Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τα logistics του Σκλαβενίτη αλλά πιστεύω τα κρασιά δεν αποθηκεύονται για μεγάλο διάστημα σε δικές του αποθήκες, μάλλον σκουπίζει ότι υπάρχει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Καλά, το κρασί θέλει και σωστή αποθήκευση για να θεωρείται διατηρημένο (ποσοστό υγρασίας, θερμοκρασια και θέση), και κάτι μου λέει ότι τπτ από τα 3 δεν γίνεται στις αποθήκες τους. 

Υπο ιδανικες τελειες συνθηκες αποθηκευσης κρασιου ναι, αλλα το 99% των σπιτιων και το 120% των σουπερμαρκετ δεν εχουν τετοια υποδομη. Παρολα αυτα στην πλειονοτητα των περιπτωσεων δεν παθαινουν κατι τα κρασια στο μεσο σπιτι.

Παντως ολα αυτα τα χρονια που παιρνω κρασια απο το Σκλαβενιτη δεν μου εχει τυχει καποιο "χαλασμενο" που να εχει χασει σε αρωματα, υφη, γευση.

Το αντιθετο εχω πετυχει εκπληκτικα κρασια ιδιως οσα ειναι παλαιοτερης σοδιας και ας μην ειναι σε ειδικο κελαρι αποθηκευμενα.

Το βασικο ειναι να μην εχει χαλασει/ξεραθει ο φελος το οποιο επισης δεν μου εχει τυχει και ας ειναι κρασια του 2016 ή του 2017 ή και παλαιοτερα.

Πηγα Σκλαβενιτη Καλλιθεας, το -30% ισχυει σε ολα τα παιχνιδια. Φετος δεν ειδα Funko Pop stand μονο 2-3 κουτια σε ενα καροτσι χυμα με παιχνιδια που μαζευαν οι υπαλληλοι.

Κρασια ολα -30% και ηδη αρκετα καλα λχ Avantis και Κανενας ειχαν κανει φτερα. Κριμα να μην εχει -30% και στα υπολοιπα οινοπνευματωδη θα γινοταν παρτι εχει τιμες αγορας στα καλα ουισκια που με ενα -30% θα στοκαρα για πλακα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sebu είπε

Κρασια ολα -30% και ηδη αρκετα καλα λχ Avantis και Κανενας ειχαν κανει φτερα. Κριμα να μην εχει -30% και στα υπολοιπα οινοπνευματωδη θα γινοταν παρτι εχει τιμες αγορας στα καλα ουισκια που με ενα -30% θα στοκαρα για πλακα.

Αβ τα Κανένας τα έχει -40%

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Εχει περασει και στο efood η εκπτωση αν δεν θελετε να τρεχετε,αν δεν εχει μεγαλη ποικιλια το καταστημα της περιοχης σας ή για να αδειασετε Paypals κλπ 
Τωρα καμια προταση απο τους μυστες του κρασιου ευπροσδεκτη 
image.png.fb23096357c73c388b4e387626b73756.png

Εγώ πήρα χθες 2 φιάλες "Κυρ Γιάννη - Δύο Ελιές". Πολύ ωραίο κρασί, Merlot & Syrah! 

https://www.houseofwine.gr/how/dyo-elies.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gorillas είπε

Εγώ πήρα χθες 2 φιάλες "Κυρ Γιάννη - Δύο Ελιές". Πολύ ωραίο κρασί, Merlot & Syrah! 

https://www.houseofwine.gr/how/dyo-elies.html

΄πολύ καλή τιμή η τελική στον σκλαβενίτη 

https://www.sklavenitis.gr/kava/krasia-sampanies/kokkina-krasia/duo-elies-kur-gianni-eruthros-oinos-750ml-7161425/

12 ευρω

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, starmanwarz said:

Ο σκλαβενιτης εχει Lego? Απο ποικιλια πως παει?

Έχει lego ναι...σίγουρα όχι την ποικιλία παιχνιδάδικου αλλά για super market αρκετά.  Μιλάω για μεγάλο κατάστημα σκλαβενιτη. Στα μικρότερα δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 10:42 ΠΜ, SabotazNic είπε

Καλά, το κρασί θέλει και σωστή αποθήκευση για να θεωρείται διατηρημένο (ποσοστό υγρασίας, θερμοκρασια και θέση), και κάτι μου λέει ότι τπτ από τα 3 δεν γίνεται στις αποθήκες τους. 

Οταν λεμε σωστη αποθηκευση αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι ξαπλωτο για να βρεχεται ο φελος η δεν εχει σημασια με τους συνθετικους φελους που εχουν τα φτηνα κρασια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...