Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι insomniacs!

Βλέπω στο ηλεκτρονικό κατάστημα unimax, πολύ ανταγωνιστικές τιμές στα apple laptops.

Στην ουσία δεν είναι εντελώς παράλογο, καθώς ακολουθεί την Αμερικάνικη αγορά, απλά μου κάνει εντύπωση.

Εχει κανείς να πει κάτι για το συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς όταν μιλάμε για apple μιλάμε πάντα για μεγάλα χρηματικά ποσά οπότε θέλει προσοχή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 hours ago, skiabox said:

Καλησπέρα φίλοι insomniacs!

Βλέπω στο ηλεκτρονικό κατάστημα unimax, πολύ ανταγωνιστικές τιμές στα apple laptops.

Στην ουσία δεν είναι εντελώς παράλογο, καθώς ακολουθεί την Αμερικάνικη αγορά, απλά μου κάνει εντύπωση.

Εχει κανείς να πει κάτι για το συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς όταν μιλάμε για apple μιλάμε πάντα για μεγάλα χρηματικά ποσά οπότε θέλει προσοχή.

Ευχαριστώ.

Πριν 4 χρόνια είχα πάρει ένα laptop Dell από 'κει. Κανένα πρόβλημα με το κατάστημα, γρήγορη διαδικασία με το άρθρο 39 για αγορά χωρίς ΦΠΑ. Δεν είχα κάποιο θέμα ώστε να χρειαστώ τη βοήθειά τους και να δω πόσο εξυπηρετικοί θα ήταν αλλά θυμάμαι γενικώς ότι είχα μείνει με θετικές εντυπώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω βάλει και εφοριακό να ρίξει μια ματιά.

Επίσης είδα κάτι παράπονα για ανοιγμένες συσκευασίες laptop που είναι ύποπτο.

Δημοσ.

Αν εχω καταλαβει καλα ο συγκεκριμμενος ειναι μεταπωλητης, οποτε επειδη πεφτουν στην Αμερικη οι τιμες, δεν θα ηταν παραλογο αφου δεν εχει stock, να μπορει να ακολουθει τις πτωσεις και αυτος.Οποτε ειναι στα 3 χιλιαρικα ενω για το ιδιο laptop το πλαισιο που πηγα χθες το δινει 800 ευρω περισσοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

800 ευρώ είναι τεράστια διαφορα

από συχνές επισκέψεις στη Apple Μελβουρνη δεν εχω δει αυτη τη διαφορα σε λαπτοπ ακομα και σε περιοδο προσφορων για περασμενα μοντελα

μέχρι 200-450 ευρώ διάφορες έχω δει  και Αμερική Αυστραλία δεν έχουν αποκλισεις

έκανα σε ένα ίδιο μοντέλο macbook air  συγκριτικο και εχει 200 ευρω ακριβοτερα το καταστημα που αναφερεις

Επεξ/σία από kostasbm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...