Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

μπερδευτηκα :P απο κοντα (χερι με χερι) εννοεις οτι δεν μπορει να γινει ο ελεγχος σαν αγοραστης ή αν γινει συναλλαγη μεσα στο Vendora και στειλεις ταχυδρομικος?

Το βεντορα σε καλυπτει ακομα και χερι χερι,καθως σου δινει τη δυνατοτητα ελεγχου.
Ο κοσμος δεν το προτιμαει,γιατι τους ξενιζει να δωσουν χερι χερι κατι σε καποιον αγνωστο και να φυγουν χωρις χρηματα.
Στο απλο χερι χερι,δε σε  εξασφαλιζει τιποτε.

Δημοσ.
14 minutes ago, StamTheMan said:

Το βεντορα σε καλυπτει ακομα και χερι χερι,καθως σου δινει τη δυνατοτητα ελεγχου.
Ο κοσμος δεν το προτιμαει,γιατι τους ξενιζει να δωσουν χερι χερι κατι σε καποιον αγνωστο και να φυγουν χωρις χρηματα.

ναι φαινεται λιγο weird.lol.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2025 στις 3:20 ΜΜ, StamTheMan είπε

Εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει πως λειτουργει η πλατφορμα;

Όχι 100%. Η μόνη πώληση που είχα κάνει μέχρι τώρα ήταν ένα κρεβάτι που έτσι κι αλλιώς ήρθαν και το πήραν. Οπότε πρώτη φορά θα στείλω κάτι.

Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 1:29 ΠΜ, StamTheMan είπε

Στο απλο χερι χερι,δε σε  εξασφαλιζει τιποτε.

Στις συναλλαγές χέρι χέρι. Η πληρωμή γίνεται μέσα από vendora. Δηλαδή, ο αγοραστής αγοράζει με κάρτα και παραλαμβάνει το αντικείμενο. Τα χρήματα για τον πωλητή είναι αμέσως διαθέσιμα στο wallet.

Ο κόσμος δεν το προτιμάει όχι για τον λόγο που αναφέρεις, αλλά για να μην πληρώσει προμήθεια. Οπότε ναι μεν επιλέγεις χέρι χέρι, γίνεται η συνάντηση αλλά στο vendora επιλέγεις ακύρωση. Οπότε πληρωμή και παράδοση γίνεται όντως χέρι χέρι. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
On 08/03/2025 at 11:26, OmeletaMAN said:

Στις συναλλαγές χέρι χέρι. Η πληρωμή γίνεται μέσα από vendora. Δηλαδή, ο αγοραστής αγοράζει με κάρτα και παραλαμβάνει το αντικείμενο. Τα χρήματα για τον πωλητή είναι αμέσως διαθέσιμα στο wallet.

Ο κόσμος δεν το προτιμάει όχι για τον λόγο που αναφέρεις, αλλά για να μην πληρώσει προμήθεια. Οπότε ναι μεν επιλέγεις χέρι χέρι, γίνεται η συνάντηση αλλά στο vendora επιλέγεις ακύρωση. Οπότε πληρωμή και παράδοση γίνεται όντως χέρι χέρι. 

δυσκολα καποιος θα κανει συναλλαγη χερι με χερι και θα θελησει να πληρωσει προμηθεια.συνηθως θελουν την ασφαλεια οταν ειναι αποστολη δεματος.αρκετα λογικο βεβαια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυσκολα καποιος θα κανει συναλλαγη χερι με χερι και θα θελησει να πληρωσει προμηθεια.συνηθως θελουν την ασφαλεια οταν ειναι αποστολη δεματος.αρκετα λογικο βεβαια.

Με αυτα που εχουν δει τα ματια μου,δε θα επαιρνα ηλεκτρονικο ουτε χερι χερι αν δεν υπηρχε εξασφαλιση απο συστημα αξιολογησεων η οτι αλλο.

Το θεμα ειναι οτι ειναι εξοργιστικο να κανεις πληρωμη  μεγαλα ποσα στην πλατφορμα και να σου ακυρωνει ο αλλος τη συναλλαγη,γιατι αν δεν εχεις στο wallet μενουν δεσμευμενα ανετα μια βδομαδα.
Εδω και στο wallet να ειναι,μπορει να στα βαλουν πισω σε 24 ωρες.

Δημοσ.
Just now, StamTheMan said:

Με αυτα που εχουν δει τα ματια μου,δε θα επαιρνα ηλεκτρονικο ουτε χερι χερι αν δεν υπηρχε εξασφαλιση απο συστημα αξιολογησεων η οτι αλλο.

Το θεμα ειναι οτι ειναι εξοργιστικο να κανεις πληρωμη  μεγαλα ποσα στην πλατφορμα και να σου ακυρωνει ο αλλος τη συναλλαγη,γιατι αν δεν εχεις στο wallet μενουν δεσμευμενα ανετα μια βδομαδα.
Εδω και στο wallet να ειναι,μπορει να στα βαλουν πισω σε 24 ωρες.

σιγουρα θελει προσοχη.και εγω εχω αγορασει κινητo απο Insomnia αλλα οκ θα προσεξω  τα τυπικα. οπως και το αναποδο.με ατομα που δεν μου γεμιζαν το ματι αρνηθηκα να κανω συναλλαγη. θελει λιγο προσοχη και λογικη

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

με ατομα που δεν μου γεμιζαν το ματι αρνηθηκα να κανω συναλλαγη

Εγω ακουω παντα το ενστικτο μου,αν  κατι δε μου αρεσει στη συζητηση τους κοβω.
Ακομα και στο βεντορα,που υποτιθεται εχεις την ασφαλεια, δεν την εχεις πραγματικα,ασε που αν χρειαστει να κανεις επιστροφη θα φας και μια αρνητικη ολη δικη σου.

Και εκει λοιπον προσεχω με ποιους συναλλασομαι,ειδικα σαν πωλητης.
Καλυτερα να χασω την πωληση,παρα να εχω καποιον να με πρηζει μετα,να ρισκαρω κακη αξιολογηση και να χανω και το χρονο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, StamTheMan said:

Εγω ακουω παντα το ενστικτο μου,αν  κατι δε μου αρεσει στη συζητηση τους κοβω.
Ακομα και στο βεντορα,που υποτιθεται εχεις την ασφαλεια, δεν την εχεις πραγματικα,ασε που αν χρειαστει να κανεις επιστροφη θα φας και μια αρνητικη ολη δικη σου.

Και εκει λοιπον προσεχω με ποιους συναλλασομαι,ειδικα σαν πωλητης.
Καλυτερα να χασω την πωληση,παρα να εχω καποιον να με πρηζει μετα,να ρισκαρω κακη αξιολογηση και να χανω και το χρονο μου.

οπως το ειπες ακριβως. επιπλεον προτιμω να δωσω κατι πιο φτηνα σε εμπιστο ατομο παρα να παρω ενα ρισκο ειδικα για κατι που ξερω οτι μπορει να φυγει αρκετα ευκολα.

Επεξ/σία από poulinos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και το εχω γραψει ξανα αλλα αυτο που δεν μου αρεσει στο Vendora ειναι γιατι ο πωλητης να πληρωνει για να εχει ασφαλεια αγορων ο αγοραστης;

Δηλαδη πουλαω εγω κατι 120 ευρω γιατι να παρω στο τελος πχ 100 ευρω;

Θα επρεπε να λεει στον αγοραστη ο Λευτερης πουλαει αυτο 120 ευρω εσυ μαζι με την αφαλεια αγορων θα πληρωσεις 130 ευρω.

Και ποια ασφαλεια αγορων και πρασινες κατσικες πηρα κινητο που το ακουστικο ηταν παρα πολυ χαμηλο και πληρωσα απο την τσεπη μου να σταλθει πισω, δηλαδη αν κανεις 100 αγορες που εχουν προβλημα και πρεπει να επιστρεψεις αστα να πανε φαλιρισες.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Αν και το εχω γραψει ξανα αλλα αυτο που δεν μου αρεσει στο Vendora ειναι γιατι ο πωλητης να πληρωνει για να εχει ασφαλεια αγορων ο αγοραστης;

H ασφαλεια αγορας ειναι δωρεαν.

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Και ποια ασφαλεια αγορων και πρασινες κατσικες πηρα κινητο που το ακουστικο ηταν παρα πολυ χαμηλο και πληρωσα απο την τσεπη μου να σταλθει πισω, δηλαδη αν κανεις 100 αγορες που εχουν προβλημα και πρεπει να επιστρεψεις αστα να πανε φαλιρισες.

Δεν ειναι αυτο η ασφαλεια αγορων.
Αλλα ναι,εκει εχουν θεμα,επρεπε να τα πληρωνει ο πωλητης αυτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

H ασφαλεια αγορας ειναι δωρεαν.

Δηλαδη αν πουλησω εγω κατι 120 ευρω θα μου βαλουν στην τραπεζα και οχι στο πορτοφολι που εχουν 120 ευρω;

Οταν τους εστειλα μηνυμα που ρωτουσα γιατι να πληρωσω εγω τα μεταφορικα για την επιστροφη του χαλασμενου δεν πηρα καμια απαντηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδη αν πουλησω εγω κατι 120 ευρω θα μου βαλουν στην τραπεζα και οχι στο πορτοφολι που εχουν 120 ευρω;

Δε φαινεσαι να καταλαβαινεις πως δουλευει η πλατφορμα.
Η ασφαλεια αγορας ειναι δωρεαν.
Αυτο που πληρωνεις ειναι η προμηθεια της πλατφορμας.
Εσυ δλδ θες να πουλησεις κατι και θεωρεις οτι δεν πρεπει να πληρωσεις εσυ  τιποτα,αλλα ο αγοραστης;

Με ποια λογικη;

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Οταν τους εστειλα μηνυμα που ρωτουσα γιατι να πληρωσω εγω τα μεταφορικα για την επιστροφη του χαλασμενου δεν πηρα καμια απαντηση.

Τα ιδια και εγω. Τους ρωτουσα  για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω οτιδηποτε.
Στην ουσια αγοραζεις κατι,δεν ειναι σωστο,το στελνεις πισω,χανεις ποσο χρονο και στο τελος εισαι και μειον 2 ευρω μεταφορικα χωρις λογο.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε φαινεσαι να καταλαβαινεις πως δουλευει η πλατφορμα.
Η ασφαλεια αγορας ειναι δωρεαν.
Αυτο που πληρωνεις ειναι η προμηθεια της πλατφορμας.
Εσυ δλδ θες να πουλησεις κατι και θεωρεις οτι δεν πρεπει να πληρωσεις εσυ  τιποτα,αλλα ο αγοραστης;

Με ποια λογικη;

Δεν ειπα να μην πληρωσω αλλα το πως το παρουσιαζουν δεν μου αρεσει.

Στην ουσια τους πληρωνω εγω σαν πωλητης για να μπορουν να παρεχουν ασφαλεια στον αγοραστη.

Ο αγοραστης βλεπει ασφαλεια αγορων δωρεαν και λεει ουαου χωρις να ξερει οτι δεν ειναι δωρεαν αλλα πληρωνει καποιος αλλος.

Σαν το κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ που δεν σου κανει η ΔΕΗ την εκπτωση σε σενα που εχεις κοινωνικο αλλα πληρωνουν οι υπολοιποι για σενα που δεν εχουν κοινωνικο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Τα ιδια και εγω. Τους ρωτουσα  για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω οτιδηποτε.
Στην ουσια αγοραζεις κατι,δεν ειναι σωστο,το στελνεις πισω,χανεις ποσο χρονο και στο τελος εισαι και μειον 2 ευρω μεταφορικα χωρις λογο.

Ελαβα σημερα ενα κινητο που μου ειχε ζητησει φιλος (εχει προβλημα γνωστο για τα poco x3 pro με τον επεξεργαστη λευκη οθονη) το εστειλα πριν λιγο πισω και παλι καλα που το BOX εβγαλε νεα μινι θυριδα με 1.5 ευρω και ετσι εκτος απο κοπο εχασα μολις 1.5 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...