LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Gulik είπε Προφανώς και πρέπει να προβείς σε αναφορά, τότε. Το έκανα αλλα μάλλον κοιτάνε μόνο την προμήθεια που θα βγάλουν από κάθε πώληση. Αλλά με ποια λογική να σβήσουν σε κάποιον μια αγγελία ακόμα και να τον μπανάρουν όταν έχει μια αγορά η μία πώληση σε εκκρεμότητα; Το μπανάρουν είναι για μένα γιατί τους έκραξα και με έβγαλαν για μια βδομάδα. Άντε τώρα να παραλάβω να έχει πρόβλημα η να έχει στείλει κάτι αλλο και να δω πως θα κάνω επιστροφή. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από LLLEFTERIS
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω στείλει τρεις αναφορές με την ερώτηση γιατί να σβήσει η να μπορεί να σβήσει ο πωλητής την αγγελία ενώ είναι σε εξέλιξη δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Μεσα σε ποσα λεπτα; 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Άντε τώρα να παραλάβω να έχει πρόβλημα η να έχει στείλει κάτι αλλο και να δω πως θα κάνω επιστροφή. Ρε μπραδερ,γιατι δυσκολευεις τη ζωη σου; Μην ψωνιζεις μεταχειρισμενα,αφου βλεπεις οτι δε μπορεις να το διαχειριστεις. 1
OmeletaMAN Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Το θέμα είναι εάν έσβησε την συνομιλία σας και όχι την αγγελία. Την αγγελία την σβήνουν μπαμ μπαμ όσοι έχουν πολλές αγγελίες και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι αυτό δηλαδή λόγος ανησυχίας για εσένα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, OmeletaMAN είπε Το θέμα είναι εάν έσβησε την συνομιλία σας και όχι την αγγελία. Την αγγελία την σβήνουν μπαμ μπαμ όσοι έχουν πολλές αγγελίες και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι αυτό δηλαδή λόγος ανησυχίας για εσένα. Όλα καλά παρέλαβα. 1
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Όλα καλά παρέλαβα. Παλι καλα.
vklon Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Το scoop του Skroutz έχει προμήθεια; Πέρσι που είχα πουλήσει ένα προϊόν ήταν δωρεάν. Έψαξα στους όρους και δεν αναφέρει ποσοστό;
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 πμ (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2025 στις 11:22 ΜΜ, StamTheMan είπε Παλι καλα. Να πω και εγώ πάλι καλά και θα εξηγήσω το γιατί. Αφού έκανα την αγορά έφαγα μια βδομάδα ban ίσως γιατί τους εκραξα για τις επιστροφές. Και αφού είχα ban δεν μπορούσα να μπω να εγκρίνω η να απορρίψω την αγορα. Αυτοί αφού εγώ δεν έκανα τίποτα αφού δεν μπορούσα να κάνω έγκριναν αυτόματα την αγορά και έδωσαν στον πωλητή τα λεφτά του. 😐 Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:29 πμ από LLLEFTERIS
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 πμ 37 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να πω και εγώ πάλι καλά και θα εξηγήσω το γιατί. Αφού έκανα την αγορά έφαγα μια βδομάδα ban ίσως γιατί τους εκραξα για τις επιστροφές. Και αφού είχα ban δεν μπορούσα να μπω να εγκρίνω η να απορρίψω την αγορα. Αυτοί αφού εγώ δεν έκανα τίποτα αφού δεν μπορούσα να κάνω έγκριναν αυτόματα την αγορά και έδωσαν στον πωλητή τα λεφτά του. 😐 Τους εχω κραξει ΑΠΕΙΡΑ. Αλλα προσεχω τι λεω. Για καποιο λογο,εχεις μονιμως καποιο προβλημα.
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 πμ 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τους εχω κραξει ΑΠΕΙΡΑ. Αλλα προσεχω τι λεω. Για καποιο λογο,εχεις μονιμως καποιο προβλημα. Δεν έχω, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχουν και μην μου πεις ότι δεν έχουν.
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 πμ 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν έχω, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχουν και μην μου πεις ότι δεν έχουν. Δε διαφωνω,απλα για καποιο λογο εχεις μονιμως καποιο προβλημα.
AeonBeliever Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ 12 hours ago, vklon said: Το scoop του Skroutz έχει προμήθεια; Πέρσι που είχα πουλήσει ένα προϊόν ήταν δωρεάν. Έψαξα στους όρους και δεν αναφέρει ποσοστό; Όχι ακόμα. Χτες αγόρασα ένα προϊόν και δεν είχε κάτι έξτρα πέραν τιμής και μεταφορικών. Πριν 1μιση πούλησα ένα προϊόν και έλαβα όλα τα χρήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα