Sorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική οτι επειδή έφτασε στα 24κ χιλιόμετρα πρέπει να αλλαχτούνε τα τακάκια. Όπως και να έχει θα πρέπει να εξεταστεί, πόση πάστα έχουν τα μπροστινά και τα πίσω και ανάλογα να αποφασιστεί αν χρειάζονται αλλαγή ή όχι. Πάντως 60€ και για τα δυο, είναι λογική τιμή. Επίσης, στα 24κ αλλάζεται και ο ιμάντας, ο οποίος κοστίζει 50-70€ περίπου. Λάδι κάθε 6.000χλμ και μόνο προδιαγραφής 10-30MB (του λίτρου το βρίσκω γύρω στα 13€) Απο εκεί και πέρα χρειάζεται βαλβολίνες στην μετάδοση και να εξεταστεί αν χρειάζονται αλλαγή οι μπίλιες στο βαριατόρ. Οι τιμές πάντως που σου δίνουν όλοι, είναι μέσα σε αποδεκτά πλαίσια για το μεγάλο service. 1
Tasos19s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Sorath είπε Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική οτι επειδή έφτασε στα 24κ χιλιόμετρα πρέπει να αλλαχτούνε τα τακάκια. Όπως και να έχει θα πρέπει να εξεταστεί, πόση πάστα έχουν τα μπροστινά και τα πίσω και ανάλογα να αποφασιστεί αν χρειάζονται αλλαγή ή όχι. Πάντως 60€ και για τα δυο, είναι λογική τιμή. Επίσης, στα 24κ αλλάζεται και ο ιμάντας, ο οποίος κοστίζει 50-70€ περίπου. Λάδι κάθε 6.000χλμ και μόνο προδιαγραφής 10-30MB (του λίτρου το βρίσκω γύρω στα 13€) Απο εκεί και πέρα χρειάζεται βαλβολίνες στην μετάδοση και να εξεταστεί αν χρειάζονται αλλαγή οι μπίλιες στο βαριατόρ. Οι τιμές πάντως που σου δίνουν όλοι, είναι μέσα σε αποδεκτά πλαίσια για το μεγάλο service. 36€ κάνει ο ιμάντας Το έχω γράψει πιο επάνω Γνησιος Για τα τακάκια του είπαν πιθανόν αν χρειαστεί θα δώσεις 60€ Σιγουρα δεν το έχουν δει
TheProgressive Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Παιδια να πω και εγω την ερωτηση μου. Χοντα sh150 2024 ειχα και του 2022 απλα μαζεψε χλμ και το αλλαξα. Κανω ντελιβερυ 200χλμ την μερα με 1 ρεπο την βδομαδα. 5000 χοντρικα τον μηνα. Το θεμα ειναι οτι λογο χλμ θα χασω λεφτα στον χρονο οποτε λεω να γλιτωσω απο τα σερβις και εξηγουμαι. Η χοντα καθε 6.000 λεει για βαλβιδες περα απο λαδια πχ η κανα φιλτρο. Ο μαστορας στην χοντα αν κανει καθε φορα βαλβιδες ειναι +70€ γιατι λεει ασχετως αν τελικα θελουν ρυθμισμα εγω κανω τον κοπο να ανοιξω να δω. Εγω νομιζω ειναι υπερβολη καθε 6 βαλβιδες. Οκ λαδια φιλτρο τακακια ιμαντα να τα κοιταζω αυτα οποτε ειναι αλλα με βαλβιδες και κατι γλυστρες και κατι αλλα ανεβαινει πολυ και εγω θα πρεπει καθε μηνα να δινω ενα καρο λεφτα. Το θεμα ειναι αν δεν κανω πχ τις βαλβιδες θα χω θεμα με την εγγυηση? Αυτος ειπε να αλλαζω λαδια καθε 3000 εγω δεν θελω
andreoulios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 πρώτη φορά ακούω κάθε 6κ βαλβίδες. Έχεις το manual να δεις τι λέει;
Black Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 23 hours ago, TheProgressive said: Παιδια να πω και εγω την ερωτηση μου. Χοντα sh150 2024 ειχα και του 2022 απλα μαζεψε χλμ και το αλλαξα. Κανω ντελιβερυ 200χλμ την μερα με 1 ρεπο την βδομαδα. 5000 χοντρικα τον μηνα. Το θεμα ειναι οτι λογο χλμ θα χασω λεφτα στον χρονο οποτε λεω να γλιτωσω απο τα σερβις και εξηγουμαι. Η χοντα καθε 6.000 λεει για βαλβιδες περα απο λαδια πχ η κανα φιλτρο. Ο μαστορας στην χοντα αν κανει καθε φορα βαλβιδες ειναι +70€ γιατι λεει ασχετως αν τελικα θελουν ρυθμισμα εγω κανω τον κοπο να ανοιξω να δω. Εγω νομιζω ειναι υπερβολη καθε 6 βαλβιδες. Οκ λαδια φιλτρο τακακια ιμαντα να τα κοιταζω αυτα οποτε ειναι αλλα με βαλβιδες και κατι γλυστρες και κατι αλλα ανεβαινει πολυ και εγω θα πρεπει καθε μηνα να δινω ενα καρο λεφτα. Το θεμα ειναι αν δεν κανω πχ τις βαλβιδες θα χω θεμα με την εγγυηση? Αυτος ειπε να αλλαζω λαδια καθε 3000 εγω δεν θελω 6k βαλβιδες? και από χαρτί να ήταν δεν θα είχαν πάθει ζημία, η οντος κατασκευαστικά το έχουν ρίξει για λογούς κόστους η απλα προπάρουν απ κάθε τι να βγαλουν χρημα
TheProgressive Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Στις 13/10/2024 στις 10:40 ΠΜ, Black Demis είπε 6k βαλβιδες? και από χαρτί να ήταν δεν θα είχαν πάθει ζημία, η οντος κατασκευαστικά το έχουν ρίξει για λογούς κόστους η απλα προπάρουν απ κάθε τι να βγαλουν χρημα Ναι το book service λεει καθε 6000 ελεγχος. Και αυτος λεει οτι αν εγω το ανοιξω θελει δεν θελει ρυθμιση θα με πληρωσεις. Το θεμα ειναι αν σκιπαρω αυτο και κανω μονο λαδια φιλτρα θα χασω εγγυηση? 1
Black Demis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, TheProgressive said: Ναι το book service λεει καθε 6000 ελεγχος. Και αυτος λεει οτι αν εγω το ανοιξω θελει δεν θελει ρυθμιση θα με πληρωσεις. Το θεμα ειναι αν σκιπαρω αυτο και κανω μονο λαδια φιλτρα θα χασω εγγυηση? προφανος χανεις την εγγύησή για να λενε τοσα...... τον κινητηρα τον εκαναν οσο ποιο οικονομικο γινεται....
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 On 12/10/2024 at 10:43, TheProgressive said: Αυτος ειπε να αλλαζω λαδια καθε 3000 εγω δεν θελω Ναι είναι υπερβολή ο έλεγχος για βαλβίδες κάθε 6k. Πάντως ωχ κάτοχος SH απο το 2002, όντως καλύτερα αντί για τα 6k, να αλλάζεις τα λάδια στα 4k χλμ.
TheProgressive Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 30 λεπτά πριν, Sorath είπε Ναι είναι υπερβολή ο έλεγχος για βαλβίδες κάθε 6k. Πάντως ωχ κάτοχος SH απο το 2002, όντως καλύτερα αντί για τα 6k, να αλλάζεις τα λάδια στα 4k χλμ. Δεν εχει νοημα αφου καθε χρονο το πουλαω. Η εγγυηση σε ισχυ. Ποιος ο λογος να χανω 15 ευρω τον μηνα διοτι κανω λογο δουλειας 5000χλμ το μηνα
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Η εγγύηση πάντως να ξέρεις βάση νομοθεσίας, ισχύει σε οποιοδήποτε επίσημο συνεργείο, και όχι μόνο στα εξουσιοδοτημένα. Αρκεί αν χρειαστουν αναλώσιμα και ανταλλακτικά, να χρησιμοποιούν τα αυθεντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα