Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, thodoris_9 said:

Αυξήθηκε η αποστολή με BOX 50 λεπτά βλέπω. Αρκετά μεγάλη αύξηση από τη μία στιγμή στην άλλη πιστεύω 

On 23/01/2025 at 16:35, AeonBeliever said:

Εντωμεταξύ, ανακοίνωση από τον CEO της Vendora για αλλαγές στα κοστολόγια - δεν αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά θα γίνουν άμεσα.

- Τέλος στις τμηματικές αναλήψεις - λόγω λέει των μειώσεων μεταφορών έως 5000 ευρώ στα 0,5 ευρώ από τις τράπεζες.

- Μείωση κόστους ανάληψης από 1,49 ευρώ στα 1,23 ευρώ (με ΦΠΑ είναι οι τιμές).

- Προμήθεια ανάληψης αυξάνεται από 5% + ΦΠΑ στο 5,1% + ΦΠΑ.

- Αύξηση μεταφορικών BOX NOW από 1,75 ευρώ στα 2,25 ευρώ.

- Πλέον 0,25 ευρώ χρέωση για φόρτιση πορτοφολιού μέσω κάρτας

- Μείωση εβδομαδιαίας προώθησης από 1,99 ευρώ στα 0,99 ευρώ.

- Δώρο ένα Boost που πρέπει να εξαργυρώσει εντός 2 εβδομάδων για την ανακοίνωση της λυπητερής.

Εντυπώσεις για τα άνωθι;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε

Έλειπα εκτός μια βδομάδα και δεν το πρόσεξα. Έκανα και ένα μίνι ψάξιμο αλλά δεν είδα ότι το είχε γράψει κάποιος. Θα μπορούσαν να κλιμακωσουν τις τιμές στα μεγέθη ή μόνο το μεγάλο. Τέλοσπαντων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Έλειπα εκτός μια βδομάδα και δεν το πρόσεξα. Έκανα και ένα μίνι ψάξιμο αλλά δεν είδα ότι το είχε γράψει κάποιος. Θα μπορούσαν να κλιμακωσουν τις τιμές στα μεγέθη ή μόνο το μεγάλο. Τέλοσπαντων

Εχει συζητηθει αρκετα.
Γιατι σου κανει εντυπωση;
Αφου βρηκαν οι πονηροι οι ελληνες πατεντα,καναν ψευτικες συναλλαγες μεταξυ τους και στελναν οτι θελαν με 1,75.
Αυτοι ειμαστε.
Για τις αλλες αλλαγες δε σε ειδα να αγχωνεσαι ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2025 στις 10:34 ΜΜ, StamTheMan είπε

Εχει συζητηθει αρκετα.
Γιατι σου κανει εντυπωση;
Αφου βρηκαν οι πονηροι οι ελληνες πατεντα,καναν ψευτικες συναλλαγες μεταξυ τους και στελναν οτι θελαν με 1,75.
Αυτοι ειμαστε.
Για τις αλλες αλλαγες δε σε ειδα να αγχωνεσαι ομως.

Όχι, δεν αγχώθηκα γιατί δεν έχω κάνει, ούτε πρόκειται, ανάληψη. Πούλησα αυτά που ήταν να πουλήσω, κυρίως βιβλία. Έχω και μερικά πράγματα ακόμη, ή ότι προσθέσω αργότερα. Ακόμα και να μην χρειάζομαι κάτι, τ'αφηνω τα λεφτά μέσα για όταν χρειαστώ. Δεν είναι δα και επιχείρηση, κανένα 300αρι να έχω μέσα. Ας τοκιζονται για πάρτυ τους, όλα καλά. Οσο για τις πονηριές, φταίνε οι ίδιοι, αν ήταν κλιμακωτή η χρέωση όπως γράφω, δε θα τα είχαμε αυτά. 

Επεξ/σία από thodoris_9
Δημοσ.

Πώς προστατεύεται κάποιος που πουλάει tablet το οποίο είναι σε τέλεια κατάσταση κ του το επιστρέφει ο πελάτης μετά απο το όριο των ημερών που μπορεί να το επιστρέψει κ όταν το λαμβάνει ο πωλητής βλέπει πως του έχει γίνει γρατζουνιά κλπ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Πώς προστατεύεται κάποιος που πουλάει tablet το οποίο είναι σε τέλεια κατάσταση κ του το επιστρέφει ο πελάτης μετά απο το όριο των ημερών που μπορεί να το επιστρέψει κ όταν το λαμβάνει ο πωλητής βλέπει πως του έχει γίνει γρατζουνιά κλπ;

Με βιντεο πριν την αποστολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, StamTheMan said:

Με βιντεο πριν την αποστολη.

Κ αυτό το βίντεο, πώς θα το χρησιμοποιήσει ο πωλητής, ποιό αιναι το επόμενο βήμα, μετά την πιθανή ζημιά που θα του κάνει ο αγοραστής;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
9 ώρες πριν, zoranb είπε

Κ αυτό το βίντεο, πώς θα το χρησιμοποιήσει ο πωλητής, ποιό αιναι το επόμενο βήμα, μετά την πιθανή ζημιά που θα του κάνει ο αγοραστής;

Με το βιντεο δειχνεις τι στελνεις και σε τι κατασταση ειναι.
Δεν ξερω τι γινεται μετα,καθως μιλαμε για κατι που δεν εχει προηγουμενο,μιας και ειναι πολυ φρεσκο.
Αν μιλαμε για υποθετικο σεναριο,φροντιζεις να εχεις ΚΑΘΑΡΕΣ φωτο που δειχνουν την κατασταση και τις οποιες ατελειες.
Εμεις παντως ειτε θα αλλαξουμε το επαγγελματικο προφιλ σε απλο,ειτε θα το διαγραψουμε.
Η κατασταση ειναι γελοια,να πρεπει να περιμενουμε 14 μερες για να παρουμε τα χρηματα μας,μην τυχον και αποφασισει ο αλλος να κανει υπαναχωρηση σε αγορα μεταχειρισμενου.

Ηδη σημερα,επειδη προσφερουμε και εγγυηση,λαβαμε χειριστηριο στο οποιο καποιος ειχε βαλει χερι μεσα και δεν ειχαμε βαλει καποιου ειδους σφραγιδα ασφαλειας.
Ποιος μου λεει εμενα οτι αν αρχισει η βεντορα να δικαιωνει τον αγοραστη , σε περιπτωση οπως αυτη που αναφερεις,οτι δε θα εχουμε πονηρους να ανοιγουν τα μηχανηματα και να παιρνουν ανταλλακτικα;
Πως θα χειριστει η βεντορα τετοιες καταστασεις;
Και το μαγαζι που συνεργαζομαι ειναι μικρο,δε μας παιρνει να περιμενουμε 14 μερες σε καθε αντικειμενο,ποσο μαλλον να φαμε καμια τετοια φολα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση αγοράς αντικειμένου κάποιου με εταιρεία κούριερ, γιατί σου λέει ότι εσύ ο πωλητής πρέπει να εκτυπώσεις την ετικέτα αποστολής και να την κολλήσεις πάνω στο δέμα; 

Αν πας στο υποκατάστημα και τους πεις αριθμό αποστολής, δεν θα το βρουν στο σύστημα και θα την κολλήσουν μόνοι τους εκεί; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AeonBeliever είπε

Αν πας στο υποκατάστημα και τους πεις αριθμό αποστολής, δεν θα το βρουν στο σύστημα και θα την κολλήσουν μόνοι τους εκεί; 

Σε αποστολη που εκανα εγω απο καταστημα ΓΤ που δουλευα κιολας εκει καποτε,ο τυπος ηταν καθετος οτι πρεπει να το τυπωσεις εσυ.
Υποψην,καποιες φορες μπορει να κανουν μεχρι και 3 μερες να σου στειλουν την ετικετα στο mail.

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, StamTheMan said:

Σε αποστολη που εκανα εγω απο καταστημα ΓΤ που δουλευα κιολας εκει καποτε,ο τυπος ηταν καθετος οτι πρεπει να το τυπωσεις εσυ.
Υποψην,καποιες φορες μπορει να κανουν μεχρι και 3 μερες να σου στειλουν την ετικετα στο mail.

Ναι το είδα ήδη έμπρακτα. Πήγα εκεί έτσι χωρίς ετικέτα, τους είπα ότι με άλλες(ACS), τους λες αριθμό αποστολής και το κάνουν μόνοι τους αλλά αυτοί θέλουν εκτύπωση. Τους το έστειλα με mail για να το τυπώσουν εκείνη τη στιγμή και μου είπαν τελευταία φορά κτλ. 

Πάντως η ετικέτα μου ήρθε άμεσα, η παραγγελία έγινε βράδυ κατά τις 23.00 και η ετικέτα ήρθε κατά τις 01.30. Μπορεί να το έφτιαξαν στο θέμα ταχύτητας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AeonBeliever είπε

Τους το έστειλα με mail για να το τυπώσουν εκείνη τη στιγμή και μου είπαν τελευταία φορά κτλ. 

Εμενα μου ειπε οτι αν δε δουλευα εκει,που εχουν ηδη περασμενο το mail μου στο συστημα,οτι το συστημα θα απερριπτε το mail. 
Ισως να το δεχθηκε επειδη μπορει να το ειχες χρησιμοποιησει παλιοτερα,ισως να μου ελεγε και μαλακιες ο τυπος.Ετσι το εκανα λοιπον και εγω την πρωτη φορα,τη δευτερη το ειχα τυπωσει ηδη.
Την πρωτη φορα ομως,η πωληση εγινε παρασκευη μεσημερι και ο κωδικος ηρθε δευτερα ή τριτη.
Απαραδεκτες καταστασεις μπορει να την  πληρωσεις με αρνητικη χωρις να φταις,οπως παραλιγο να παθω εγω,γιατι ο αγοραστης μου ειπε "εγω το εχω κανει 8 φορες και ηρθε απευθειας",νομιζε ο τυπος οτι παω να τον κοροιδεψω η οτι αλλο.

Δημοσ.

ειναι απατεωνες παιδια σε μια ποληση   250 ευρω σου κρατανε 16 με 18 ευρω προμηθεια νταβατζιλικι   δηλαδη αν πουλησω  2000 ευρω τι θα μου παρει τα 180 ευρω που ειναι το δικο μου κερδος .....  vendora να κλεισει αμεσως

• Haha 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gameconsolesclub είπε

ειναι απατεωνες παιδια σε μια ποληση   250 ευρω σου κρατανε 16 με 18 ευρω προμηθεια νταβατζιλικι   δηλαδη αν πουλησω  2000 ευρω τι θα μου παρει τα 180 ευρω που ειναι το δικο μου κερδος .....  vendora να κλεισει αμεσως

Ξερεις οτι δε σε υποχρεωνει κανεις να εισαι στην πλατφορμα,ετσι;
Πληρωνεις την ας πουμε ασφαλεια του να κρατησει καποιος τριτος τα χρηματα,ωστε να μη σε φαει ο πωλητης.

Βαλτο εδω και ζητα 250 ευρω,να δουμε ποιος θα σε εμπιστευτει να σου κανει καταθεση,ειδικα με μηδεν αξιολογησεις που εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...