Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, Γίνεται να κλείσουμε ραντεβού στις Τοπικές Μονάδες Υγείας ακόμη και αν δεν είμαστε εγγεγραμμένοι σε κάποιον από τους γιατρούς τους; Βασικά, εγώ ήξερα ότι πρέπει να γραφτείς σε κάποιον οικογενειακό γιατρό/παθολόγο στις ΤΟΜΥ και μετά κλείνεις ραντεβού μόνο σ' εκείνον. Εγώ δεν είμαι γραμμένος σε προσωπικό ιατρό παρ'όλα αυτά στο finddoctors.gov.gr φαίνεται ότι μπορώ να κλείσω κανονικά ραντεβού σε ΤΟΜΥ. Γνωρίζει κάποιος;
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Κλείνεις ραντεβού με κάποιον από τους γιατρούς της ΤΟΜΥ, αυτό μπορείς να το κάνεις ασχέτως αν έχεις γραφτεί σε προσωπικό γιατρό. Μέχρι πριν 1 μήνα που κοιτούσα γινόταν χαμός και δεν υπήρχαν πουθενά ραντεβού με γιατρό ελέω ερχομού του συστήματος με τον προσωπικό γιατρό, τώρα έχει ισορροπήσει κάπως το σύστημα. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Κλείνεις ραντεβού με κάποιον από τους γιατρούς της ΤΟΜΥ, αυτό μπορείς να το κάνεις ασχέτως αν έχεις γραφτεί σε προσωπικό γιατρό. Μέχρι πριν 1 μήνα που κοιτούσα γινόταν χαμός και δεν υπήρχαν πουθενά ραντεβού με γιατρό ελέω ερχομού του συστήματος με τον προσωπικό γιατρό, τώρα έχει ισορροπήσει κάπως το σύστημα. Είχα πολύ καιρό ν' ασχοληθώ μ' αυτό το θέμα. Όταν πρώτο εφαρμόστηκε αυτό το σύστημα με τις ΤΟΜΥ το 2018 (από την προηγούμενη κυβέρνηση) νομίζω ότι έκλεινες ραντεβού μόνο στο γιατρό που είχες γραφτεί. Τώρα φαίνεται ότι το έκαναν "πιο ελεύθερο".
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Καλημέρα, Γίνεται να κλείσουμε ραντεβού στις Τοπικές Μονάδες Υγείας ακόμη και αν δεν είμαστε εγγεγραμμένοι σε κάποιον από τους γιατρούς τους; Βασικά, εγώ ήξερα ότι πρέπει να γραφτείς σε κάποιον οικογενειακό γιατρό/παθολόγο στις ΤΟΜΥ και μετά κλείνεις ραντεβού μόνο σ' εκείνον. Εγώ δεν είμαι γραμμένος σε προσωπικό ιατρό παρ'όλα αυτά στο finddoctors.gov.gr φαίνεται ότι μπορώ να κλείσω κανονικά ραντεβού σε ΤΟΜΥ. Γνωρίζει κάποιος; Ναι, αν έχεις γραφτεί σε οικογενειακό γιατρό μπορείς να κλείσεις μόνο σε αυτόν. Επιβεβαιωμένο από μένα πριν 2-3 βδομάδες περίπου. Αν δεν έχεις γραφτεί, μπορείς να κλείσεις ραντεβού και με άλλους. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από Joshua21
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι, αν έχεις γραφτεί σε οικογενειακό γιατρό μπορείς να κλείσεις μόνο σε αυτόν. Επιβεβαιωμένο από μένα πριν 2-3 βδομάδες περίπου. Αν δεν έχεις γραφτεί, μπορείς να κλείσεις ραντεβού και με άλλους. Εκεί μπερδεύτηκα κι εγώ. Διότι ακόμη και γραμμένος να είσαι ηλεκτρονικά σου εμφανίζει ραντεβού με όλους τους γιατρούς. Οπότε τι ισχύει τελικά;
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nikos Chatzoglou είπε Εκεί μπερδεύτηκα κι εγώ. Διότι ακόμη και γραμμένος να είσαι ηλεκτρονικά σου εμφανίζει ραντεβού με όλους τους γιατρούς. Οπότε τι ισχύει τελικά; Δεν είναι λογικό αυτό που περιγράφεις, ακόμα και τηλέφωνο να πάρεις η τηλεφωνήτρια ηλεκτρονικά θα στο κλείσει το ραντεβού, εγώ τηλεφωνικά δοκίμασα και μου είπαν πως δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού με άλλον γιατρό. Μήπως στους εμφανίζει αλλά αν πας να κλείσεις δεν σε αφήνει? Δοκίμασε το...
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι λογικό αυτό που περιγράφεις, ακόμα και τηλέφωνο να πάρεις η τηλεφωνήτρια ηλεκτρονικά θα στο κλείσει το ραντεβού, εγώ τηλεφωνικά δοκίμασα και μου είπαν πως δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού με άλλον γιατρό. Μήπως στους εμφανίζει αλλά αν πας να κλείσεις δεν σε αφήνει? Δοκίμασε το... Το δοκίμασα μόλις με τους κωδικούς του αδερφού μου. Είναι γραμμένος σε ιδιώτη γιατρό. Έκλεισα ραντεβού σε γιατρό ΤΟΜΥ και το δέχτηκε το σύστημα κανονικά (το ακύρωσα μετά). Όλη η διαδικασία ηλεκτρονικά στο finddoctors.gov.gr
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Τότε προφανώς το έκαναν "πιο ελεύθερο" όπως έγραψες και εσύ παραπάνω.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε προφανώς το έκαναν "πιο ελεύθερο" όπως έγραψες και εσύ παραπάνω. Μπορεί, τι να πω. Αν έχεις γραφτεί σε ιδιώτη, ξέρεις αν χρεώνουν την επίσκεψη; Νομίζω ότι κανονικά δεν πρέπει να τη χρεώνουν αλλά παλιότερα πολλοί ζητούσαν 10-20€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα