makhs5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δωρεαν σουιτα προγραμματων για windows: https://www.aomeitech.com/partners/biggest-christmas-carnival-giveaway-1128.html 13 5
leros2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Please hurry up and activate before December 28, 2022, after that the code will not be able to activate anymore. 2. It is a 1-year code which entitles you to use it for free for one year. 3. The code is for personal use only, please don't disclose and sell it on the internet. Or, it will be disabled immediately. Για 1 χρόνο, και πάλι μια χαρά, δλδ μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα που θα τα ξαναδώσει 1
adminaros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Δωρεαν σουιτα προγραμματων για windows: https://www.aomeitech.com/partners/biggest-christmas-carnival-giveaway-1128.html φιλε, σε ευχαριστω. τελειο ταιμιν. Απιστευτο. Σημερα έψαχνα να το βρω, το συγκεκριμενο. Θέλω να αντικαταστησω σε εναν ΗΥ, τον 1ΤΒ HDD με εναν 256GB SSD σατα3. Και θελω να κανω disk cloning. Αλλα ο υπαρχων HDD δισκος εχει διπλο λειτουργικο windows & Linux. Λέτε να υπάρχει τροπος να γινεται το cloning και να συμπεριλαβει και τα 2 λειτουργικα ? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από adminaros 1
makhs5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, adminaros είπε φιλε, σε ευχαριστω. τελειο ταιμιν. Απιστευτο. Σημερα έψαχνα να το βρω, το συγκεκριμενο. Θέλω να αντικαταστησω σε εναν ΗΥ, τον 1ΤΒ HDD με εναν 256GB SSD σατα3. Και θελω να κανω disk cloning. Αλλα ο υπαρχων HDD δισκος εχει διπλο λειτουργικο windows & Linux. Λέτε να υπάρχει τροπος να γινεται το cloning και να συμπεριλαβει και τα 2 λειτουργικα ? Εχω την εντυπωση πως το συγκεκριμενο προγραμμα δεν κανει disk cloning, αλλα ας απαντησει με σιγουρια και καποιος που το εχει δοκιμασει 1
adminaros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εχω την εντυπωση πως το συγκεκριμενο προγραμμα δεν κανει disk cloning, αλλα ας απαντησει με σιγουρια και καποιος που το εχει δοκιμασει Μολις το εγκατεστησα και λεει οτι κατι κανει .. βεβαια θα το δοκιμασω σε αλλον ΗΥ. Τωρα απλα ηθελα να δω τι περιεχει. Ελπιζω να γινεται 1
Ashaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Σε περίπτωση που δε σου δουλέψει με αυτό δοκίμασε και με Macrium Reflect. Το free κάνει cloning. Το έχω κάνει σε 2 δίσκους με Windows (boot δλδ) και εχει λειτουργήσει μια χαρά. 1
tutuyo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 το Win Optimiser ειναι ασφαλες? ΟΚ την ξερω την Ashampoo αλλα το χρειαζομαστε?
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tutuyo είπε ΟΚ την ξερω την Ashampoo αλλα το χρειαζομαστε? Μπα.. 2
argimeg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια χαρά, κάποια από τα προγράμματα αν δείτε έχουν lifetime activation key, κάποια yearly και κάποια 6 months. Επίσης κάποια επειδή είναι free έχουν κάποιους περιορισμούς, όπως π.χ. το my recover pro μπορείς να ανακτάς 30MΒ κάθε φορά που κάνεις scan, υποθέτω. Οπότε μόλις ανακτήσεις 30MB πρέπει να ξανά σκανάρεις. Thanx @makhs5 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από argimeg
dchatz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 ""VideoProc Converter" και "WinX HD Video Converter" είναι λέει lifetime Όσα άλλα είναι παίζουν 6~12 μήνες. Δε τα ειδα όλα βέβαια 1
fisto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Κατάφερε κανείς να βάλει το Redeem Code στο SwifDoo PDF Pro , για να ξεκλειδώσει το 6 μηνο license; Γιατί εμένα δεν το δέχεται το "m-swifdoo-vip"
kazakosc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fisto είπε Κατάφερε κανείς να βάλει το Redeem Code στο SwifDoo PDF Pro , για να ξεκλειδώσει το 6 μηνο license; Γιατί εμένα δεν το δέχεται το "m-swifdoo-vip" Ακριβός το ιδιο και σε εμένα.
kirmis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι free για ένα έτος: "It is a 1-year code which entitles you to use it for free for one year." Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από kirmis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα