Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πληρωμης και δευτερον εχω δικο μου σαιτ που οτι πουλαω δινω αποδηξη και τριτον μην προσβαλεις καποιον χωρις να τον γνωριζεις αυτα....

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gameconsolesclub είπε

υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πληρωμης και δευτερον εχω δικο μου σαιτ που οτι πουλαω δινω αποδηξη και τριτον μην προσβαλεις καποιον χωρις να τον γνωριζεις αυτα....

Ωραια,γιατι μπηκες και φωναζεις τοτε;
Σου ξαναλεω,δε σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιησεις τη vendora.

Δημοσ.
23 hours ago, gameconsolesclub said:

ειναι απατεωνες παιδια σε μια ποληση   250 ευρω σου κρατανε 16 με 18 ευρω προμηθεια νταβατζιλικι   δηλαδη αν πουλησω  2000 ευρω τι θα μου παρει τα 180 ευρω που ειναι το δικο μου κερδος .....  vendora να κλεισει αμεσως

Πριν χρησιμοποιήσεις την οποιαδήποτε πλατφόρμα δεν διαβάζεις τους όρους χρήσης; Ότι κρατάει 5,1% πλέον ΦΠΑ, ότι έχει κόστος ανάληψης 0,99 ευρώ πλέον ΦΠΑ, κτλ.

Αν δεν συμφωνείς, δεν κάνεις συναλλαγές.

23 hours ago, gameconsolesclub said:

Επειδή είσαι επαγγελματίας, ακόμα περισσότερο βάσει της προηγούμενης μου απάντησης. Όταν κόβεις απόδειξη στο μαγαζί σου δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, την προμήθεια του epay, τη διαχείριση του σάιτ σου, το ενοίκιο που μάλλον πληρώνεις; 

Αν επίσης είσαι σε marketplaces όπως Σκρουτζ, Shopflix δεν υπάρχουν και εκεί χρεώσεις;

Χωρίς να θέλω να παρέμβω, δεν σε πρόσβαλλε ο συμφορουμίτης, απλά στο είπε πιο... ευθεία βολή.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με προβληματίζει ότι ζητάνε φωτογραφίες της ταυτότητας σου για να εγκρίνουν τον τραπεζικό σου λογαριασμό! Την στιγμή που δεν έχουνε στα στοιχεία επικοινωνίας τίποτα ούτε τηλέφωνα, ούτε διευθύνσεις! 

Επεξ/σία από ServerStationF1
Δημοσ.
On 17/02/2025 at 20:40, gameconsolesclub said:

ειναι απατεωνες παιδια σε μια ποληση   250 ευρω σου κρατανε 16 με 18 ευρω προμηθεια νταβατζιλικι   δηλαδη αν πουλησω  2000 ευρω τι θα μου παρει τα 180 ευρω που ειναι το δικο μου κερδος .....  vendora να κλεισει αμεσως

καλα που διαβαζουμε και κατι τετοια comments και γελαμε.

να κλεισει επειδη εσυ τα θες ολα δωρεαν.να κλεισουν και οι τραπεζες που βαζουν τοκους.α ναι να κλεισεις και εσυ επειδη πουλας με κερδος.επρεπε να τα δινεις πιο χαμηλα απο οτι τα αγοραζεις και να δουλευεις για hobby

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2025 στις 11:42 ΠΜ, poulinos είπε

καλα που διαβαζουμε και κατι τετοια comments και γελαμε.

να κλεισει επειδη εσυ τα θες ολα δωρεαν.να κλεισουν και οι τραπεζες που βαζουν τοκους.α ναι να κλεισεις και εσυ επειδη πουλας με κερδος.επρεπε να τα δινεις πιο χαμηλα απο οτι τα αγοραζεις και να δουλευεις για hobby

Το comment ειναι οντως ελαφρως αστειο, αλλα προβληματιζομαι ως προς το εξης... Ειλικρινης απορια.

Εστω οτι ειμαι στο vendora και πουλαω ενα αντικειμενο 10€, και ενα αλλο αντικειμενο 100€.

Στη δευτερη περιπτωση, η προμηθεια ειναι μεγαλυτερη.

Τι παραπανω "δουλεια" εκανε το vendora στη δευτερη περιπτωση, ωστε να ζητα περισσοτερη ανταμοιβη απο την πρωτη περιπτωση;

Επεξ/σία από lector
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, lector said:

Το comment ειναι οντως ελαφρως αστειο, αλλα προβληματιζομαι ως προς το εξης... Ειλικρινης απορια.

Εστω οτι ειμαι στο vendora και πουλαω ενα αντικειμενο 10€, και ενα αλλο αντικειμενο 100€.

Στη δευτερη περιπτωση, η προμηθεια ειναι μεγαλυτερη.

