να μείνει ένα 24ωρο ανενεργό το μηχάνημα). Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα σχετικό με αυτό.. Ευχαριστώ πάντως. 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Μπορείτε να εκτυπώσετε σε μικρότερο χαρτί; Δεν το έχω επιχειρήσει προς το παρόν. Θα το δοκιμάσω όμως και θα επανέλθω, ευχαριστώ.
gatos74 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει πιθανότητα με την υγρασία οι άκρες από το χαρτί να είναι ελαφρά ανασηκωμένες προς τα επάνω και στην αρχή της εκτύπωσης να <<χτυπάει>> η κεφαλή επάνω. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tzotzo είπε τελικα τι εγινε; Τελικά και στα δύο που αναφέρθκαν, τόσο εσείς όσο και ο @gatos74πιάσατε διάνα : Α) Σε οποιαδήποτε ανεπαίσθητη τσάκιση σε οποιαδήποτε άκρη, αφήνει λεκέ (συμπαγή, όπως αυτοί στις φωτογραφίες), Β) Σε μικρότερο χαρτί, πράγματι - όπως ήταν φυσιολογικό βάσει του Α) - τυπώνει χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για την επισήμανση, όλο έλεγα να επανέλθω και όλο το αμελούσα. Καλή συνέχεια. ΥΓ Έπρεπε να επιλέξω μία απάντηση ως λύση και επέλεξα μεταξύ του κυρίου και εσάς, εσάς (εντελώς στην τύχη). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από MauroPaltoudias 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Όχι κύριε γατούλη, νιώστε λίγο και ελάτε στη θέση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα