Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας, ξεκαθαρίζω οτι δεν ανοίγω αυτο το θρεντ για ιατρικες συμβουλές (αυτά ΜΟΝΟ από ιατρούς), έχω επισκεφτεί ήδη καμποσους, ξέρω τις επιλογές μου, δεν ξέρω πόσο μακρια και σε τι ποσοστό θα ειναι η όποια αποκατάσταση αλλά και ποιός ξέρει...απλά σαν γκρουπ υποστήριξης δείτε το, τίποτα παραπάνω...

Βασικό όργανο κιθάρα, δευτερευον μπάσο, δεξιόχειρας, το πρόβλημα στο αριστερό χέρι (της ταστιέρας), δημιουργήθηκε ΟΧΙ απο το παίξιμο αλλά από τραυματισμο που ούτε καν κατάλαβα (πηγα να βάλω μια βαση κιθαρας στον τοιχο, και με #$$%# το δραπανο, επαθε εμπλοκή κοκ την ωρα και την στιγμη δηλάδή).

Διαγνωση υπεξαρθρημα στην καρπομετακάρπια αρθρωση ανευ εκφυλιστικών αλλοιωσεων, θυλακιτιδα βασικής αρθρωσης αντιχειρα, φακ ιτ, το ιδιο πραγμα ειναι διαφορετική διατυπωση λίγο πολύ (από 2 ιατρους)...το αποτέλεσμα το ιδιο, ο αντιχειρας στην ρίζα του μου δημιουργει το προβλημα ουσιαστικά σε επιπεδο παιξίματος μουσικής...

Αυτά από εμένα, ειλικρινά ελπίζω να μην υπάρχει μουσικός με τετοιο πράγμα και ας μην ποστάρει κανένας σε αυτό το θρεντ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι μουσικός, απλά ασχολούμαι με κλασική κιθάρα πολλάαα χρόνια.

Όπως αρκετοί -και γνωστοί-  έτσι και εγώ έπαθα μία ελαφριά τενοντίτιδα στο αριστερό χέρι στην μετάβαση από το τυπικό μέγεθος μία κλασικής σε αυτό της γνωστής κορυφαίας.

Έκανα λίγο καιρό μέχρι να την συνηθίσω αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή!

Επ'ουδενί δεν συγκρίνεται με αυτό που έπαθες εσύ, εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο, γρήγορη ανάρρωση και σε λίγο καιρό να αποτελεί απλά παρελθόν η εμπειρία. 

Τι χρόνο αποκατάστασης δίνουν οι γιατροί και σε τι ποσοστό?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε

Δεν είμαι μουσικός, απλά ασχολούμαι με κλασική κιθάρα πολλάαα χρόνια.

Όπως αρκετοί -και γνωστοί-  έτσι και εγώ έπαθα μία ελαφριά τενοντίτιδα στο αριστερό χέρι στην μετάβαση από το τυπικό μέγεθος μία κλασικής σε αυτό της γνωστής κορυφαίας.

Έκανα λίγο καιρό μέχρι να την συνηθίσω αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή!

Επ'ουδενί δεν συγκρίνεται με αυτό που έπαθες εσύ, εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο, γρήγορη ανάρρωση και σε λίγο καιρό να αποτελεί απλά παρελθόν η εμπειρία. 

Τι χρόνο αποκατάστασης δίνουν οι γιατροί και σε τι ποσοστό?

Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ που έγραψές.

Δευτερον ΕΙΣΑΙ μουσικός, ασχολεισαι με μουσικη οπότε μην με στεναχωρείς..."μουσικός" δεν ειναι επαγγελματικός τίτλος, ουτε και εγω ειμαι επαγγελματίας,  η μουσική για μένα είναι κάτι πολύ προσωπικό και εσωτερικο, δεν ειχε, εχει ούτε θα έχει ποτέ σχεση με χρήματα.

Σου ευχομαι ποτέ να μην ξαναπαθεις τιποτα που να μπει μεταξύ εσόυ και της μουσικής σου.

Με τους ιατρούς ακόμα το ψάχνω, έχω ραντεβού και με τρίτο την Δευτέρα. Τις επιλογές μου λιγο πολύ τις ξέρω (τιποτα που να απαιτει χειρουργείο, εγχυσεις κορτιζονης που μαλλον δεν ειναι για την δική μου περίπτωση, prp, ενδεχομένως stem cells, θα δουμε), θέλω και 2η γνώμη για το ποιά είναι η καλύτερη λύση και αν γινεται και τελεσιδικη, και το ποσοστό και τον χρόνο αποκατάστασης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...