Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα. Εχω ενα note 9 pro το οποιο ειναι στα 6.67. Ειμαι υπερικανοποιημενος με το κινητο σε ολους τους τομεις. Σκεφτομουν καποια στιγμη να το αντικαταστησω με κατι μικροτερο σε μεγεθος αλλα με παρομοιες δυναμεις. Απαιτησεις. Οπωσδηποτε με nfc, σχετικα καλη καμερα, καλη διαρκεια μπαταριας, 6gb ram και βαρια μεχρι 6 ιντσες. Αν υπαρχει και μικροτερο ακομη καλυτερα. Δεν με απασχολει να ειναι καινουργιο μοντελο, θα με ενδιεφερε ακομη και καποιο που δεν υπαρχει πλεον στην αγορα, μεταχειρισμενο δηλαδη. Φυσικα Εννοειται οσο γινεται οικονομικο, επιπεδου xiaomi Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από Alex-V
Kag1ante Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Alex-V είπε Γεια χαρα. Εχω ενα note 9 pro το οποιο ειναι στα 6.67. Ειμαι υπερικανοποιημενος με το κινητο σε ολους τους τομεις. Σκεφτομουν καποια στιγμη να το αντικαταστησω με κατι μικροτερο σε μεγεθος αλλα με παρομοιες δυναμεις. Απαιτησεις. Οπωσδηποτε με nfc, σχετικα καλη καμερα, καλη διαρκεια μπαταριας, 6gb ram και βαρια μεχρι 6 ιντσες. Αν υπαρχει και μικροτερο ακομη καλυτερα. Δεν με απασχολει να ειναι καινουργιο μοντελο, θα με ενδιεφερε ακομη και καποιο που δεν υπαρχει πλεον στην αγορα, μεταχειρισμενο δηλαδη. Φυσικα Εννοειται οσο γινεται οικονομικο, επιπεδου xiaomi Βαριά μέχρι 6 απο xiaomi δύσκολο, ακόμα και σε used για τις δυνάμεις του note 9 pro. Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα σου ήταν τέλειο ένα iphone 12/13 mini...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 zenfone 9 αν θες κάτι μικρό, αλλά το κόστος ειναι υψηλό και σε τούτο. Αλλιώς S22. Μην κοιτάς ίντσες οθόνης και λες ειναι μεγάλο το 6.2 πχ, να μπεις gsmarena πχ και να δεις τις συνολικές διαστάσεις της συσκευής. 1
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Γεια χαρα. Εχω ενα note 9 pro το οποιο ειναι στα 6.67. Ειμαι υπερικανοποιημενος με το κινητο σε ολους τους τομεις. Σκεφτομουν καποια στιγμη να το αντικαταστησω με κατι μικροτερο σε μεγεθος αλλα με παρομοιες δυναμεις. Απαιτησεις. Οπωσδηποτε με nfc, σχετικα καλη καμερα, καλη διαρκεια μπαταριας, 6gb ram και βαρια μεχρι 6 ιντσες. Αν υπαρχει και μικροτερο ακομη καλυτερα. Δεν με απασχολει να ειναι καινουργιο μοντελο, θα με ενδιεφερε ακομη και καποιο που δεν υπαρχει πλεον στην αγορα, μεταχειρισμενο δηλαδη. Φυσικα Εννοειται οσο γινεται οικονομικο, επιπεδου xiaomi Xiaomi Mi9 SE. Σε μεταχειρισμένο εάν βρεις. Έχει καλύτερη κάμερα από αυτό που έχεις. Και κάτω από 6 ιντσες. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Σας ευχαριστω πολυ. Το mi9 se φαινεται ενδιαφερον. Τα 2 αλλα που προτεινατε ειναι απαγορευτικα για την τσεπη μου. Θα κανω μια αναζητηση για το mi9 se
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Motorola edge 30 neo Είναι πάνω από 6 ιντσες. Επίσης δεν νομίζω να δώσει 350€.
d_gkal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Αν βρεις σε καλή τιμή mi9t pro βάρα το!επίσης mi9 lite Επίσης pixel 4a κοίταξε αν παίζει χαμηλα σε τιμές
Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αν βρεις σε καλή τιμή mi9t pro βάρα το!επίσης mi9 lite Επίσης pixel 4a κοίταξε αν παίζει χαμηλα σε τιμές Ενδιαφερον το pixel 4a. Το βρηκα κ αυτο φθηνα. Ενδιαφερον
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ενδιαφερον το pixel 4a. Το βρηκα κ αυτο φθηνα. Ενδιαφερον Το θέμα είναι ότι εάν πάθει κάτι δεν θα έχεις υποστήριξη.
Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το θέμα είναι ότι εάν πάθει κάτι δεν θα έχεις υποστήριξη. Εννοεις απο θεμα ανταλλακτικων; Πχ μπαταρια, ακουστικο κτλ κτλ;
Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πόσο και που το βρήκες; Εδω στις αγγελιες εκανα ενα γρηγορο search και επεσα ενα στα 160 1
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Alex-V είπε Εννοεις απο θεμα ανταλλακτικων; Πχ μπαταρια, ακουστικο κτλ κτλ; Service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα