Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(έκανα το παρακάτω comment και σε 2 threads που ανέφεραν τις καρέκλες)

Καλημέρα,

τον Ιανουάριο θα πάρω μία Aeron από το https://www.designcabinet.de/

Με μεταφορικά για Θεσσαλονίκη βγαίνει 1498€ τελική με ΦΠΑ.

Σκέφτετε κανείς να πάρει τίποτα αντίστοιχο μήπως ρωτήσουμε για καμιά καλύτερη τιμή ή ίσως μειωμένα μεταφορικά;

(Η παραγγελία θα γίνει Ιανουάριο γιατί θα κάνω έναρξη)

Δημοσ.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς αλλά μιας και εγώ πήρα από εκεί την HM Aeron(1220ευρώ με τιμολόγιο μιας και είχε 15% έκπτωση λόγω BF) έχω να πω πως η καρέκλα ήρθε μια χαρά και στην αρχή επειδή δεν την είχα συνηθίσει και πονούσα ρώτησα αν μπορώ να την αλλάξω και μου είπαν πως θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και μετά μπορώ να παραγγείλω κάποια άλλη καρέκλα.(εφόσον είμαι στο περιθώριο των 2 εβδομάδων από την παραλαβή).

Ήταν για να την αλλάξω με την Embody αλλά τελικά μέρα με την μέρα η εμπειρία μου έφτιαχνε και πλέον είμαι μια χαρά.

Γνωρίζω πως είμαι offtopic αλλά ελπίζω να σε ενδιαφέρουν/βοηθήσουν τα παραπάνω.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Xvipes είπε

(1220ευρώ με τιμολόγιο μιας και είχε 15% έκπτωση λόγω BF) 

Τελική με μεταφορικά;

Για μεταφορικά μου είπαν 149€

Να τους το συζητήσω λίγο μήπως το 10% που έχουν τώρα μου το κάνουν 15%. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ωραία και άλλες ερωτήσεις αν δεν έχεις θέμα.

Για αρχή βλέπω πήρες μέγεθος Β.

Είμαι 1,9 ~80 κιλά και είμαι ανάμεσα σε Β/C

Έχεις κάτι να προτείνεις;

Τέλος, σου αφερούν τελείως το ΦΠΑ; Δεν το πέρνεις απλά σαν "επιστροφή" επειδή το δηλώνεις σαν έξοδο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vskand είπε

Ωραία και άλλες ερωτήσεις αν δεν έχεις θέμα.

Για αρχή βλέπω πήρες μέγεθος Β.

Είμαι 1,9 ~80 κιλά και είμαι ανάμεσα σε Β/C

Έχεις κάτι να προτείνεις;

Τέλος, σου αφερούν τελείως το ΦΠΑ; Δεν το πέρνεις απλά σαν "επιστροφή" επειδή το δηλώνεις σαν έξοδο;

Απ' όσο ξέρω οι αγορές με τιμολόγιο από το εξωτερικό, έρχονται χωρίς ΦΠΑ. Ό,τι έχω πάρει από Amazon με τιμολόγιο ήταν vat free με invoice.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρεις κάτι από εξωτερικό δεν πληρώνεις καθόλου τον ΦΠΑ αλλά νομίζω πρέπει πρώτα να έχεις "ενεργοποιήσει" τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Καλύτερα μίλα με τον λογιστή σου για να είσαι σίγουρος.

Για το μέγεθος δεν γνωρίζω να σου πω αλλά προσωπικά ενώ στην αρχή μου φαινόταν μικρή η Β τελικά είναι μια χαρά. Εγώ βέβαια είμαι 177cm 78kg οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις εκεί να σου πουν. Όταν άνοιξα ticket για επιστροφή ήταν το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν μήπως είχα επιλέξει λάθος μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vskand είπε

(έκανα το παρακάτω comment και σε 2 threads που ανέφεραν τις καρέκλες)

Καλημέρα,

τον Ιανουάριο θα πάρω μία Aeron από το https://www.designcabinet.de/

Με μεταφορικά για Θεσσαλονίκη βγαίνει 1498€ τελική με ΦΠΑ.

Σκέφτετε κανείς να πάρει τίποτα αντίστοιχο μήπως ρωτήσουμε για καμιά καλύτερη τιμή ή ίσως μειωμένα μεταφορικά;

(Η παραγγελία θα γίνει Ιανουάριο γιατί θα κάνω έναρξη)

Την έχεις δοκιμάσει την Aeron ?

Αγόρασα στα 1000ε μία αντίστοιχη της Humanscale (https://www.btod.com/hum-diffrient-world )

και τελικά την επέστρεψα σε 2 ώρες γιατί καλό το mesh αλλά με ενοχλούσε στο δέρμα όποτε κουνιόμουν .

Απλά το λέω να το έχεις υπόψιν , πολύ άνετη σαν καρέκλα και δεν περίμενα ότι θα με χάλαγε κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ναι την δοκίμασα στον Δελούδη. 

Mesh έχω και τώρα και αυτό θέλω σίγουρα, δεν μπορώ τις "κλειστές" (μαξιλάρι κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πω πως θέλει λίγο υπομονή να συνηθίσεις γιατί ουσιαστικά κάθεσαι εντελώς διαφορετικά από τις κλασικές καρέκλες(αυτές που τόσο καιρό καθόμουν εγώ τουλάχιστον). Στην αρχή είχα απογοητευτεί και νόμιζα πως πέταξα τα λεφτά μου αλλά κάθε μέρα ήταν και καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xvipes είπε

Εγώ θα πω πως θέλει λίγο υπομονή να συνηθίσεις γιατί ουσιαστικά κάθεσαι εντελώς διαφορετικά από τις κλασικές καρέκλες(αυτές που τόσο καιρό καθόμουν εγώ τουλάχιστον). Στην αρχή είχα απογοητευτεί και νόμιζα πως πέταξα τα λεφτά μου αλλά κάθε μέρα ήταν και καλύτερα.

Ναι θα συμφωνήσω , και εγώ έδωσα άλλα 300 παραπάνω και πήρα μία ποιο "παραδοσιακή" , στην αρχή πίστευα ότι παρα έδωσα πολλά .

Μετά απο 10 μήνες , δεν μπορώ να κάτσω σε άλλη καρέκλα μέσα στο σπίτι :D

Καλές αγορές

Δημοσ.

Ναι λογικό.

Νομίζω σε "αναγκάζει" να κάτσεις σωστά που είναι κάτι που επίσης δεν έχουμε συνηθίσει (εγώ τουλάχιστον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...