Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 minute ago, DreamAxe said: Το σηκώνουν αλλά ραντεβού θα σου δώσουν σε ένα μήνα κι αν... Μηπως να παω καλυτερα απο εκει; Εξυπηρετουν ή πλεον ειναι ερημωμενες; Για τα παντα θελει ραντεβου; Εχω να μπω μεσα σε τραπεζα τουλαχιστον 4 χρονια!
DreamAxe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μηπως να παω καλυτερα απο εκει; Εξυπηρετουν ή πλεον ειναι ερημωμενες; Για τα παντα θελει ραντεβου; Εχω να μπω μεσα σε τραπεζα τουλαχιστον 4 χρονια! Είναι το ίδιο κατάστημα που σε εξυπηρετούσε την παλιά διεύθυνση? Αν όχι μπορείς να πεις ότι δεν σε αφήνει να κλείσεις το ραντεβού από το ίντερνετ στο νέο κατάστημα γιατί μετακόμισες (και επί τη ευκαιρία πες τους να στο αλλάξουν κιόλας να μπορείς να κλείνεις σε αυτούς ηλεκτρονικά, μεγάλο πρόβλημα με την Πειραιώς αυτό)
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 55 minutes ago, DreamAxe said: Είναι το ίδιο κατάστημα που σε εξυπηρετούσε την παλιά διεύθυνση? Αν όχι μπορείς να πεις ότι δεν σε αφήνει να κλείσεις το ραντεβού από το ίντερνετ στο νέο κατάστημα γιατί μετακόμισες (και επί τη ευκαιρία πες τους να στο αλλάξουν κιόλας να μπορείς να κλείνεις σε αυτούς ηλεκτρονικά, μεγάλο πρόβλημα με την Πειραιώς αυτό) Ναι εχω αλλαξει σπιτι, μου βγαζει το παλιο καταστημα. Οποτε να περασω απο εκει καλυτερα;
DreamAxe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ναι εχω αλλαξει σπιτι, μου βγαζει το παλιο καταστημα. Οποτε να περασω απο εκει καλυτερα; Ναι, αλλιώς δε θα βγάλεις άκρη. Το σύστημά τους είναι ηλίθιο και δε σε αφήνει να αλλάξεις το κατάστημα εξυπηρέτησης εσύ οπότε δε θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού απο e-banking στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί στο μέλλον. Να τους πείς οπωσδήποτε να στο αλλάξουν αυτό όταν πας εκεί. Αν σου πουν να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μην το δεχτείς γιατί η εξυπηρέτηση θα σε στείλει στο κατάστημα 10000%. Παθών.
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 7 hours ago, DreamAxe said: Ναι, αλλιώς δε θα βγάλεις άκρη. Το σύστημά τους είναι ηλίθιο και δε σε αφήνει να αλλάξεις το κατάστημα εξυπηρέτησης εσύ οπότε δε θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού απο e-banking στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί στο μέλλον. Να τους πείς οπωσδήποτε να στο αλλάξουν αυτό όταν πας εκεί. Αν σου πουν να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μην το δεχτείς γιατί η εξυπηρέτηση θα σε στείλει στο κατάστημα 10000%. Παθών. Θελω να μεταφερω και την μισθοδοσια απο αλλη τραπεζα στην Πειραιως, οποτε θα περασω απο εκει να κανονισω καποιο ραντεβου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα