Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Εγώ δεν θα είχα μοτοσυκλέτα χωρίς γκαράζ 

Ευτυχως έχω αυτό το πλεονέκτημα 

τετοια πολυτέλεια δεν εχω και επη πληρωμή το κοντινότερο γκαράζ 15 λεπτά περπατυμα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά δυστυχώς τα 250r  είναι μάπα, έβαλα άνθρωπο που γνωρίζει να ρωτήσει σε κανά δυο αγγελίες που φαινόντουσαν οκ αλλά μάπα .. κατεβασμένα χλμ και ιστορίες ..  ερώτηση τα xtx λένε για πρώτη μηχανή ή είναι πολύ επικίνδυνα για άπειρο; 

Δημοσ.

Δεν παίρνεις κανα σκουτεράκι καλύτερα?
Και αν ποτέ μάθεις να οδηγάς μηχανή αποφασίζεις μόνος σου τι θα αγοράσεις..
Ο κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα...

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jefiron είπε

παιδιά δυστυχώς τα 250r  είναι μάπα, έβαλα άνθρωπο που γνωρίζει να ρωτήσει σε κανά δυο αγγελίες που φαινόντουσαν οκ αλλά μάπα .. κατεβασμένα χλμ και ιστορίες ..  ερώτηση τα xtx λένε για πρώτη μηχανή ή είναι πολύ επικίνδυνα για άπειρο; 

Δηλαδή ο γνωστός σου, χωρίς να δει τα μηχανάκια, έβγαλε πόρισμα ότι έχουν κατεβασμένα χλμ και είναι μάπα, που δουλεύει? Στο μαντείο τον Δελφών?

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Δηλαδή ο γνωστός σου, χωρίς να δει τα μηχανάκια, έβγαλε πόρισμα ότι έχουν κατεβασμένα χλμ και είναι μάπα, που δουλεύει? Στο μαντείο τον Δελφών?

πήραμε πινακίδα και το μάθαμε από το ΚΤΕΟ.

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jefiron είπε

πήραμε πινακίδα και το μάθαμε από το ΚΤΕΟ.

Το μηχανάκι έχει μηχανικό χλμ μετρητή άρα μπορεί να άλλαξαν κοντέρ, επίσης πως σου έδωσαν πληροφορίες για άλλου μηχανάκι? Και πως βρήκατε με τη μία σε πιο έχει πάει? Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο 1 ΚΤΕΛ στη πόλη σου

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Το μηχανάκι έχει μηχανικό χλμ μετρητή άρα μπορεί να άλλαξαν κοντέρ, επίσης πως σου έδωσαν πληροφορίες για άλλου μηχανάκι? Και πως βρήκατε με τη μία σε πιο έχει πάει? Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο 1 ΚΤΕΛ στη πόλη σου

δεν θα επεκταθώ παραπάνω στο θέμα γιατί πάει αλλού ✌️, την ακύρωσα σαν μηχανή οπότε τέλος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...