Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το wifi

McRis69
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από McRis69,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με το λάπτοπ μου έκανα format από Windows 8 το πήγα σε Windows 10 και ενώ βρίσκει τα Wi-Fi όλης της γειτονιάς το δικό μου wifi δεν το βρίσκει ενώ πριν με τα 8 το έβρισκε κανονικά.. τι στα κομμάτια παίζει να έπαθε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το έχει αποθηκευμένο θα το βρίσκει Διέγραψε το από ένα κινητό και κάνε αναζήτηση να δεις αν στο ξαναβρεί.

Αυτό θέλω να δεις. Επίσης δες μήπως έχει κάποιο φίλτρο στις ρυθμίσεις του ρουτερ σου.

Αλλιώς, πρόσθεσε το χειροκίνητα. Δες το ακριβές όνομα από μια άλλη συσκευή και βάλτο έτσι.

Επεξ/σία από micos000

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν το έχει αποθηκευμένο θα το βρίσκει Διέγραψε το από ένα κινητό και κάνε αναζήτηση να δεις αν στο ξαναβρεί.

Αυτό θέλω να δεις. Επίσης δες μήπως έχει κάποιο φίλτρο στις ρυθμίσεις του ρουτερ σου.

Αλλιώς, πρόσθεσε το χειροκίνητα. Δες το ακριβές όνομα από μια άλλη συσκευή και βάλτο έτσι.

δοκιμασα και απο το κινητο με hot spot αλλα παλι δεν το εβρισκε. ουτε χειροκινητα το βρισκει

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Αν έκανες hotspot θα έπρεπε να σου βρει το ssid του κινητού όπως το όρισες εσύ. Ούτε αυτό σου βρίσκει;

Ούτε αυτό δυστυχώς 

Δώσε το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ. Πρέπει να έχει ένα μαύρο αυτοκόλλητο από κάτω όπου θα αναγράφεται. Ίσως να μην στήθηκαν οι σωστοί drivers και δεν δουλεύει σωστά το wifi.

8 ώρες πριν, micos000 είπε

Δώσε το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ. Πρέπει να έχει ένα μαύρο αυτοκόλλητο από κάτω όπου θα αναγράφεται. Ίσως να μην στήθηκαν οι σωστοί drivers και δεν δουλεύει σωστά το wifi.

Το σύνδεσα με το καλώδιο έκανε κάτι ενημερώσεις και έφτιαξε ! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

• Λύση
Στις 17/12/2022 στις 11:18 ΠΜ, micos000 είπε

Α! Οπότε δεν είχε συνδεθεί καθόλου στο ίντερνετ μετά το φορμάτ. Γι αυτό δεν είχε πάρει drivers.

Από ότι φαίνεται ναι ήθελε τους ντριβερς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...