Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση πάρε ένα μτχ κινητήρα κάνε του και ένα ολικό σέρβις με τα καινούργια αντ/κα που έβαλες στον άλλο (αντλίες κλπ) και θα είσαι οκ ... Αααα και που είσαι , στο σωστό μάστορα αυτή τη φορά όχι στον πονηρό ...έμαθες τώρα... Κάποια στιγμή ανθίζουν τα μπουμπούκια...

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Για κρεββάτια μιλάτε;

Τι κεφαλάρια λέτε,δινετε και συμβουλές για  στρώματα;

Άνοιξε την κεφαλή,δες αν έχει ζημιά,αλλάξτε τη φλάντζα.

Αν εχει γεμίσει αλατα λογω του νερου βρύσης που εβαζες και των θερμοκρασιων που ανεβαζε,θες αλλαγη μοτέρ.

Κανενας μηχανικος δε φταιει,εκανε αυτα που του ειπες ,ή καλύτερα,αυτά που πλήρωσες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ο μηχανικός Α μέχρι πριν 10 μέρες δεν μιλούσε καν στον ts από την ντροπή του...

Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Καλά πήγε αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, valadsk είπε

Η ιστορία γνωστή. Το αμάξι είχε ξεκινήσει από το 2020 να χάνει παραφλού. Επειδή δεν είχα λεφτά να το κοιτάξω και ούτε καν να αγοράσω παραφλού ήθελε σχεδόν 4 λίτρα την εβδομάδα έριχνα νερό. Κάποια στιγμή με άφησε. 

Γυρίζοντας από Θεσσαλονίκη προς βόλο ντάλα καλοκαίρι στη Λάρισα ανεβασε θερμοκρασία στο κόκκινο. Είχα ακούσει όταν το κανει αυτο μια λυση να ανοιξεις καλοριφερ να κρυσωσει. παπαλα, η αντλία είχε διαλυθεί και έπαιζε η τροχαλία.

Τελικά, είχε κολλημένο θερμοστάτη, η αντλία από τις σκουριες ειχε παραδοσει πνεύμα και το ψυγείο όπως φάνηκε σε συνεργείο αργότερα, είχε λάσπη σκουριάς μέσα. 

Το πηγαίνω σε ένα συνεργείο, (για λόγους κατανόησης συνεργείο Α) η ετυμηγορία του, ραγισμένη κεφαλή. Ακόμη και τα άλλα να φτιαξεις παλι θα σε ανεβάσει θερμοκρασία, δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα μου έλεγε, πάρε εταιρεία κατστροφής να στο πάρει δεν αξίζει να το φτιάξεις αφού δεν έχεις. Μου το έβγαζε άχρηστο, εκνευρίστηκα και πήγα σε άλλον.

Ο άλλος (συνεργείο Β) μου λεει μαλακιες σου λέει (για τον προηγούμενο) θα στο φτιάξω εγώ με λίγα χρήματα θα είναι σαν καινούργιο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το πήρε να το φτιάξει. Είχα παραγγήλει κυλινδροκεφαλή καινούργια. Μου λέει δώσμου τα λευτά να τα εχω και θα δω εγώ αν χρειαστεί να πάρω τη κυλινδροκεφαλή( είχε έρθει στο κούριερ).

Τον πίστεψα, του έδωσα 470 ευρώ που μου ζήτησε και μου λέει το αμάξι θα φυσάει. 

Όντως όταν το πήρα το αμάξι δεν έχανε υγρά, δεν ανεβαζε θερμοκρασία. Μου είπε δεν θα παρουμε την κυλινδροκεφαλή, δεν χρειάζεται μαλακίες σου λέει το συνεργείο Α, το αμάξι είναι σαν καινούργιο. Να σημειωθεί εδώ ότι είχε βγάλει το θερμοστάτη τελείως.

Ολα καλά μέχρι πριν από 2 ημέρες που πήγα και έβαλα εγώ θερμοστάτη γιατί δεν είχα καθόλου καλοριφέρ. Το κινώ δυο ημέρες ολα καλα, δεν ανεβαζε θερμοκρασία. Ανοίγω το ψυγείο, τι να δω. Η ταπα γεμάτη καφέ αλοιφή, το παραφλού στο ψυγείο ΄παχύρευστο.

Πηγαίνω στο συνεργείο Α ξανά και μου λεει. Το συνεργείο Β τι σου έκανε; Σου άλλαξε μια αντλία, εβγαλε το θερμοστάτη, καθάρισε το ψυγείο και έριξε και ένα υγρό στο καπάκι. Και σου εφαγε 470 ευρώ για όλα αυτά. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα έτσι.

Εν ολίγοις, το κεφαλάρι κυλινδροκεφαλή πουλήθηκε σε άλλον, έχασα 100 ευρώ από τη κυλινδροκεφαλή που είχα δώσει προκαταβολικά για να τη στείλει και το αμάξι είναι άφτιαχτο εν ολίγοις έχοντας ξοδέψει 600 ευρώ για το τίποτα.

τι να κάνω?

σκέφτομαι να παραδώσω πινακίδες. κεφαλάρια κυλινδροκεφαλή δεν υπάρχουν.

επισκευή της τρέχουσας κυλινδροκεφαλής μπορεί να γίνει?

Όταν σου είπαν την αλήθεια για το χρεπι δεν ήθελες να ακούσεις. Καλά έκανε το λαμόγιο συνεργείο Β και σου τα έφαγε !

• Like 5
Δημοσ.
10 ώρες πριν, valadsk είπε

Επειδή δεν είχα λεφτά να το κοιτάξω και ούτε καν να αγοράσω παραφλού ήθελε σχεδόν 4 λίτρα την εβδομάδα έριχνα νερό. 

Γυρίζοντας από Θεσσαλονίκη προς βόλο 

Συγγνώμη που θα στο πω αλλά το όλο στορυ σου θεωρώ ότι μειώνει την νοημοσύνη μας και απορώ που πολλοί απαντούν.

Έχεις αμάξι αλλά δεν έχεις φράγκο για να αγοράσεις παραφλου,αλλά ταυτόχρονα πηγές και ένα ταξιδακι Θεσσαλονίκη με τα οποία έξοδα.

Να υποθέσω για τον ίδιο λόγο δεν θα το  έχεις ουτε ασφαλισμένο.

Θεωρώ(προς τους mod) ότι το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν καν ανοίξει.

• Like 9
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις 360.000 χλμ και με κακή συντήρηση από ότι καταλαβαίνει κανείς με όλη την φάση από τα συνεργεία που περιγράφεις. Να φανταστώ δεν έχεις και συγκεκριμένο μάστορα και πας κάθε φορά και αλλού. 

Με τόσα χλμ και τέτοια συντήρηση καλό θα ήταν να ανοίξει το μοτέρ και να δείτε τι υπάρχει μέσα. Τότε θα ξέρετε τι γίνεται και ναι μην σου φανεί περίεργο αν πας και για rebuild. Δυστυχώς η κακή συντήρηση πληρώνεται ακριβά στο τέλος. Ναι όπως έγραψαν και παραπάνω, ίσως να αξίζει να βρεις ένα μεταχειρισμένο μοτέρ. Πρώτα από όλα και αφού έχεις όλα αυτά τα προβλήματα, ανοίγεις μοτέρ να δεις συμβαίνει. Μην περιμένεις να την βγάλεις με κάτω από 500 ευρώ εκτός και αν θες σε ένα χρόνο να είσαι ξανά συνεργείο. Τώρα για το ποιο συνεργείο θα επιλέξεις και θα εμπιστευτείς είναι κομμάτι δύσκολο να το βρεις εδώ μέσα. 

Επεξ/σία από suboy99
Δημοσ.
Στις 17/12/2022 στις 5:40 ΜΜ, valadsk είπε

Η ιστορία γνωστή. Το αμάξι είχε ξεκινήσει από το 2020 να χάνει παραφλού. Επειδή δεν είχα λεφτά να το κοιτάξω και ούτε καν να αγοράσω παραφλού ήθελε σχεδόν 4 λίτρα την εβδομάδα έριχνα νερό. Κάποια στιγμή με άφησε. 

Γυρίζοντας από Θεσσαλονίκη προς βόλο ντάλα καλοκαίρι στη Λάρισα ανεβασε θερμοκρασία στο κόκκινο. Είχα ακούσει όταν το κανει αυτο μια λυση να ανοιξεις καλοριφερ να κρυσωσει. παπαλα, η αντλία είχε διαλυθεί και έπαιζε η τροχαλία.

Τελικά, είχε κολλημένο θερμοστάτη, η αντλία από τις σκουριες ειχε παραδοσει πνεύμα και το ψυγείο όπως φάνηκε σε συνεργείο αργότερα, είχε λάσπη σκουριάς μέσα. 

Το πηγαίνω σε ένα συνεργείο, (για λόγους κατανόησης συνεργείο Α) η ετυμηγορία του, ραγισμένη κεφαλή. Ακόμη και τα άλλα να φτιαξεις παλι θα σε ανεβάσει θερμοκρασία, δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα μου έλεγε, πάρε εταιρεία κατστροφής να στο πάρει δεν αξίζει να το φτιάξεις αφού δεν έχεις. Μου το έβγαζε άχρηστο, εκνευρίστηκα και πήγα σε άλλον.

Ο άλλος (συνεργείο Β) μου λεει μαλακιες σου λέει (για τον προηγούμενο) θα στο φτιάξω εγώ με λίγα χρήματα θα είναι σαν καινούργιο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το πήρε να το φτιάξει. Είχα παραγγήλει κυλινδροκεφαλή καινούργια. Μου λέει δώσμου τα λευτά να τα εχω και θα δω εγώ αν χρειαστεί να πάρω τη κυλινδροκεφαλή( είχε έρθει στο κούριερ).

Τον πίστεψα, του έδωσα 470 ευρώ που μου ζήτησε και μου λέει το αμάξι θα φυσάει. 

Όντως όταν το πήρα το αμάξι δεν έχανε υγρά, δεν ανεβαζε θερμοκρασία. Μου είπε δεν θα παρουμε την κυλινδροκεφαλή, δεν χρειάζεται μαλακίες σου λέει το συνεργείο Α, το αμάξι είναι σαν καινούργιο. Να σημειωθεί εδώ ότι είχε βγάλει το θερμοστάτη τελείως.

Ολα καλά μέχρι πριν από 2 ημέρες που πήγα και έβαλα εγώ θερμοστάτη γιατί δεν είχα καθόλου καλοριφέρ. Το κινώ δυο ημέρες ολα καλα, δεν ανεβαζε θερμοκρασία. Ανοίγω το ψυγείο, τι να δω. Η ταπα γεμάτη καφέ αλοιφή, το παραφλού στο ψυγείο ΄παχύρευστο.

Πηγαίνω στο συνεργείο Α ξανά και μου λεει. Το συνεργείο Β τι σου έκανε; Σου άλλαξε μια αντλία, εβγαλε το θερμοστάτη, καθάρισε το ψυγείο και έριξε και ένα υγρό στο καπάκι. Και σου εφαγε 470 ευρώ για όλα αυτά. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα έτσι.

Εν ολίγοις, το κεφαλάρι κυλινδροκεφαλή πουλήθηκε σε άλλον, έχασα 100 ευρώ από τη κυλινδροκεφαλή που είχα δώσει προκαταβολικά για να τη στείλει και το αμάξι είναι άφτιαχτο εν ολίγοις έχοντας ξοδέψει 600 ευρώ για το τίποτα.

τι να κάνω?

σκέφτομαι να παραδώσω πινακίδες. κεφαλάρια κυλινδροκεφαλή δεν υπάρχουν.

επισκευή της τρέχουσας κυλινδροκεφαλής μπορεί να γίνει?

Είσαι κακός ιδιοκτήτης οχήματος και καλώς έπαθες ό,τι έπαθες. Για να γλιτώσεις €100-200 ετησίως για τα απαραίτητα σέρβις του οχήματος τώρα έδωσες €600 και αυτοκίνητο δεν έχεις.

Αν δεν έχεις τα χρήματα για να συντηρείς το όχημα όπως πρέπει, καλύτερα κινήσου με συγκοινωνίες και ΚΤΕΛ γιατί ό,τι και να πάρεις μετά θα το καταστρέψεις όπως κατάστρεψες και το Almera που είναι "σκυλί".

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα διάβασα το άλλο thread που έλεγε μπουμπούκι τον πρώτο μηχανικό και ότι δεν του μιλάει από την ντροπή του ενώ καμαρώνει όλο το χωριο το "επισκευασμενο" αμάξι των 400k χλμ που πήρε μπρος. 

Μνημόνια και covid μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 2:48 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Όταν σου είπαν την αλήθεια για το χρεπι δεν ήθελες να ακούσεις. Καλά έκανε το λαμόγιο συνεργείο Β και σου τα έφαγε !

Μα ο μάστορας Β είναι συμμαθητής του πατέρα αφού ....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tutuyo είπε

ποσο κοστιζει αυτο το μαμημενο το παραφλου και κατεστρεψες το αμαξακι με νερο ρε φιλε?

Σίγουρα λιγότερο από τις βενζίνες για 220000 χιλιόμετρα…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hahahahaha έχω πεθάνει στα γέλια. Έβαζε λέει νερό αντί για coolant 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. What an....... 

Επεξ/σία από spooker
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...