Τι παραπανω "δουλεια" εκανε το vendora στη δευτερη περιπτωση, ωστε να ζητα περισσοτερη ανταμοιβη απο την πρωτη περιπτωση;

καμια παραπανω δουλεια.οπως καμια παραπανω δεν εκανε ο συμβολαιογραφος που σου παιρνει πχ 1 τοις 100 , ουτε ο μεσιτης που παιρνει πχ 2 τοις 100 ειτε αγορασεις σπιτι 100.000 ευρω ειτε 300.000 ευρω. ουτε ο δικηγορος που μπορει να σου πει αν κερδισεις την αγωγη θα παρω το χ τοις 100.

το ιδιο και το ebay και το paypal που πανε με ποσοστα. αλλα αν πχ στο paypal χασεις τα λεφτα σου το paypal θα πρεπει αντιστοιχα να σου αποζημιωσει ολο το ποσο ακομα και αν ειναι 100k. αρα α.απο καπου πρεπει να βγουν και αντιστοιχα χρηματα.β.γιατι να μην σου πει το paypal εγω σε αποζημιωνω μεχρι 50 ευρω ασχετως ποσου? εκανες κατι διαφορετικο απο οτι εκανε καποιος που πληρωσε 20 ευρω?αρα δεν μπορει να ζητας μονομερως καποια πραγματα.

ειναι σαν να λες σε μια αεροπορικη γιατι δεν χρεωνει με το km και χρεωνει με τον προορισμο.

ή σαν να σου πω 8 ωρες δουλευεις εσυ 8 ωρες και εγω.γιατι εσυ 50 ευρω στο 8ωρο και εγω 30.και να πιασω σαν παταμετρο μονο τις ωρες εργασιας.

γιατι πχ ενα rolex κανει πχ 40k οταν ενα ιδιο ρολοι απο αλλη εταιρεια ακριβως το ιδιο θα μπορουσε να κανει 10k.

δυστυχως δεν πανε ολα οπως τα θελουμε

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αγοραστής με μηδέν κριτικές μπορεί να είναι σκαμ; Αν στείλω το προϊόν πως είμαι σίγουρος ότι είτε θα πληρωθώ είτε θα το επιστρέψει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis888 είπε

Αγοραστής με μηδέν κριτικές μπορεί να είναι σκαμ; Αν στείλω το προϊόν πως είμαι σίγουρος ότι είτε θα πληρωθώ είτε θα το επιστρέψει;

Εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει πως λειτουργει η πλατφορμα;

Βγαζεις βιντεο και φωτο το αντικειμενο ,για αποδειξη καλης λειτουργιας,ενω το ετοιμαζεις για πακεταρισμα ( να φαινεται απο πισω το κουτι και το tracking ).

Εχω συναντησει πολλους απατεωνες εκει μεσα,οι οποιοι ειτε θελαν χερι χερι,ειτε δεν ξεραν πως λειτουργει η πλατφορμα και στο τελος εβλεπαν οτι δεν τους "βγαινει",οποτε ακυρωναν τη συναλλαγη.
Σιγουρα υπαρχουν εκει εξω ατομα που θα ηθελα να απορριψουν τη συναλλαγη και να επιστρεψουν ενα αλλο ιδιο χαλασμενο αντικειμενο ( πχ ενα ps4 με προβλημα ) .
Για αυτο,ειδικα αν εχει αξια το αντικειμενο,καταγραφεις ολα τα βηματα,μαζι και την εισοδο στη θυριδα του ΒΟΧ.

Για μενα η καλυτερη προστασια ειναι το ενστικτο.

Αν δε μου αρεσει η επικοινωνια με τον υποψηφιο ( δεν ειναι ευγενικος, ρωταει πολλα,ζηταει φωτογραφιες ) προτιμω να τον ακυρωσω.

Συνηθως με τετοιους δεν προχωραει η συναλλαγη ετσι και αλλιως,αλλα προτιμω να μη ρισκαρω να το στειλω και να μην το παραλαβουν,ή ακομα χειροτερα να μου ριξουν καμια αρνητικη απλα γιατι ετσι τους την καρφωσε.

Ο τελευταιος ηλιθιος που ειχα θεμα,ηταν ενας που πηρε ενα χειριστηριο series και δεν του δουλευε,οπως ειπε.
Τελικα ειχε βαλει ενα battery pack που δε δουλευε,αφου εβαλε αλκαλικες και δουλεψε το δικαιολογησε οπως να'ναι και στο τελος μου εβαλε 4/5.
Γιατι;Δεν εμαθα ποτε.
Περιμενω να περασει λιγο ο καιρος και θα αγορασω μια θηκη κινητου με 5 ευρω,απλα για να του ριξω ενα αστερακι.

• Haha 1
Δημοσ.
4 hours ago, StamTheMan said:

Εχω συναντησει πολλους απατεωνες εκει μεσα,οι οποιοι ειτε θελαν χερι χερι,

αυτο δεν το θεωρω κακο οτι θελει ο αλλος χερι με χερι. οπως θα εκανες πχ αν το δινες εδω στο ινσομνια.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, poulinos είπε

αυτο δεν το θεωρω κακο οτι θελει ο αλλος χερι με χερι. οπως θα εκανες πχ αν το δινες εδω στο ινσομνια.

Αρχικα ειναι απατεωνια γιατι παρακαμπτουν το vendora.
Εχω ανθρωπο που μου κανει τις χερι χερι αγορες,αν καποιος δε μπορει να στειλει,οι μισες περιπτωσεις ακυρωνουν τη συναλλαγη,γιατι τα θελουν μετρητα χερι χερι.
Επισης,στο χερι χερι εκτος πλατφορμας δε μπορεις να εισαι εξασφαλισμενος οτι δουλευει.
Και αυτο συνηθως το κανουν ατομα με μηδεν αξιολογησεις.

Το κακο με το να ακυρωσεις τη συναλλαγη,ειναι οτι αν ο αγοραστης εχει πληρωσει μεσω τραπεζας ( και οχι wallet ) , τοτε τα χρηματα μπορει να κανουν μια βδομαδα να μπουν.

Δημοσ.
45 minutes ago, StamTheMan said:

Αρχικα ειναι απατεωνια γιατι παρακαμπτουν το vendora.
Εχω ανθρωπο που μου κανει τις χερι χερι αγορες,αν καποιος δε μπορει να στειλει,οι μισες περιπτωσεις ακυρωνουν τη συναλλαγη,γιατι τα θελουν μετρητα χερι χερι.
Επισης,στο χερι χερι εκτος πλατφορμας δε μπορεις να εισαι εξασφαλισμενος οτι δουλευει.
Και αυτο συνηθως το κανουν ατομα με μηδεν αξιολογησεις.

Το κακο με το να ακυρωσεις τη συναλλαγη,ειναι οτι αν ο αγοραστης εχει πληρωσει μεσω τραπεζας ( και οχι wallet ) , τοτε τα χρηματα μπορει να κανουν μια βδομαδα να μπουν.

γενικως σε παρα πολλα sites οπως ξερεις προσπαθουν να κανουν την συναλλαγη εκτος site ειτε λεγεται vendora ειτε insomnia ειτε ebay.ο σκοπος να μην πληρωσει καποιος το εκαστοτε site.σε καποιες περιπτωσεις το site σε καλυπτει αν κατι παει στραβα αλλα παντα εχεις το θεμα της μεταφορας με courier. το χερι με χερι εχει καποια καλα οτι μπορεις να κανεις ελεγχο κτλ. οποτε πολλοι δεν θελουν συναλλαγη απο το vendora και το καθε vendora για τους δυο παραπανω λογους. απο το να πληρωθουν καποια λεφτα στο vendora(Ναι μπορει να τα πληρωνεις εσυ ως πωλητης αλλα ο αλλος το σκεφτεται οτι τα λεφτα αυτα μπορεις να του τα κανεις εκπτωση) μεχρι οτι θα γλυτωσει τα μεταφορικα + θα τσεκαρει το προιον. χερι με χερι δεν μπορει πχ να παρει το προιον σου και να σου βαλει χαλασμενο στην θεση του. καταλαβες πως το εννοω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

χερι με χερι δεν μπορει πχ να παρει το προιον σου και να σου βαλει χαλασμενο στην θεση του

Μα μιλαω για το οτι δε μπορεις να κανεις τον απαραιτητο ελεγχο,σαν αγοραστης.

Δε βλεπω μονο τη μια πλευρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, StamTheMan said:

Μα μιλαω για το οτι δε μπορεις να κανεις τον απαραιτητο ελεγχο,σαν αγοραστης.

Δε βλεπω μονο τη μια πλευρα.

μπερδευτηκα :P απο κοντα (χερι με χερι) εννοεις οτι δεν μπορει να γινει ο ελεγχος σαν αγοραστης ή αν γινει συναλλαγη μεσα στο Vendora και στειλεις ταχυδρομικος? αν εννοεις οτι χερι με χερι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωρίζεται ισχυει. οποτε εκει το vendora παρεχει μια προστασια.απο την αλλη ομως το αποστολη εμπεριεχει και αλλους κινδυνους.δεν εχω αποψη απο το vendora αφου δεν το εχω κανει Use.καποτε ειχα κανει μονο το Fleamarket.

γενικοτερα παιζω μπαλα απο Insomnia και λιγο Facebook>πιο παλια ειχα παιξει πολυ λιγο με ebay αλλα ταλαιπωρια.σαν ιδιωτης μιλαμε παντα.αν καποιος πουλαει καθε μερα εκει παμε αλλου

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...