StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στην ουσια τους πληρωνω εγω σαν πωλητης για να μπορουν να παρεχουν ασφαλεια στον αγοραστη. Οχι. 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ειπα να μην πληρωσω αλλα το πως το παρουσιαζουν δεν μου αρεσει. Η ασφαλεια ηταν εξτρα. Στην πορεια καταργηθηκε. Δε μπορω να καταλαβω γιατι φωναζεις. Αν δε θες να χανεις λεφτα,ενσωματωσε την προμηθεια στην τιμη ( κοινως βαλε 5 ευρω παραπανω ) . Δε σε υποχρεωνει κανεις να πουλησεις εκει.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 9 hours ago, LLLEFTERIS said: Δεν ειπα να μην πληρωσω αλλα το πως το παρουσιαζουν δεν μου αρεσει. Στην ουσια τους πληρωνω εγω σαν πωλητης για να μπορουν να παρεχουν ασφαλεια στον αγοραστη. Ο αγοραστης βλεπει ασφαλεια αγορων δωρεαν και λεει ουαου χωρις να ξερει οτι δεν ειναι δωρεαν αλλα πληρωνει καποιος αλλος. Σαν το κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ που δεν σου κανει η ΔΕΗ την εκπτωση σε σενα που εχεις κοινωνικο αλλα πληρωνουν οι υπολοιποι για σενα που δεν εχουν κοινωνικο. δεν συμφωνεις με τους ορους της πλατφορμας δεν συνεργαζεσαι.τοσο απλα.αν θες υπαρχει το marketplace που ειναι δωρεαν και το ινσομνια.πουλας εκει με οποια ρισκα παρεις. τοσο απλα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν συμφωνεις με τους ορους της πλατφορμας δεν συνεργαζεσαι.τοσο απλα.αν θες υπαρχει το marketplace που ειναι δωρεαν και το ινσομνια.πουλας εκει με οποια ρισκα παρεις. τοσο απλα. Ναι έχεις δίκιο αν και στο Vendora ρίσκο παίρνω, όπως που αγόρασα δύο φορές και πλήρωσα για να τα στείλω πισω. Και φυσικά δεν υπάρχουν μόνο λαμόγια πωλητές αλλά και αγοραστές. Πουλάς κάτι έχω το ίδιο χαλασμένο σου λέω μου πούλησες χαλασμένο και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. 1
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 minutes ago, LLLEFTERIS said: Ναι έχεις δίκιο αν και στο Vendora ρίσκο παίρνω, όπως που αγόρασα δύο φορές και πλήρωσα για να τα στείλω πισω. Και φυσικά δεν υπάρχουν μόνο λαμόγια πωλητές αλλά και αγοραστές. Πουλάς κάτι έχω το ίδιο χαλασμένο σου λέω μου πούλησες χαλασμένο και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. δεν το λεω με κακια αλλα αν πραγματι κατι δεν μας κανει παμε αλλου.και ναι θελει προσοχη γιατι γινεται και στο ebay αυτο ειδικα με cpu κτλ.θελει προσοχη που πουλας. και αυτο που μου αρεσει με το insomnia ειναι οτι πουλαω σε οποιον θελω εγω χωρις να με αναγκαζει η καθε χ πλατφορμα. ειχα βγαλει ενα κινητο και οι 2 απο τους 3 που εστειλαν ηταν λιγο κουκουρουκου. εφαγαν ποδι και πηγα στο τριτο ατομο. ενω αν ημουν πχ σε ebay θα πρεπε να το δωσω.καπου κερδιζεις δηλαδη και καπου χανεις.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Στο Skoop διάβασα άλλο MacBook πούλησε άλλο του έστειλαν πίσω και το Skroutz απλά του έδωσε ένα κουπόνι. 1 λεπτό πριν, poulinos είπε δεν το λεω με κακια αλλα αν πραγματι κατι δεν μας κανει παμε αλλου.και ναι θελει προσοχη γιατι γινεται και στο ebay αυτο ειδικα με cpu κτλ.θελει προσοχη που πουλας. και αυτο που μου αρεσει με το insomnia ειναι οτι πουλαω σε οποιον θελω εγω χωρις να με αναγκαζει η καθε χ πλατφορμα. ειχα βγαλει ενα κινητο και οι 2 απο τους 3 που εστειλαν ηταν λιγο κουκουρουκου. εφαγαν ποδι και πηγα στο τριτο ατομο. ενω αν ημουν πχ σε ebay θα πρεπε να το δωσω.καπου κερδιζεις δηλαδη και καπου χανεις. Σίγουρα εγώ παράδειγμα που δεν έχω και λίγες αξιολογήσεις εδώ μέσα προτιμώ ότι πουλάω να έρθει ο άλλος σπίτι μου να το δει να κάτσει όσες ώρες θέλει να το ελέγξει. Ακόμα και από επαρχία να είναι τον ρωτάω αν έχει κάποιον δικό του εδώ Αθήνα να έρθει να το δει και να το παρει. Απλά καμία πλατφόρμα δεν είναι ασφαλής. 1 1
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 5 minutes ago, LLLEFTERIS said: Σίγουρα εγώ παράδειγμα που δεν έχω και λίγες αξιολογήσεις εδώ μέσα προτιμώ ότι πουλάω να έρθει ο άλλος σπίτι μου να το δει να κάτσει όσες ώρες θέλει να το ελέγξει. Ακόμα και από επαρχία να είναι τον ρωτάω αν έχει κάποιον δικό του εδώ Αθήνα να έρθει να το δει και να το παρει. Απλά καμία πλατφόρμα δεν είναι ασφαλής. αν ειναι ειδικα κατι ακριβο ναι θελει καποια μετρα ασφαλειας για να μη τρεχεις μετα.προτιμω να μην πουληθει κατι παρα να το δωσω στον καθε τυχαιο 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Και στις αγορές πάντα βίντεο την στιγμή την παραλαβής μέχρι την στιγμή της χρήσης. Σετ hardware που ήταν χτυπημένη η μητρική σπασμένη και ο πωλητής έλεγε τα δικά του μόλις είπα στο Vendora ότι έχω τραβήξει βίντεο και αν θέλουν να τους το στείλω μου επέστρεψαν τα λεφτά μου αμέσως. Βίντεο ακόμα και σε καινούρια πράγματα που αγοράζουμε με αποστολή στον χώρο μας από μαγαζί γιατί και σε μένα έτυχε μητρική με στραβό back plate και για σπασμένες οθόνες σε τηλεοράσεις έχουμε διαβάσει.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 minutes ago, LLLEFTERIS said: Και στις αγορές πάντα βίντεο την στιγμή την παραλαβής μέχρι την στιγμή της χρήσης. Σετ hardware που ήταν χτυπημένη η μητρική σπασμένη και ο πωλητής έλεγε τα δικά του μόλις είπα στο Vendora ότι έχω τραβήξει βίντεο και αν θέλουν να τους το στείλω μου επέστρεψαν τα λεφτά μου αμέσως. Βίντεο ακόμα και σε καινούρια πράγματα που αγοράζουμε με αποστολή στον χώρο μας από μαγαζί γιατί και σε μένα έτυχε μητρική με στραβό back plate και για σπασμένες οθόνες σε τηλεοράσεις έχουμε διαβάσει. πχ ο κωτσοβολος αν επαιρνες τηλεοραση απο καταστημα σου ελεγε να την ανοιξουν κατευθειαν για να δουν αν ειναι σπασμενο το panel. και πραγματι την ανοιγαν μπροστα σου στον παγκο για να δουν να ειναι οκ
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι έχεις δίκιο αν και στο Vendora ρίσκο παίρνω, όπως που αγόρασα δύο φορές και πλήρωσα για να τα στείλω πισω. Δε σε υποχρεώνει κανεις. Βλεπω οτι ακομα και με τα καινούργια εχεις θέματα. Μπραδερ,μηπως εισαι υπερβολικος; 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε σε υποχρεώνει κανεις. Βλεπω οτι ακομα και με τα καινούργια εχεις θέματα. Μπραδερ,μηπως εισαι υπερβολικος; Δεν με υποχρέωσε κάνεις να αγοράσω η να πληρωσω για να επιστρέψω πίσω το χαλασμένο προϊόν ; Απλά περίμενα από την στιγμή που βγάζουν λεφτά και έχουν συνεργασία με διάφορα κούριερ να αναλάμβαναν την επιστροφή. Σε καινούριο μια φορά είχα θέμα αλλά έχω διαβάσει ότι αρκετοί είχαν θέμα σε διάφορες αγορές οπότε συστήνω βίντεο στο άνοιγμα για να μην χρειαστεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν με υποχρέωσε κάνεις να αγοράσω η να πληρωσω για να επιστρέψω πίσω το χαλασμένο προϊόν ; Απλά περίμενα από την στιγμή που βγάζουν λεφτά και έχουν συνεργασία με διάφορα κούριερ να αναλάμβαναν την επιστροφή. Σε καινούριο μια φορά είχα θέμα αλλά έχω διαβάσει ότι αρκετοί είχαν θέμα σε διάφορες αγορές οπότε συστήνω βίντεο στο άνοιγμα για να μην χρειαστεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Ρε μαν,διαβασε τι γραφω πια,αλλιως δεν σου απανταω ξανα. Δυσκολευεις τη ζωη σου χωρις λογο. Εχω κανει χιλιαδες συναλλαγες,σε μεταχειρισμενα και καινουργια. Εισαι υπερβολικος και δυσκολευεις τη ζωη σου μονος σου.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Έκανα μια αγορά και ενώ περιμένω το δέμα δηλαδή πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ο πωλητής έσβησε την αγγελία. Ευτυχώς που έχω πάρει screenshot σε περίπτωση που αλλά έγραφε στην αρχή και άλλα μετα. Έχω στείλει τρεις αναφορές με την ερώτηση γιατί να σβήσει η να μπορεί να σβήσει ο πωλητής την αγγελία ενώ είναι σε εξέλιξη δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Άντε τώρα να πληρώσεις παράδειγμα για τηλεόραση 65αρα να σβήσει την αγγελία να σου στέλνει καμία 32αρα και να βγάλεις άκρη. Θα έπρεπε κανονικά σε μια αγγελία όταν κάποιος κάνει αγορά να κλειδώνει να μην μπορεί ο πωλητής ούτε αλλαγή να κάνει ουτε να μπορεί να την διαγράψει.
Gulik Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Έκανα μια αγορά και ενώ περιμένω το δέμα δηλαδή πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ο πωλητής έσβησε την αγγελία. Ευτυχώς που έχω πάρει screenshot σε περίπτωση που αλλά έγραφε στην αρχή και άλλα μετα. Έχω στείλει τρεις αναφορές με την ερώτηση γιατί να σβήσει η να μπορεί να σβήσει ο πωλητής την αγγελία ενώ είναι σε εξέλιξη δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Άντε τώρα να πληρώσεις παράδειγμα για τηλεόραση 65αρα να σβήσει την αγγελία να σου στέλνει καμία 32αρα και να βγάλεις άκρη. Θα έπρεπε κανονικά σε μια αγγελία όταν κάποιος κάνει αγορά να κλειδώνει να μην μπορεί ο πωλητής ούτε αλλαγή να κάνει ουτε να μπορεί να την διαγράψει. Μπορείς να ελέγξεις μήπως (λέω μήπως γιατί το έχω δει μια φορά) αν υπάρχουν ακόμη οι τυχόν υπόλοιπες αγγελίες του συγκεκριμένου χρήστη; Μήπως έχουν σβηστεί ΟΛΕΣ, δηλαδή;
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Μόλις τώρα, Gulik είπε Μπορείς να ελέγξεις μήπως (λέω μήπως γιατί το έχω δει μια φορά) αν υπάρχουν ακόμη οι τυχόν υπόλοιπες αγγελίες του συγκεκριμένου χρήστη; Μήπως έχουν σβηστεί ΟΛΕΣ, δηλαδή; Έχει κανονικά.
Gulik Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Έχει κανονικά. Προφανώς και πρέπει να προβείς σε αναφορά, τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα