Προς το περιεχόμενο

Casting σε google home speakers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Έχω ένα google home και ένα google home mini σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Στην εφαρμογή google home στο κινητό (s21 ultra με το τελευταίο android), εκτός του ότι τα βλέπω μεμονωμένα σαν συσκευές, τα έχω κάνει και home group...

Το πρόβλημα πιο είναι... Όταν παίζω μουσική από το κινητό (χρησιμοποιώντας την εφαρμογή musicolet) μπορώ να την κάνω cast σε ένα ηχείο κάθε φορά. Δε μπορώ να κάνω cast στο group. να παίζει δλδ ταυτόχρονα και απο τα 2.

Υπάρχει τρόπος; το έχει πετύχει κάποιος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimitrakis1980 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Έχω ένα google home και ένα google home mini σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Στην εφαρμογή google home στο κινητό (s21 ultra με το τελευταίο android), εκτός του ότι τα βλέπω μεμονωμένα σαν συσκευές, τα έχω κάνει και home group...

Το πρόβλημα πιο είναι... Όταν παίζω μουσική από το κινητό (χρησιμοποιώντας την εφαρμογή musicolet) μπορώ να την κάνω cast σε ένα ηχείο κάθε φορά. Δε μπορώ να κάνω cast στο group. να παίζει δλδ ταυτόχρονα και απο τα 2.

Υπάρχει τρόπος; το έχει πετύχει κάποιος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

φτιαχνεις group και μετα οταν πας να κανεις cast πχ απο το spotify, σου βγαζει την επιλογη cast to group

Δημοσ.

Το έχω κάνει το group αλλά δε μιλάω για spotify... στο spotify λειτουργει μια χαρά... Το πρόβλημα είναι όταν τα τραγούδια ειναι τοπικά στο κινητό.

ΠΧ έχω 100 τραγούδια στο κινητό, και ανοίγω την εφαρμογή να παίξουν. Μπορώ να κάνω cast my audio μόνο σε ένα ηχείο κάθε φορά αλλά όχι σε γρουπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...