Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω το pixel 6 και σήμερα δυστυχώς εσπασε η οθόνη.

Το κινητό το είχα πάρει από ένα κατάστημα του Σκρουτζ.

Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα κατα προτίμηση στη Θεσσαλονίκη(στην εσχάτη θα το έστελνα και σε άλλη περιοχή) που να έχει γνήσιες google οθόνες;

Αν όχι, τι άλλο θα μου προτείνατε να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!!

Επεξ/σία από Spiros787
Δημοσ.

Μπορείς να το στείλεις κατευθείαν στη Google, άμα μιλήσεις με το support τους. Κατά 99.9% θα το δεχτούν. Τα μεταφορικά δεν τα γλιτώνεις όμως, εκτός άμα συννενοηθείς να το στείλει το σκρουτζομάγαζο με δικά του έξοδα όταν περάσει ο ένας χρόνος εγγύησης και είναι εντός ορίου των δύο χρόνων από τότε που το αγόρασες.

Αλλά ρώτα και εδώ δεν χάνεις τίποτα

https://www.google.gr/amp/s/www.9volto.gr/blog/service-google-pixel-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-pixel/amp/?espv=1 

https://easyservice.gr/service_category/service-google/ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GATE123 είπε

Μπορείς να το στείλεις κατευθείαν στη Google, άμα μιλήσεις με το support τους. Κατά 99.9% θα το δεχτούν. Τα μεταφορικά δεν τα γλιτώνεις όμως, εκτός άμα συννενοηθείς να το στείλει το σκρουτζομάγαζο με δικά του έξοδα όταν περάσει ο ένας χρόνος εγγύησης και είναι εντός ορίου των δύο χρόνων από τότε που το αγόρασες.

Αλλά ρώτα και εδώ δεν χάνεις τίποτα

https://www.google.gr/amp/s/www.9volto.gr/blog/service-google-pixel-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-pixel/amp/?espv=1 

https://easyservice.gr/service_category/service-google/ 

Μίλησα με την υποστήριξη και μου απάντησε ένα μποτ πως το κινητό όταν επισκευαστεί μπορεί να σταλεί μόνο σε διεύθυνση της χώρας που επισκευάστηκε. Έχεις στείλει ποτέ εσύ ή καποι@ φιλ@ σου κινητό στην google από Ελλάδα;

Δε κατάλαβα τι μου λες για την εγγύηση. Είναι εντός εγγύησης αλλά το σπάσιμο είναι από πεσιμο οπότε δεν ισχύει η εγγύηση.

8 ώρες πριν, Fotia είπε

Σε πρόβλημα σε παλιο pixel και iphone , κάτοχος εξυπηρετήθηκε από το καταστημα παρακατω ,φαίνεται εχει άκρες ,και έχει και καλες αξιολογήσεις

https://www.pds.com.gr/

Οκ θα καλέσω τη Δευτέρα.

Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GATE123 είπε

εκτός άμα συννενοηθείς να το στείλει το σκρουτζομάγαζο με δικά του έξοδα

Επίσης να τσοντάρει και κάνα ψιλό και για την επισκευή, να τους πει ο ts "είμαι χρόνια πελάτης σας"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gianniz_k είπε

Επίσης να τσοντάρει και κάνα ψιλό και για την επισκευή, να τους πει ο ts "είμαι χρόνια πελάτης σας"

αυτά που λες φίλε μου δεν στέκουν δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι χρονιά πελάτης πρέπει η κάθε εταιρεία να πληρώνει μέρος της ζημιάς που έγινε από αιτία που δεν καλύπτει η εγγύηση.

σκέφτομαι και γράφω φίλε μου αυτό είναι βοήθεια.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, andreas-d είπε

αυτά που λες φίλε μου δεν στέκουν δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι χρονιά πελάτης πρέπει η κάθε εταιρεία να πληρώνει μέρος της ζημιάς που έγινε από αιτία που δεν καλύπτει η εγγύηση.

σκέφτομαι και γράφω φίλε μου αυτό είναι βοήθεια.

53550746e1da7.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Στο ebay κοίταξες για οθόνη;

Ναι αλλά ξεφεύγουν οι τιμές.

Στο ifix it βρήκα απλά δεν έχει απόθεμα αυτή την στιγμή.

Θα περιμένω κάποιες μέρες μήπως προσθεσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτα στο κατάστημα που πρότεινα παραπάνω αν έχει , αλλα βασικά και να τσεκάρεις και τι πράγματι διαθέτουν οι άλλοι που βρίσκεις.

Πχ μπορει να συνοδευεται με κανενα καλώδιο-ταινια ...

Οτι αφορά καταστήματα εξωτερικού είναι πιο δύσκολο να βγάλεις άκρη  σε τυχόν λάθος ή πρόβλημα ...

Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 5:15 ΜΜ, Fotia είπε

Ρωτα στο κατάστημα που πρότεινα παραπάνω αν έχει , αλλα βασικά και να τσεκάρεις και τι πράγματι διαθέτουν οι άλλοι που βρίσκεις.

Πχ μπορει να συνοδευεται με κανενα καλώδιο-ταινια ...

Οτι αφορά καταστήματα εξωτερικού είναι πιο δύσκολο να βγάλεις άκρη  σε τυχόν λάθος ή πρόβλημα ...

Πήρα τηλ.

Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά τι γίνεται αν αγοράσεις από skroutz για παράδειγμα ένα Pixel και χρειαστείς σέρβις; Αν είναι μέσα στην εγγύηση που σου δίνει το κατάστημα που το αγόρασες, το αναλαμβάνει; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Τελικά τι γίνεται αν αγοράσεις από skroutz για παράδειγμα ένα Pixel και χρειαστείς σέρβις; Αν είναι μέσα στην εγγύηση που σου δίνει το κατάστημα που το αγόρασες, το αναλαμβάνει; 

Φυσικά και είναι υποχρεωμένο να αναλάβει τη διαδικασία επισκευής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Finn είπε

Φυσικά και είναι υποχρεωμένο να αναλάβει τη διαδικασία επισκευής.

Είναι υποχρεωμένο να αναλάβει την διαδικασία ακόμη κι αν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο τηλέφωνο είναι δικής μου ευθύνης?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spiros787 είπε

Είναι υποχρεωμένο να αναλάβει την διαδικασία ακόμη κι αν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο τηλέφωνο είναι δικής μου ευθύνης?

Φυσικά και όχι. Η εγγύηση καλής λειτουργίας καλύπτει βλάβες που προκύπτουν κατά τη φυσιολογική χρήση της συσκευής και δε προκλήθηκαν από τον χρήστη.

Πχ σταμάτησε να φορτίζει η συσκευή. Αν βρούνε ότι το έβαζες μέσα στο νερό για φωτογράφηση φυσικά και δε θα καλύψουν τη βλάβη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...