Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε

Είχα τα Logitech Ζ-5400 μέχρι πρόσφατα συνδεμένα στην TV για το 5.1. Είναι αρκετά κοντά σε αυτά που κοιτάς αλλά ελαφρώς μικρότερα και λίγο παλιότερα. Επίσης έχω τα Edifier R1700BT στο PC για γενική χρήση (λίγο μουσική, games, καμια σειρά κτλ). Αν εξαιρέσεις το μπάσο που πραφανώς είναι παραπάνω στο Logitech λογώ sub (χωρίς όμως και τα Edifier να έχουν θέμα στα χαμηλα), ο ήχος για γενική χρήση των Edifier είναι καλύτερος.

Στην περίπτωση σου, που δεν σε ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος, δεν μπορώ να βρω λόγο για να πας σε 5.1 ηχεία. Η τιμή τους είναι καλή (αν και παλια), αλλά στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι σε 2.0 ή 2.1(αν θες το παραπάνω μπάσο). Δεν αναφέρεις την χρήση που τα θες, αλλά γενικά έχει μια χαρα αυτοενισχυόμενα ηχεία σε αρκετά νορμαλ τιμές (αν και βλέπω έχουν πάρει λίγο την ανηφόρα και αυτά).

Games κυρίως και μετά μουσική και ταινίες (πλέον έχω την LG C2 για ταινίες). X530 είχα, όχι τα x506😅. Κάποτε που τα είχα στήσει σαν 5.1 ήταν καλά αλλά τώρα έτσι όπως τα έχω δεν τα χρησιμοποιώ. Πέφτει και παντόφλα από την γυναίκα για τα πολλά καλώδια που έχουν μαζευτεί, οπότε κοιτάω για 2.1 απλά τα z906 ήταν καψούρα από παλιά. Ακόμη και τα s351db από 250 πήγαν 400€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Ola150 είπε

Υποψήφιος αγοραστής, έλεγα να πάρω 2.1 τα edifier s351db να αντικαταστήσουν τα x506 γιατί είναι παλιά και είμαι σε μικρό χώρο και δεν τα χρησιμοποιώ σαν 5.1 ουσιαστικά αλλά σαν 2.1 (δεν έχω ηχεία από πίσω μου δηλαδή). Έλεγα πάντα ωστόσο να τα πάρω. Τι να κάνω; Είναι καλή η τιμή...

δες τα Edifier G5000, αλλα οχι στο σκρουτζ, στο bestprice εχουν πεσει μεχρι και στα 289

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Πως την είδε η Edifier με τις τιμές? Hi-Fi κι έτσι? Χαλαρώστε λίγο ρε Κινέζοι. Εδώ οριακά άξιζαν τα προϊόντα σας πριν τις αυξήσεις. Καλά για τώρα ούτε λόγος.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

δες τα Edifier G5000, αλλα οχι στο σκρουτζ, στο bestprice εχουν πεσει μεχρι και στα 289

Φαίνονται αρκετά καλά τα edifier. Υπάρχει και subwoofer που να τα ολοκληρωνει; για 2.1 εννοώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos7 είπε

Φαίνονται αρκετά καλά τα edifier. Υπάρχει και subwoofer που να τα ολοκληρωνει; για 2.1 εννοώ. 

οχι ειναι επιτηδες χωρις sub. για λγοτερο χωρο στο γραφειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...