Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πληρωμης και δευτερον εχω δικο μου σαιτ που οτι πουλαω δινω αποδηξη και τριτον μην προσβαλεις καποιον χωρις να τον γνωριζεις αυτα....

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gameconsolesclub είπε

υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πληρωμης και δευτερον εχω δικο μου σαιτ που οτι πουλαω δινω αποδηξη και τριτον μην προσβαλεις καποιον χωρις να τον γνωριζεις αυτα....

Ωραια,γιατι μπηκες και φωναζεις τοτε;
Σου ξαναλεω,δε σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιησεις τη vendora.

Δημοσ.
23 hours ago, gameconsolesclub said:

ειναι απατεωνες παιδια σε μια ποληση   250 ευρω σου κρατανε 16 με 18 ευρω προμηθεια νταβατζιλικι   δηλαδη αν πουλησω  2000 ευρω τι θα μου παρει τα 180 ευρω που ειναι το δικο μου κερδος .....  vendora να κλεισει αμεσως

Πριν χρησιμοποιήσεις την οποιαδήποτε πλατφόρμα δεν διαβάζεις τους όρους χρήσης; Ότι κρατάει 5,1% πλέον ΦΠΑ, ότι έχει κόστος ανάληψης 0,99 ευρώ πλέον ΦΠΑ, κτλ.

Αν δεν συμφωνείς, δεν κάνεις συναλλαγές.

23 hours ago, gameconsolesclub said:

Επειδή είσαι επαγγελματίας, ακόμα περισσότερο βάσει της προηγούμενης μου απάντησης. Όταν κόβεις απόδειξη στο μαγαζί σου δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, την προμήθεια του epay, τη διαχείριση του σάιτ σου, το ενοίκιο που μάλλον πληρώνεις; 

Αν επίσης είσαι σε marketplaces όπως Σκρουτζ, Shopflix δεν υπάρχουν και εκεί χρεώσεις;

Χωρίς να θέλω να παρέμβω, δεν σε πρόσβαλλε ο συμφορουμίτης, απλά στο είπε πιο... ευθεία βολή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...