pankostas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Για ΜΑΣΟΥΤΗ ισχυει. Για ΜΑΣΟΥΤΗ ισχυει.
ObeyWario! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξέρω τα logistics του Σκλαβενίτη αλλά πιστεύω τα κρασιά δεν αποθηκεύονται για μεγάλο διάστημα σε δικές του αποθήκες, μάλλον σκουπίζει ότι υπάρχει
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 48 minutes ago, pankostas said: Για ΜΑΣΟΥΤΗ ισχυει. Για ΜΑΣΟΥΤΗ ισχυει. Αφορά μόνο στολισμό και ΟΧΙ δέντρα;
Sebu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καλά, το κρασί θέλει και σωστή αποθήκευση για να θεωρείται διατηρημένο (ποσοστό υγρασίας, θερμοκρασια και θέση), και κάτι μου λέει ότι τπτ από τα 3 δεν γίνεται στις αποθήκες τους. Υπο ιδανικες τελειες συνθηκες αποθηκευσης κρασιου ναι, αλλα το 99% των σπιτιων και το 120% των σουπερμαρκετ δεν εχουν τετοια υποδομη. Παρολα αυτα στην πλειονοτητα των περιπτωσεων δεν παθαινουν κατι τα κρασια στο μεσο σπιτι. Παντως ολα αυτα τα χρονια που παιρνω κρασια απο το Σκλαβενιτη δεν μου εχει τυχει καποιο "χαλασμενο" που να εχει χασει σε αρωματα, υφη, γευση. Το αντιθετο εχω πετυχει εκπληκτικα κρασια ιδιως οσα ειναι παλαιοτερης σοδιας και ας μην ειναι σε ειδικο κελαρι αποθηκευμενα. Το βασικο ειναι να μην εχει χαλασει/ξεραθει ο φελος το οποιο επισης δεν μου εχει τυχει και ας ειναι κρασια του 2016 ή του 2017 ή και παλαιοτερα. Πηγα Σκλαβενιτη Καλλιθεας, το -30% ισχυει σε ολα τα παιχνιδια. Φετος δεν ειδα Funko Pop stand μονο 2-3 κουτια σε ενα καροτσι χυμα με παιχνιδια που μαζευαν οι υπαλληλοι. Κρασια ολα -30% και ηδη αρκετα καλα λχ Avantis και Κανενας ειχαν κανει φτερα. Κριμα να μην εχει -30% και στα υπολοιπα οινοπνευματωδη θα γινοταν παρτι εχει τιμες αγορας στα καλα ουισκια που με ενα -30% θα στοκαρα για πλακα.
ObeyWario! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Sebu είπε Κρασια ολα -30% και ηδη αρκετα καλα λχ Avantis και Κανενας ειχαν κανει φτερα. Κριμα να μην εχει -30% και στα υπολοιπα οινοπνευματωδη θα γινοταν παρτι εχει τιμες αγορας στα καλα ουισκια που με ενα -30% θα στοκαρα για πλακα. Αβ τα Κανένας τα έχει -40%
gorillas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Sotosgl είπε Εχει περασει και στο efood η εκπτωση αν δεν θελετε να τρεχετε,αν δεν εχει μεγαλη ποικιλια το καταστημα της περιοχης σας ή για να αδειασετε Paypals κλπ Τωρα καμια προταση απο τους μυστες του κρασιου ευπροσδεκτη Εγώ πήρα χθες 2 φιάλες "Κυρ Γιάννη - Δύο Ελιές". Πολύ ωραίο κρασί, Merlot & Syrah! https://www.houseofwine.gr/how/dyo-elies.html 1
coyote2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gorillas είπε Εγώ πήρα χθες 2 φιάλες "Κυρ Γιάννη - Δύο Ελιές". Πολύ ωραίο κρασί, Merlot & Syrah! https://www.houseofwine.gr/how/dyo-elies.html ΄πολύ καλή τιμή η τελική στον σκλαβενίτη https://www.sklavenitis.gr/kava/krasia-sampanies/kokkina-krasia/duo-elies-kur-gianni-eruthros-oinos-750ml-7161425/ 12 ευρω Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από coyote2 1
pankostas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, d_gkal είπε Αφορά μόνο στολισμό και ΟΧΙ δέντρα; Λογικά ναι, μόνο στολίδια.
starmanwarz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Ο σκλαβενιτης εχει Lego? Απο ποικιλια πως παει?
g_f Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 minutes ago, starmanwarz said: Ο σκλαβενιτης εχει Lego? Απο ποικιλια πως παει? Έχει lego ναι...σίγουρα όχι την ποικιλία παιχνιδάδικου αλλά για super market αρκετά. Μιλάω για μεγάλο κατάστημα σκλαβενιτη. Στα μικρότερα δεν ξέρω... 1
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, starmanwarz είπε Ο σκλαβενιτης εχει Lego? Απο ποικιλια πως παει? Ninjago, City, Creator, Friends και ορισμένα SKU μόνο. 1
d_gkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 30 minutes ago, Narayan said: Ninjago, City, Creator, Friends και ορισμένα SKU μόνο. Και κάποια Duplo 1
back15220 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Επιβεβαιώνω πως και Πάτρα έχει έκπτωση 30% σε όλα τα παιχνίδια ο Σκλαβενίτης! Πήγα χθες και ψώνισα!!
Πανος999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 6:23 ΜΜ, pankostas είπε Λογικά ναι, μόνο στολίδια. Στα δεντρα έχει μονο,οχι στα στολιδια...
safridia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 10:42 ΠΜ, SabotazNic είπε Καλά, το κρασί θέλει και σωστή αποθήκευση για να θεωρείται διατηρημένο (ποσοστό υγρασίας, θερμοκρασια και θέση), και κάτι μου λέει ότι τπτ από τα 3 δεν γίνεται στις αποθήκες τους. Οταν λεμε σωστη αποθηκευση αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι ξαπλωτο για να βρεχεται ο φελος η δεν εχει σημασια με τους συνθετικους φελους που εχουν τα φτηνα κρασια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα