Προς το περιεχόμενο

speedbooster σεταρισμα σε fritz!box 7590ax

ergun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μου έγινε υποβάθμιση στην γραμμή μου (από 50 -> 24) λόγω ανεφικτοτητας και προχώρησα στην παραγγελία του speed booster μπας και σωθει λιγο η κατασταση.

Έχω το 7590AX και το fritz!fon c6 ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να το σεταρω για να παίρνει το internet από το speedbooster και να χρησιμοποιω αυτο σαν router....ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσυ αν καταλαβα καλα δεν θες να παιρνει απλα το internet απο το speedbooster αλλα θες να το ενωνει με το adsl 24 mbit?αν εννοεις αυτο οχι δεν μπορει να το κανει.

εκτος αν θες απλα απο το speedbooster να παιρνεις και το ιντερνετ το 4g και το dsl και να τα μεταφερεις και τα 2 στην wan του fritz ωστε να σηκωνεις την τηλεφωνια εκει

το fritz fon παει μονο στο fritz. και το Fritz θα πρπεει να παιξει ως wan router πισω απο το speedport αν υποθεσουμε οτι η συνδεση ερχεται στο speedbooster(4g+dsl)

2 λεπτά πριν, ergun είπε

σε ευχαριστω για την αμεση  απαντηση poulino....για να μην σηκωσω στο ραφη το fritz!box και fritz!fon....το fritz!fon πως θα το συνδεσω στο speedbooster.

η εστω πως να παντρεψω ολα αφτα...speedport+fritz!box7590ax+fritz!fon c6

αρα περνω απο το speedport lan 1 η lan 2 και το συνδεω στο fritz!box στην εισοδο wan απο οσο καταλαβα,το fritz!fon θα δουλεψει αμα το συνδεσω ετσι... συγχωραμε αμα γινομε κουραστικος

42 minutes ago, ergun said:

η εστω πως να παντρεψω ολα αφτα...speedport+fritz!box7590ax+fritz!fon c6 αρα περνω απο το speedport lan 1 η lan 2 και το συνδεω στο fritz!box στην εισοδο wan απο οσο καταλαβα,το fritz!fon θα δουλεψει αμα το συνδεσω ετσι... συγχωραμε αμα γινομε κουραστικος

Θα πρεπει να σεταρεις το Fritz οτι θα παιξει απο wan .επισης η τηλεφωνια θα πρεπει να μην παιξει στο speedbooster αλλα θα πρεπει να παιξει στο Fritz. οποτε σιγουρα θα πρεπει να κλεισει με καποιο τροπο απο το speedbooster

16 ώρες πριν, poulinos είπε

Θα πρεπει να σεταρεις το Fritz οτι θα παιξει απο wan .επισης η τηλεφωνια θα πρεπει να μην παιξει στο speedbooster αλλα θα πρεπει να παιξει στο Fritz. οποτε σιγουρα θα πρεπει να κλεισει με καποιο τροπο απο το speedbooster

σε ευχαριστω για της απαντησεις και τον χρονο σου.....

• Like 1

9 hours ago, ergun said:

σε ευχαριστω για της απαντησεις και τον χρονο σου.....

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. απλα ειναι λιγο πιο complicated αυτο που θες να κανεις. διοτι θες την τηλεφωνια να την σηκωσεις στo fritz και οχι στο αρχικο ρουτερ..

εκτος αν καταλαβα εγω κατι λαθος στο τι θες να κανεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

χρονια πολλα με υγεια.....λογο υποχρεωσεων τωρα ειδα την απαντειση σου.....το speedbooster σαν αρχικο router το fritz με το fritzfon εαν ξερεις πως θα το συνδεσω για να δουλεψουν!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 01/01/2023 at 18:20, ergun said:

χρονια πολλα με υγεια.....λογο υποχρεωσεων τωρα ειδα την απαντειση σου.....το speedbooster σαν αρχικο router το fritz με το fritzfon εαν ξερεις πως θα το συνδεσω για να δουλεψουν!!!!

θα εβαζα μονο του το fritz!fon και το fritz!box ωστε να παρει τα στοιχεια τηλεφωνιας.αφου τελειωσει με αυτοτοτε θα το γυρνουσα σε wan χωρις να κανει κληση pppoe (η πρωτη δοκιμη) διοτι γινεται και με κληση pppoe . θα πρεπει καπως δεν ξερω αν σε αφηνει να κλεισει η τηλεφωνια απο το speedbooster

δεν το εχω κανει στην πραξη οποτε μπορει να υπαρχουν μικρες λεπτομεριες που μου διαφευγουν.αλλα σε γενικες γραμμες πρεπει να παιξει ως wan το fritz!box και να σηκωσει αυτο την τηλεφωνια .ενω θα πρεπει να κλεισει η τηλεφωνια απο το το speed booster.

20 ώρες πριν, poulinos είπε

θα εβαζα μονο του το fritz!fon και το fritz!box ωστε να παρει τα στοιχεια τηλεφωνιας.αφου τελειωσει με αυτοτοτε θα το γυρνουσα σε wan χωρις να κανει κληση pppoe (η πρωτη δοκιμη) διοτι γινεται και με κληση pppoe . θα πρεπει καπως δεν ξερω αν σε αφηνει να κλεισει η τηλεφωνια απο το speedbooster

δεν το εχω κανει στην πραξη οποτε μπορει να υπαρχουν μικρες λεπτομεριες που μου διαφευγουν.αλλα σε γενικες γραμμες πρεπει να παιξει ως wan το fritz!box και να σηκωσει αυτο την τηλεφωνια .ενω θα πρεπει να κλεισει η τηλεφωνια απο το το speed booster.

Σευχαριστω για τον χρόνο....καθότι εχω προβλιμα στη γραμμή,το speedbooster δεν συγχρονιζη κανει διακοπες η γραμμη....με το 7590ax δεν εχω προβλιμα.   ήρθε τεχνικος του οτε επιδης εινε εναερια γραμμη γιαφτο κανει διακοπες μου ειπε,θα το κανουνε λεει επίγεια....αναμονη λοιπον ....μολις το φτιαξουνε θα επανέλθω σευχαριστω  για την αμεση απαντιση

On 13/01/2023 at 18:27, ergun said:

Σευχαριστω για τον χρόνο....καθότι εχω προβλιμα στη γραμμή,το speedbooster δεν συγχρονιζη κανει διακοπες η γραμμη....με το 7590ax δεν εχω προβλιμα.   ήρθε τεχνικος του οτε επιδης εινε εναερια γραμμη γιαφτο κανει διακοπες μου ειπε,θα το κανουνε λεει επίγεια....αναμονη λοιπον ....μολις το φτιαξουνε θα επανέλθω σευχαριστω  για την αμεση απαντιση

ελπιζω να σου φτιαξουν την γραμμη.αν εχεις vdsl ειναι must να εχεις και εσυ σωστη καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

5 ώρες πριν, poulinos είπε

ελπιζω να σου φτιαξουν την γραμμη.αν εχεις vdsl ειναι must να εχεις και εσυ σωστη καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

σευχαριστω για ολα poulino....περιμενω τους τεχνικους αλλα δεν περιμενω θαυματα....

On 15/01/2023 at 19:39, ergun said:

σευχαριστω για ολα poulino....περιμενω τους τεχνικους αλλα δεν περιμενω θαυματα....

υπομονη και ελπιζω να πανε ολα καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...