Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ δεν βγαίνει εύκολα άκρη και με γνωστά καταστήματα σε διάφορες επισκευές και εγγυήσεις ,και πρέπει να  πας εσυ στο επίσημο service   .

Και πάλι την διαδικασία μπορεί να την αναλάβουν ,αλλα αν είναι δική σου ευθύνη ,θα πληρώσεις τα έξοδα ελέγχου και επισκευής

• Like 1
Δημοσ.

H Google απ' όσο γνωρίζω, δεν επισκευάζει τις χαλασμένες συσκευές. Απλά τις αντικαθιστά είτε με καινούριες είτε με ανακατασκευασμένες (refurbished). Εγώ ένα Pixel 5 που είχα στείλει στην Γερμανία, λόγω αγοράς του από το γερμανικό GS, επειδή το είχα brickαρει και δεν μπορούσα να το επαναφέρω (δεν είχα καν unlocked bootloader) μου το αντικατέστησαν με άλλο χωρίς να πληρώσω τίποτα. Μόνο τα ταχυδρομικά των ΕΛΤΑ πλήρωσα για να το στείλω σε γνωστό μου στην Γερμανία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Finn είπε

Φυσικά και όχι. Η εγγύηση καλής λειτουργίας καλύπτει βλάβες που προκύπτουν κατά τη φυσιολογική χρήση της συσκευής και δε προκλήθηκαν από τον χρήστη.

Πχ σταμάτησε να φορτίζει η συσκευή. Αν βρούνε ότι το έβαζες μέσα στο νερό για φωτογράφηση φυσικά και δε θα καλύψουν τη βλάβη. 

Όχι Όχι εννοώ αν είναι υποχρεωμένο να αναλάβει την διαδικασία του να στείλει το κινητό μου για επισκευή. Τα έξοδα για την αλλαγή της οθόνης φυσικά θα βαρύνουν εμένα.

24 λεπτά πριν, Waiss είπε

H Google απ' όσο γνωρίζω, δεν επισκευάζει τις χαλασμένες συσκευές. Απλά τις αντικαθιστά είτε με καινούριες είτε με ανακατασκευασμένες (refurbished). Εγώ ένα Pixel 5 που είχα στείλει στην Γερμανία, λόγω αγοράς του από το γερμανικό GS, επειδή το είχα brickαρει και δεν μπορούσα να το επαναφέρω (δεν είχα καν unlocked bootloader) μου το αντικατέστησαν με άλλο χωρίς να πληρώσω τίποτα. Μόνο τα ταχυδρομικά των ΕΛΤΑ πλήρωσα για να το στείλω σε γνωστό μου στην Γερμανία.

Θυμάσαι πόσο πλήρωσες για την αποστολή και πόσο καιρό έκανε να φτάσει και να γυρίσει πίσω?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Spiros787 είπε

Όχι Όχι εννοώ αν είναι υποχρεωμένο να αναλάβει την διαδικασία του να στείλει το κινητό μου για επισκευή. Τα έξοδα για την αλλαγή της οθόνης φυσικά θα βαρύνουν εμένα.

Θυμάσαι πόσο πλήρωσες για την αποστολή και πόσο καιρό έκανε να φτάσει και να γυρίσει πίσω?

Δεν είναι υποχρεωμένο να κάνει τιποτα εφόσον η οποιαδήποτε βλάβη προκλήθηκε από κακή χρήση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Spiros787 είπε

Με ΕΛΤΑ έκανε γύρω στις δύο εβδομάδες να φτάσει συστημένο στον γνωστό μου κι έδωσα κάπου ανάμεσα στα 15 με 20 ευρώ για να πάει. Κάπου δύο εβδομάδες έκανε και για να έρθει από Γερμανία. Η συσκευή όταν έφτασε στην Google, την ίδια ημέρα είχε στείλει την καινούρια συσκευή. Η Google μου είχε στείλει σε email ετικέτες της UPS αν δεν κάνω λάθος, για να το παραλάβει courrier από τον γνωστό μου στην Γερμανία και να του επιστρέψει την καινούρια συσκευή της αντικατάστασης. Βέβαια εγώ δεν είχα χαλασμένη συσκευή από δική μου υπαιτιότητα (σπασμένη οθόνη η υγρασίες κλπ) οπότε όλα έγιναν εντός της εγγύησης και δεν χρειάστηκε να πληρώσω τίποτα επιπλέον, εφόσον δεν βρηκαν λάθος από μεριάς μου. Όλα τα παραπάνω έγιναν με συνεχής επικοινωνία με την Google μέσω mails κλπ φυσικά.

Επεξ/σία από Waiss
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άρα χωρίς γνωστό δεν κάνεις δουλειά. Για παράδειγμα στο OnePlus 8 Pro τον περασμένο Ιούνιο έπεσε το τηλέφωνο κάτω και έσπασε η οθόνη. Το έστειλα Πολωνία και μου το επισκεύασαν και φυσικά το κόστος σε μένα 300+€. Αλλά μπορούσα να το στείλω. Ένα Pixel πρέπει να έχεις κάποιον σε χώρα που υποστηρίζει για να κάνεις δουλειά. Εγώ που δεν έχω, δύσκολα...

Πολύ αισιόδοξος είμαι, αλλά υπάρχει καμία απειροελάχιστη πιθανότητα να υποστηρίξει η Google την Ελλάδα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ostvarivanje είπε

Άρα χωρίς γνωστό δεν κάνεις δουλειά. Για παράδειγμα στο OnePlus 8 Pro τον περασμένο Ιούνιο έπεσε το τηλέφωνο κάτω και έσπασε η οθόνη. Το έστειλα Πολωνία και μου το επισκεύασαν και φυσικά το κόστος σε μένα 300+€. Αλλά μπορούσα να το στείλω. Ένα Pixel πρέπει να έχεις κάποιον σε χώρα που υποστηρίζει για να κάνεις δουλειά. Εγώ που δεν έχω, δύσκολα...

Πολύ αισιόδοξος είμαι, αλλά υπάρχει καμία απειροελάχιστη πιθανότητα να υποστηρίξει η Google την Ελλάδα; 

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου αλλά δυστυχώς ανεπίσημα. Αλλά μπορείς.

Μακάρι να έρθουν τα pixel επίσημα στην Ελλάδα ή να μας εξυπηρετούν τουλάχιστον για το service.

Πάντως στιγμή δε μετανιώνω για την αγορά μου ακόμη και με τα μικροπροβλήματα που έχουμε με τα volte κλπ κ μετά απ' αυτή την ταλαιπωρία που περνάω με την οθόνη. Το τηλέφωνο είναι φοβερό και δεν έχει ανταγωνιστή κατ εμέ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Spiros787 είπε

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου αλλά δυστυχώς ανεπίσημα. Αλλά μπορείς.

Μακάρι να έρθουν τα pixel επίσημα στην Ελλάδα ή να μας εξυπηρετούν τουλάχιστον για το service.

Πάντως στιγμή δε μετανιώνω για την αγορά μου ακόμη και με τα μικροπροβλήματα που έχουμε με τα volte κλπ κ μετά απ' αυτή την ταλαιπωρία που περνάω με την οθόνη. Το τηλέφωνο είναι φοβερό και δεν έχει ανταγωνιστή κατ εμέ.

Πώς μπορείς να την κάνεις ανεπίσημα αν χρειάζεσαι σέρβις λόγω δικής σου υπαιτιότητας, και εννοείται να το πληρώσεις, αν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης του καταστήματος και δεν έχεις άνθρωπο στο εξωτερικό; 

Να πω εδώ ότι και εγώ είμαι προς αναζήτηση κινητού. Βρίσκομαι με το OnePlus 8 Pro και σαν δεύτερο έχω το OnePlus 7 Pro. Από πέρυσι το Φεβρουάριο είχα παρατήσει τις ρομ, αλλά βαριέμαι χωρίς να σκαλίζω τα κινητά. Έτσι στο παλιότερο το 7 προ άρχισα να βάζω πάλι ρομ έτσι για παιχνίδι. Οπότε ψάχνω τώρα ή αργότερα κάτι με καλή κάμερα (καλύτερη από το 8 προ) αλλά και με δυνατότητες για ρομ. Το κύριο τηλέφωνο το κρατάω στοκ γιατί έχω τις εφαρμογές e-banking και δε θέλω να ρισκάρω, αλλά το δεύτερο το θέλω πιο πολύ σαν παιχνίδι. 

Αν ερχόταν επίσημα η Google, εννοείται θα έπαιρνα το 7 προ 12/256 χωρίς σκέψη αλλά έτσι όπως είναι οι κατάσταση κολλάω. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε

Πώς μπορείς να την κάνεις ανεπίσημα αν χρειάζεσαι σέρβις λόγω δικής σου υπαιτιότητας, και εννοείται να το πληρώσεις, αν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης του καταστήματος και δεν έχεις άνθρωπο στο εξωτερικό; 

Να πω εδώ ότι και εγώ είμαι προς αναζήτηση κινητού. Βρίσκομαι με το OnePlus 8 Pro και σαν δεύτερο έχω το OnePlus 7 Pro. Από πέρυσι το Φεβρουάριο είχα παρατήσει τις ρομ, αλλά βαριέμαι χωρίς να σκαλίζω τα κινητά. Έτσι στο παλιότερο το 7 προ άρχισα να βάζω πάλι ρομ έτσι για παιχνίδι. Οπότε ψάχνω τώρα ή αργότερα κάτι με καλή κάμερα (καλύτερη από το 8 προ) αλλά και με δυνατότητες για ρομ. Το κύριο τηλέφωνο το κρατάω στοκ γιατί έχω τις εφαρμογές e-banking και δε θέλω να ρισκάρω, αλλά το δεύτερο το θέλω πιο πολύ σαν παιχνίδι. 

Αν ερχόταν επίσημα η Google, εννοείται θα έπαιρνα το 7 προ 12/256 χωρίς σκέψη αλλά έτσι όπως είναι οι κατάσταση κολλάω. 

Το online store που πήρα το τηλ, μου πρότεινε να τηλεφωνήσω σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα που κάνει επισκευές. Μου είπαν από εκεί πως μπορώ να προπληρώσω την οθόνη και να περιμένω κάποιες μέρες να έρθει και να την επισκευάσουν.

Το ίδιο πάνω κάτω μου είπαν και άλλα καταστήματα που τηλεφώνησα.

Άλλα καταστήματα μου πρότειναν αν βρω μόνος μου οθόνη πως μπορούν να μου την περάσουν.

Επίσης,το ifix it( online store το οποίο προτείνει η ίδια η google) έχει γνήσια ανταλλακτικά για pixel κινήτα που μπορείς να παραγγείλεις.

Η λύση που κατέληξα προσωπικά είναι το ifix it.

Η οθόνη που θέλω είναι out of stock αυτή τη στιγμή ,ωστόσο θα περιμένω μήπως κάνουν παραλαβή για να την παραγγείλω τις επόμενες ημέρες και όταν έρθει να την περάσω ο ίδιος ή να δώσω το τηλ σε κατάστημα που επισκευάζει οθόνες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spiros787 είπε

Το online store που πήρα το τηλ, μου πρότεινε να τηλεφωνήσω σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα που κάνει επισκευές. Μου είπαν από εκεί πως μπορώ να προπληρώσω την οθόνη και να περιμένω κάποιες μέρες να έρθει και να την επισκευάσουν.

Το ίδιο πάνω κάτω μου είπαν και άλλα καταστήματα που τηλεφώνησα.

Άλλα καταστήματα μου πρότειναν αν βρω μόνος μου οθόνη πως μπορούν να μου την περάσουν.

Επίσης,το ifix it( online store το οποίο προτείνει η ίδια η google) έχει γνήσια ανταλλακτικά για pixel κινήτα που μπορείς να παραγγείλεις.

Η λύση που κατέληξα προσωπικά είναι το ifix it.

Η οθόνη που θέλω είναι out of stock αυτή τη στιγμή ,ωστόσο θα περιμένω μήπως κάνουν παραλαβή για να την παραγγείλω τις επόμενες ημέρες και όταν έρθει να την περάσω ο ίδιος ή να δώσω το τηλ σε κατάστημα που επισκευάζει οθόνες.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Προς το παρών βλέπω να παραμένω όπως είμαι και βλέπουμε. Πάντως καλά όλα αυτά αλλά όταν ζεις και στην επαρχία είναι ένα ακόμα μειονέκτημα. Αλλά να πας από εκεί και να δεις πώς είναι και άλλο να υπάρχει η συνεννόηση μόνο μέσω τηλεφώνου. Αν υπήρχε σέρβις κανονικό στην Ελλάδα θα το επιχειρούσα. Δε με ενδιαφέρει ούτε 5G ούτε volte κλπ. Πραγματικά καίγομαι από την περιέργεια να δω πώς "ρολλάρει" ένα Pixel σε σχέση με κάποιο άλλο Android τηλέφωνο γιατί ακούω συνεχώς για την εμπειρία Pixel και θα ήθελα να το δοκιμάσω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...