Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lector είπε

Μια ερωτηση, επειδη εχω αγορασει αρκετες φορες αλλα δεν εχω πουλησει ποτε κατι. 

Αν εχω καταλαβει καλα, υπαρχει καποιου ειδους wallet. Εστω οτι πουλαω κατι 20€, ολοκληρωνεται η πωληση, και μπαινουν αυτα τα λεφτα στο wallet. Αν θελω να τα κανω αναληψη, θα χασω καποια προμηθεια. Αντι να κανω αυτο, μπορω να τα αξιοποιησω ακεραια (ή ισως προσθετοντας καποια διαφορα) για να αγορασω κατι αλλο μεσα απο το vendora ή θα φυγει κι εκει προμηθεια;

Ναι υπάρχει wallet που μπορείς να κάνεις την επόμενη σου αγορά χωρίς προμήθεια, αν δεν σε φτάνει το ποσό σου πληρώνεις την διαφορά κανονικά σαν να έκανες κάποια αγορά.

Αν τα σηκώσεις έχει την παρακάτω προμήθεια.

Έξοδα μεταφοράς
€ 1,20
Προμήθεια ανάληψης 5%
ανάλογα το ποσό σου
ΦΠΑ 24%
ανάλογα το ποσό σου
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Sherlock_7 said:

Στο skoop που πούλησα κάτι 250€ τόσα ακριβώς μπήκαν και στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Συμφέρει καλύτερα.

Δεν υπάρχει δηλαδή η προμήθεια;

Επεξ/σία από zoranb
  • Haha 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, lector είπε

Αντι να κανω αυτο, μπορω να τα αξιοποιησω ακεραια

Ναι.

14 ώρες πριν, zoranb είπε

#StamTheMan τί πόσταρες δεν κατάλαβα

Ρε μαν,εισαι εδω απο το 06,ακομα δεν ξερεις πως γινεται η παραθεση; :P
Πατας @ και το nickname.
Ποσταρα το αλλο νημα,για να μην εχουμε την ιδια συζητηση σε πολλα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Στο skoop που πούλησα κάτι 250€ τόσα ακριβώς μπήκαν και στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Συμφέρει καλύτερα.

Το skoop βεβαια δεν εχει το κοινο του βεντορα.
Δεν εχω πουλησει ακομα τιποτα εκει,ειχα βαλει κανα 2 κονσολες.

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, StamTheMan said:

Το skoop βεβαια δεν εχει το κοινο του βεντορα.
Δεν εχω πουλησει ακομα τιποτα εκει,ειχα βαλει κανα 2 κονσολες.

Πού βλέπεις πόσο κοινό έχει το ένα κ πόσο το άλλο;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Εννοει την κινητηκοτητα που βλεπει φανταζομαι και το ποσο παρε δωσε - ενδιαφερον που υπαρχει για μη hot προιοντα. Το vendora ειναι πολυ δυνατο ειναι η αληθεια. Ειτε ενα παλιο περιοδικο, ειτε πανες για το μωρο μπορεις να τα πουλησεις αμεσα σχεδον. Στο scoop δεν κινειται τιποτα....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iced είπε

Εννοει την κινητηκοτητα που βλεπει φανταζομαι και το ποσο παρε δωσε - ενδιαφερον που υπαρχει για μη hot προιοντα. Το vendora ειναι πολυ δυνατο ειναι η αληθεια. Ειτε ενα παλιο περιοδικο, ειτε πανες για το μωρο μπορεις να τα πουλησεις αμεσα σχεδον. Στο scoop δεν κινειται τιποτα....

Το βεντορα γενικα ειναι αθλιο,καθως εθελοτυφλει σε πολλες μ****ς και λογοκρινει αγγελιες με ηλιθια προσχηματα.

Εχω κανει πολλες αναφορες σε ατομα που με κραζουν ή με βριζουν και μονο την πρωτη φορα μου απαντησε καποιος.

Στις γιορτες, οι αυτοματοποιημενες διαδικασιες "δε λειτουργουσαν".
Μεταφραση: η αυτοματοποιημενη εγκριση δε λειτουργουσε,εαν δεν πατουσε ο πωλητης εγκριση,η εγκριση αντι να γινει σε 2 μερες αυτοματα, εγινε 15 μερες μετα.

Οταν τους ειπα οτι θα τους κανω καταγγελια για αυτο,μου απαντησαν οτι οι απειλες δε βοηθανε.

Αμα ξεκινησω να γραφω για αναλογες μ****ς ,θελω 2 σελιδες.
Θελω να καταληξω οτι αν ειχα την εναλλακτικη του μαρκετ,θα συνεχιζα εκει,αλλα με τις προσφατες ******* που εχουν γινει και εκει ( εχουν μεινει χιλιαδες χρηστες εκτος χωρις εξηγηση ) μπορει να μην ασχολιομουν με vendora.
Τωρα ειναι μονοδρομος,δυστυχως.

Απο την αλλη,υπαρχει και το vinted, αλλα μου εχουν πει κανα δυο πωλητες που συνεργαζομαι,οτι δεν αξιζει τοσο τον κοπο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, zoranb είπε

Πάτα μια αναζήτηση κάποιου προϊόντος στα δυο site και θα καταλάβεις.

Σε μια αναζήτηση μου το ένα έχει 18 προϊόντα και το άλλο 749! Τα 16 από τα 18 είναι μέσα στα 749. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το βεντορα γενικα ειναι αθλιο,καθως εθελοτυφλει σε πολλες μ****ς και λογοκρινει αγγελιες με ηλιθια προσχηματα.

Εχω κανει πολλες αναφορες σε ατομα που με κραζουν ή με βριζουν και μονο την πρωτη φορα μου απαντησε καποιος.

Στις γιορτες, οι αυτοματοποιημενες διαδικασιες "δε λειτουργουσαν".
Μεταφραση: η αυτοματοποιημενη εγκριση δε λειτουργουσε,εαν δεν πατουσε ο πωλητης εγκριση,η εγκριση αντι να γινει σε 2 μερες αυτοματα, εγινε 15 μερες μετα.

Οταν τους ειπα οτι θα τους κανω καταγγελια για αυτο,μου απαντησαν οτι οι απειλες δε βοηθανε.

Αμα ξεκινησω να γραφω για αναλογες μ****ς ,θελω 2 σελιδες.
Θελω να καταληξω οτι αν ειχα την εναλλακτικη του μαρκετ,θα συνεχιζα εκει,αλλα με τις προσφατες ******* που εχουν γινει και εκει ( εχουν μεινει χιλιαδες χρηστες εκτος χωρις εξηγηση ) μπορει να μην ασχολιομουν με vendora.
Τωρα ειναι μονοδρομος,δυστυχως.

Απο την αλλη,υπαρχει και το vinted, αλλα μου εχουν πει κανα δυο πωλητες που συνεργαζομαι,οτι δεν αξιζει τοσο τον κοπο.

Η αληθεια ειναι οτι στις γιορτες που εστειλα για κατι συγκεκριμενο με γειωσαν κανονικα αλλα λεω νταξει, δεν μαμιεται. Ηταν κατι πολυπλοκο άλλωστε. Για εγκριση κτλ δεν χρειαστηκε κατι στις γιορτες για να ξερω. Τμθα εχω το νου μου παρολαυτα. 

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω αυτό το KYC και μου το βγάζει πλαστό
Και ταυτότητα και διαβατήριο
Βγάζω φωτογραφία από κινητό, γιατί λέει όχι φωτοτυπίες, σκαναρισμένα ή ψηφιακά έγγραφα και PDF αρχεία
Θα έλεγα ότι είναι ένας ωραίος τρόπος ωστε να μην μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει περιορισμός να έχει κανείς το ίδιο προϊόν προς πώληση κ στο ένα κ στο άλλο site (πχ vendora κ scoop)?

Επεξ/σία από zoranb
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλά το Vendora όταν πουλάς έχει προμήθειες κ κάποια διαδικασία στην ανάληψη χρημάτων απο το Wallet?

Επεξ/σία από zoranb
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...