Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, definitio είπε

Παύει η λειτουργία του προγράμματος εφόσον λήξει η ετήσια συνδρομή του λογισμικού; Δε νομίζω...εκτός αν έχεις ολοκαίνουριο αμάξι και αναμένεις κρίσιμες διορθώσεις και χρειάζεσαι ενημερωμένες εκδόσεις, δε χρειάζεται να ξαναπληρώσεις.

Κι εγώ αγόρασα το MES για Alfa Romeo, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσω ανανέωση συνδρομής για πρόσβαση σε καινούριες εκδόσεις , αφού έστω και με τον περιορισμό της χρήσης σε μια μόνο συσκευή, το λογισμικό παραμένει λειτουργικό χωρίς χρονικό περιορισμό.

Αυτά που κανείς στο αυτοκίνητο δεν έχουν  ημερομηνία λήξεως. Ημερομηνία λήξεως έχει εφαρμογή και από τη στιγμή που σταματήσει να λειτουργεί δεν μπορείς να παραμετροποίησης κάτι στο αυτοκίνητο ούτε να δεις καν live τα δεδομένα. Δεν κάνω ανανεώσεις στο αυτοκίνητο σε τίποτα !  Το έχω λιώσει στα χιλιόμετρα αν ήταν να βγάλει κάτι θα έβγαινε !! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Οι μπαταρίες που έχουν πάνω τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πολύ ανώτερης ποιότητας από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, για αυτό και κρατάνε πολλά περισσότερα χρόνια.

Απο που προκυπτει αυτο ????

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Από τη Δομή.

Αν το λεει ....η ΔΟΜΗ υποκλινομαι !!!!!!Τα ξερει ολα !!!! 

Εγω ο ..πτωχος στο πνευμα σε Honda CRV του 2008 μονο μπαταρια Bosch οπως ειχε και απο τη μαμα του και μου κρατησαν 4-5 χρονια παρα την κακη μου συμπεριφορα σε αυτες .Μικρες καθημερινες διαδρομες

Εκλεισε 4ετια αυτη που εχω πανω .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Αυτά που κανείς στο αυτοκίνητο δεν έχουν  ημερομηνία λήξεως. Ημερομηνία λήξεως έχει εφαρμογή και από τη στιγμή που σταματήσει να λειτουργεί δεν μπορείς να παραμετροποίησης κάτι στο αυτοκίνητο ούτε να δεις καν live τα δεδομένα. Δεν κάνω ανανεώσεις στο αυτοκίνητο σε τίποτα !  Το έχω λιώσει στα χιλιόμετρα αν ήταν να βγάλει κάτι θα έβγαινε !! 

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό, η εγκατεστημένη εφαρμογή διάγνωσης που πλήρωσες να μην μπορεί να λειτουργήσει/εκτελέσει εργασίες στο αυτοκίνητο ένα χρόνο μετά...είσαι σίγουρος;

Ποιά είναι η εφαρμογή αυτή;

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
3 ώρες πριν, definitio είπε

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό, η εγκατεστημένη εφαρμογή διάγνωσης που πλήρωσες να μην μπορεί να λειτουργήσει/εκτελέσει εργασίες στο αυτοκίνητο ένα χρόνο μετά...είσαι σίγουρος;

Ποιά είναι η εφαρμογή αυτή;

Όπως γράφω Carly είναι με συνδρομή !! Δεν είναι περίεργο 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Όπως γράφω Carly είναι με συνδρομή !! Δεν είναι περίεργο 

Πολύ περίεργο είναι η συνδρομή να μην αφορά απλώς ενημερώσεις του λογισμικού και υποστήριξη αλλά την ίδια τη λειτουργικότητα του αγορασμένου προϊόντος πέρα από το 1 έτος...70€ στον κάλαθο των αχρήστων κάθε χρόνο, κλοπή σκέτη δλδ...

Απ' ότι είδα δεν νομίζω πως είναι κάποιο πολύ εξειδικευμένο για BMW, αλλά καλύπτει πολλές μάρκες...οπότε θα μπορούσες να βρεις κάποιο εναλλακτικό, ειδικά για BMW που να μην έχει τους ίδιους καταχρηστικούς όρους.

Δημοσ.
Στις 17/12/2022 στις 2:42 ΜΜ, definitio είπε

Πολύ περίεργο είναι η συνδρομή να μην αφορά απλώς ενημερώσεις του λογισμικού και υποστήριξη αλλά την ίδια τη λειτουργικότητα του αγορασμένου προϊόντος πέρα από το 1 έτος...70€ στον κάλαθο των αχρήστων κάθε χρόνο, κλοπή σκέτη δλδ...

Απ' ότι είδα δεν νομίζω πως είναι κάποιο πολύ εξειδικευμένο για BMW, αλλά καλύπτει πολλές μάρκες...οπότε θα μπορούσες να βρεις κάποιο εναλλακτικό, ειδικά για BMW που να μην έχει τους ίδιους καταχρηστικούς όρους.

Δεν θα το ξανά αγοράσω !! Ήθελα να Απενεργοποιήσω τα angel eyes και το αυτό με το start stop!!! Δεν ήθελα κάτι εξειδικευμένο ποτέ μου έκανε τη δουλειά δεν ξέρω έτσι κι αλλιώς τι άλλο θα μπορούσα να βρω δεν έψαξα και ιδιαίτερο

Δημοσ.

Αν το αυτοκίνητο έχει Start and Stop και δουλεύει ακόμα τότε μην αλλάξεις μπαταρία. Όταν αρχίσει να μην δουλεύει το Start and Stop τότε θέλει αλλαγή η μπαταρία 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2022 στις 4:31 ΜΜ, catmaster είπε

Καλύτερα να επισκεφτείς ένα ηλεκτρολόγο οχημάτων , να μετρήσεις τα αμπερ (cca) καθώς και την απόδοση του κυκλώματος φόρτισης, αν υπάρχει δε και η δυνατότητα να βάλεις ένα φορτιστή μόνο καλό θα κάνει για την μακροζωία της μπαταρίας.
Καλό είναι να έχουμε και πρόχειρο ένα booster για τις περιπτώσεις που η μπαταρία "κλατάρει" χωρίς να μας δώσει σημάδια απο πριν.

cca κλειδι!!!  Εγω πηρα δικο μου μετρητη για το cca!  Βλεπω την κατασταση της μπαταριας μου αλλα και παραλληλα Δεν μπορει να με γελασει κανενας στην αγορα της καινουργιας!!!  Γι αυτο διαβαζουμε σε καποιες αξιολογησεις με τις ιδιες συνθηκες η μπαταρια τους, αντεξε λιγοτερα χρονια και απορουν!!!

Μετρησα προσφατα μπαταρια σχεδον 2ετων φιλου και του κανω δεν σου εδωσαν καλη μπαταρια και μου κανει μα πως ειναι καινουργιο εγω δεν βλεπω κατι..  Ε τωρα με τα κρυα και σε κατασταση ηρεμιας 2 ημερων στην μιζια κανει κολλημα/σκαλωμα και μετα παιρνει!  Ετσι ξεκιναει και μετα πως η μπαταρια να βγαλει 5-6χρονια?!?

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
Στις 25/12/2022 στις 6:34 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Μετρησα προσφατα μπαταρια σχεδον 2ετων

Περσινή μπαταρία σε αμάξι γνωστού ... δεν είχε δύναμη ούτε την αντλία της βενζίνης να οπλίσει...

cca.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...