Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Tasos19s είπε Εγώ δεν θα είχα μοτοσυκλέτα χωρίς γκαράζ Ευτυχως έχω αυτό το πλεονέκτημα τετοια πολυτέλεια δεν εχω και επη πληρωμή το κοντινότερο γκαράζ 15 λεπτά περπατυμα
jefiron Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 παιδιά δυστυχώς τα 250r είναι μάπα, έβαλα άνθρωπο που γνωρίζει να ρωτήσει σε κανά δυο αγγελίες που φαινόντουσαν οκ αλλά μάπα .. κατεβασμένα χλμ και ιστορίες .. ερώτηση τα xtx λένε για πρώτη μηχανή ή είναι πολύ επικίνδυνα για άπειρο;
lalalaxi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δεν παίρνεις κανα σκουτεράκι καλύτερα? Και αν ποτέ μάθεις να οδηγάς μηχανή αποφασίζεις μόνος σου τι θα αγοράσεις.. Ο κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jefiron είπε παιδιά δυστυχώς τα 250r είναι μάπα, έβαλα άνθρωπο που γνωρίζει να ρωτήσει σε κανά δυο αγγελίες που φαινόντουσαν οκ αλλά μάπα .. κατεβασμένα χλμ και ιστορίες .. ερώτηση τα xtx λένε για πρώτη μηχανή ή είναι πολύ επικίνδυνα για άπειρο; Δηλαδή ο γνωστός σου, χωρίς να δει τα μηχανάκια, έβγαλε πόρισμα ότι έχουν κατεβασμένα χλμ και είναι μάπα, που δουλεύει? Στο μαντείο τον Δελφών? 1
jefiron Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Δηλαδή ο γνωστός σου, χωρίς να δει τα μηχανάκια, έβγαλε πόρισμα ότι έχουν κατεβασμένα χλμ και είναι μάπα, που δουλεύει? Στο μαντείο τον Δελφών? πήραμε πινακίδα και το μάθαμε από το ΚΤΕΟ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, jefiron είπε πήραμε πινακίδα και το μάθαμε από το ΚΤΕΟ. Το μηχανάκι έχει μηχανικό χλμ μετρητή άρα μπορεί να άλλαξαν κοντέρ, επίσης πως σου έδωσαν πληροφορίες για άλλου μηχανάκι? Και πως βρήκατε με τη μία σε πιο έχει πάει? Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο 1 ΚΤΕΛ στη πόλη σου
jefiron Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Το μηχανάκι έχει μηχανικό χλμ μετρητή άρα μπορεί να άλλαξαν κοντέρ, επίσης πως σου έδωσαν πληροφορίες για άλλου μηχανάκι? Και πως βρήκατε με τη μία σε πιο έχει πάει? Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο 1 ΚΤΕΛ στη πόλη σου δεν θα επεκταθώ παραπάνω στο θέμα γιατί πάει αλλού ✌️, την ακύρωσα σαν μηχανή οπότε τέλος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα