greg2310 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Τελειωνει το συμβολαιο κινητης που εχω..ψαχνω ενα νεο συμβολαιο με απεριοριστο κυριως internet το οποιο να μου δινει και δευτερη sim που να μπορω να χρησιμοποιησω τα δεδομενα του κυρίου συμβολαιου..ξερετε αν υπαρχει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 cosmote gigamax unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Cosmote gigamax unlimited, και μια extra Sim με +3€ τον μηνα επιπλέον. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου πμ να σε βοηθήσω. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από TheoAlex50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δες και της Vodafone είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σήμα της έχω βάλει την σιμ σε ρούτερ να φανταστείς και σε απομακρυσμένη περιοχή πιάνω 40 με 50 Πληρώνω στα 36.40 το μήνα προσφορά από καταστημα Αν είστε Αθήνα δεν ξέρω τι γίνετε με το σήμα αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καθόλου θέμα μην πω ότι σε κάποια σημεία πιάνει καλύτερα από κοσμοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, e1995kati είπε Δες και της Vodafone είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σήμα της έχω βάλει την σιμ σε ρούτερ να φανταστείς και σε απομακρυσμένη περιοχή πιάνω 40 με 50 Πληρώνω στα 36.40 το μήνα προσφορά από καταστημα Αν είστε Αθήνα δεν ξέρω τι γίνετε με το σήμα αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καθόλου θέμα μην πω ότι σε κάποια σημεία πιάνει καλύτερα από κοσμοτε Θεσσαλονίκη ειμαι..η Vodafone δινει κ δευτερη σιμ που να μπορει να χρησιμοποιησει τα δεδομενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostinmyworld Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, greg2310 είπε Θεσσαλονίκη ειμαι..η Vodafone δινει κ δευτερη σιμ που να μπορει να χρησιμοποιησει τα δεδομενα? Τελικά η Vodafone έχει extra sim για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα σε 4G router? Έχω την ίδια απορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δεν γνωρίζω.....παίδες.....η πληροφορία αυτήν είναι με χρονοχρεωση από ότι καταλάβατε.....επίσης τυχαία βρήκα το πρόγραμμα πιο φθηνα Δεν γνωρίζω.....παίδες.....η πληροφορία αυτήν είναι με χρονοχρεωση από ότι καταλάβατε.....επίσης τυχαία βρήκα το πρόγραμμα πιο φθηνα θα τους ρωτήσω αν μπορούν να μειώσουν και το είδη υπάρχων πάγιο μου Biznest gr Στις 29/11/2022 στις 9:31 ΜΜ, Ntinaras είπε Πατάει στην βοντα 5 λεπτά πριν, e1995kati είπε Δεν γνωρίζω.....παίδες.....η πληροφορία αυτήν είναι με χρονοχρεωση από ότι καταλάβατε.....επίσης τυχαία βρήκα το πρόγραμμα πιο φθηνα Δεν γνωρίζω.....παίδες.....η πληροφορία αυτήν είναι με χρονοχρεωση από ότι καταλάβατε.....επίσης τυχαία βρήκα το πρόγραμμα πιο φθηνα θα τους ρωτήσω αν μπορούν να μειώσουν και το είδη υπάρχων πάγιο μου Biznest gr Πατάει στην βονταφον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα