Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...μάλλον έκανα κάτι λάθος κ Κλείδωσα την βάση κ όταν πάω να την ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας......υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω;;;;IMG_20221216_115151.jpg.1d108382490040788c4bb5f80dce4da4.jpg

Δημοσ.

Τρέξε την βάση με δεξί κλικ-εκτέλεση ως διαχειριστής μήπως κάτι έγινε με τα δικαιώματα.

Επίσης έλεγξε τα δικαιώματα του αρχείου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Τρέξε την βάση με δεξί κλικ-εκτέλεση ως διαχειριστής μήπως κάτι έγινε με τα δικαιώματα.

Επίσης έλεγξε τα δικαιώματα του αρχείου.

Δυστυχώς πάλι μου βγάζει το ίδιο κ ως διαχειριστής.....τα δικαιώματα τα βλέπεις με δεξί κλικ ιδιότητες;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, και μετά στην καρτέλα Ασφάλεια. Δες αν οι Users έχουν δικαίωμα ανάγνωσης-εγγραφής. Πάτα και στο Για προχωρημένους και δες ποιος είναι ο κάτοχος.

Επίσης, γιατί προσπαθεί να ανοίξει το BASE.bak αρχείο; Δεν έχει BASE.mdb ή κάτι τέτοιο; Το bak παραθέτει σε αντίγραφο ασφαλείας.

Δες και στο παρακάτω...

https://www.accessrepairnrecovery.com/blog/fix-access-database-error-3033

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
14 ώρες πριν, micos000 είπε

Ναι, και μετά στην καρτέλα Ασφάλεια. Δες αν οι Users έχουν δικαίωμα ανάγνωσης-εγγραφής. Πάτα και στο Για προχωρημένους και δες ποιος είναι ο κάτοχος.

Επίσης, γιατί προσπαθεί να ανοίξει το BASE.bak αρχείο; Δεν έχει BASE.mdb ή κάτι τέτοιο; Το bak παραθέτει σε αντίγραφο ασφαλείας.

Δες και στο παρακάτω...

https://www.accessrepairnrecovery.com/blog/fix-access-database-error-3033

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια,τελικά το άνοιξα με ένα demo πρόγραμμα που βρήκα....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, micos000 είπε

Για δώσε πληροφορίες! Ποιο πρόγραμμα ήταν αυτό;

Βασικά δοκίμασα καμιά δεκαριά αλλά ξεχώρισα το stellar κ το datanumen....βέβαια μόνο σε demo μιας κ έχουν από 100€ έως 300€ η άδεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...