Black Demis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, bill999r είπε Εντάξει πόσο να το σκίσεις το νιντζακι. Έχει πολυστροφο μοτέρ, ανθεκτικό και πολυδοκιμασμενο. Κ τάπα να το πας κάθε μέρα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Γενικά δεν εχω ακούσει από κανέναν να έχει αντιμετωπίσει θέμα με το συγκεκριμένο μοτέρ (το φοράνε και άλλα μοντέλα εδώ και πολλά χρόνια). Το μόνο που βγάζουν είναι τεντωτηρας που οκ είναι αναλώσιμο και κάνει 80 ευρώ. να ήξερες πόσα εχουν σπάσει τα καημένα........ δεν διαφωνώ μια χαρα ειναι το μοτερακι....... αλλα οταν υπάρχει θέληση να το σκιζεις ........το καταφέρνεις...... και το εχουν κανει και αρκετοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, catmaster είπε Κάποιος αναβάτης μπορεί να τη βρίσκει με on-off , άλλος με εντούρο και υπάρχει και αυτός που καβαλάει όλη μέρα ένα ss και πάει δουλειά , βόλτες , πίστα και ταξίδια με δαύτο , είναι υποκειμενικό να λέμε πως "δεν κάνουν" , ίσως κάποιες άλλες μοτοσυκλέτες κάνουν "καλύτερα" τη καθημερινή μετακίνηση. Προσωπικά από το να φάω τη ζωή μου όλη μέρα μέσα στο αμάξι με 3 ώρες κίνηση για να πάω πάνω κάτω στη δουλειά , προτιμώ το πιο άβολο ss που υπάρχει. Εμείς όμως λέμε για το σωστό και το πρέπει σύμφωνα πάντα με την αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων Μετά τι κάνει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα Προχθες ο travel moto πήγε στην Αλβανία με το 125 Είπε όμως ψόφησα στην κούραση Κι εγώ με το yahabusa μόλις μπαίνω μέσα στην πόλη, πονάει το χέρι μου από τον συμπλέκτη, καίγομαι από την ζέστη που βγάζουν οι λαιμοί, δεν μπορείς να κανείς τίποτα μέσα στην πόλη με αυτό Φυσικά εγώ για δικό μου έχω ένα Honda integra 750 το οποίο είναι για πολλές χρήσεις γι αυτό τα λέω Τα περισσότερα μηχανάκια όμως κάνουν λιγότερα πράγματα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως κ εγώ είμαι της λογικής ότι πρέπει να αγοράζουμε τη μηχανή που μας αρέσει και όχι αυτή που βολεύει στη χρήση που θα της κάνουμε... Αντικειμενικά το πιο βολικό μηχανάκι που υπάρχει κ τα κάνει όλα καλά είναι ένα Μέγκα σκούτερ... Σούπερ μάρκετ, δουλειά, βόλτα, ταξίδι, κάνει τα πάντα καλά....αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ούτε σεντ για σκούτερ, ούτε για ον οφ ούτε για γυμνό.... Προτιμώ ss και ας πάω μόνο σουπερ μαρκετ... Προτιμώ ss και ας κάθομαι να το κοιτάω.... Επίσης δεν είμαι της ταχύτητας και πάω σαν την κότα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/12/2022 στις 11:27 ΜΜ, bill999r είπε Πάντως κ εγώ είμαι της λογικής ότι πρέπει να αγοράζουμε τη μηχανή που μας αρέσει και όχι αυτή που βολεύει στη χρήση που θα της κάνουμε... Αντικειμενικά το πιο βολικό μηχανάκι που υπάρχει κ τα κάνει όλα καλά είναι ένα Μέγκα σκούτερ... Σούπερ μάρκετ, δουλειά, βόλτα, ταξίδι, κάνει τα πάντα καλά....αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ούτε σεντ για σκούτερ, ούτε για ον οφ ούτε για γυμνό.... Προτιμώ ss και ας πάω μόνο σουπερ μαρκετ... Προτιμώ ss και ας κάθομαι να το κοιτάω.... Επίσης δεν είμαι της ταχύτητας και πάω σαν την κότα... Πολυ λαθος λογικη,γιατι μετα καταλαβαινεις τι μπαρουφα εκανες και οτι η μηχανη ειναι αχρηστη. SS μονο για trackday,για μενα δεν επρεπε καν να βγαινουν με πινακιδες. Λατρης του δικυκλου απο τα 14,ειχα παπακια,μηχανακια,μηχανες και καθαρο. Πιο αβολο μηχανακι απο το SS για μετακινηση/βολτα δεν υπαρχει. Το οτι κ@υλωνεις δεν αναιρει το οτι ταλαιπωρεισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Λατρευω τον ηχο τους,αλλα πλεον μεχρι εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πολυ λαθος λογικη,γιατι μετα καταλαβαινεις τι μπαρουφα εκανες και οτι η μηχανη ειναι αχρηστη. SS μονο για trackday,για μενα δεν επρεπε καν να βγαινουν με πινακιδες. Λατρης του δικυκλου απο τα 14,ειχα παπακια,μηχανακια,μηχανες και καθαρο. Πιο αβολο μηχανακι απο το SS για μετακινηση/βολτα δεν υπαρχει. Το οτι κ@υλωνεις δεν αναιρει το οτι ταλαιπωρεισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Λατρευω τον ηχο τους,αλλα πλεον μεχρι εκει. Το ίδιο λέμε... Είναι τι θέλει ο καθένας από ένα μηχανάκι... Για μένα δεν υπάρχει σωστό κ λάθος μηχανάκι.. ότι αρέσει στον καθένα, ή καλύτερα ότι βολεύει τον καθένα ή και τα 2. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πολυ λαθος λογικη,γιατι μετα καταλαβαινεις τι μπαρουφα εκανες και οτι η μηχανη ειναι αχρηστη. SS μονο για trackday,για μενα δεν επρεπε καν να βγαινουν με πινακιδες. Λατρης του δικυκλου απο τα 14,ειχα παπακια,μηχανακια,μηχανες και καθαρο. Πιο αβολο μηχανακι απο το SS για μετακινηση/βολτα δεν υπαρχει. Το οτι κ@υλωνεις δεν αναιρει το οτι ταλαιπωρεισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Λατρευω τον ηχο τους,αλλα πλεον μεχρι εκει. ss ειχα αο τα 18 μου (600 rr 2004) (απο τοτε που πήρα δίπλωμα) μεχρι 2016 συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.... μετά πήρα versys, και τώρα έναν καινουργιο κινεζο (650 mt) ss για trackday να πας στην πίστα να τα δώσεις ολα..... απο εκεί και πέρα μηδενική χρησιμότητα έχουν (το αντίθετο θα έλεγα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ss ειχα αο τα 18 μου (600 rr 2004) Πρωτη μηχανη ενα Cb1 και μετα το RR. Απειρη κουραση απο ενα σημειο και μετα. 5 ώρες πριν, bill999r είπε Το ίδιο λέμε... Είναι τι θέλει ο καθένας από ένα μηχανάκι... Το SS που λες,για ποιο λογο να το παρεις; Να πας να σκοτωθεις; Να κανεις μονοπαντο; Να γραφει στην ευθεια σα μανιακο,αλλα στη στροφη να βαζεις και τα ποδια κατω; Για να το χαζευεις στην παραλιακη; Για οτι και να το θες,το SS ειναι αντικειμενικα μονο για πιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Πρωτη μηχανη ενα Cb1 και μετα το RR. Απειρη κουραση απο ενα σημειο και μετα. Το SS που λες,για ποιο λογο να το παρεις; Να πας να σκοτωθεις; Να κανεις μονοπαντο; Να γραφει στην ευθεια σα μανιακο,αλλα στη στροφη να βαζεις και τα ποδια κατω; Για να το χαζευεις στην παραλιακη; Για οτι και να το θες,το SS ειναι αντικειμενικα μονο για πιστα. μεχρι τα 24 χρονών +/- την πάλευα (μικρές αποστάσεις πάντα μηλαμε το οπλυ 100 χιλομετρα απο εκεί και πέρα μονο πόνος βέβαια στην πίστα το ευχαριστιόμουν όσες φορές ειχα πάει το πηρα γιατι μου αρεζε εμφανισιακά και σαν μικρός ελεγα συνέχεια θα ανοίγω στης εθνικές (ολο και ολο τους πρώτους μηνες έβγαινα εγνατια κλπ απλα άνοιγα και βαρέθηκα Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Black Demis είπε μεχρι τα 24 χρονών +/- την πάλευα (μικρές αποστάσεις πάντα μηλαμε το οπλυ 100 χιλομετρα απο εκεί και πέρα μονο πόνος βέβαια στην πίστα το ευχαριστιόμουν όσες φορές ειχα πάει το πηρα γιατι μου αρεζε εμφανισιακά και σαν μικρός ελεγα συνέχεια θα ανοίγω στης εθνικές (ολο και ολο τους πρώτους μηνες έβγαινα εγνατια κλπ απλα άνοιγα και βαρέθηκα λογικό αφού είναι σχεδιασμένα για πιστα όμορφα μηχανάκια μέχρι εκεί όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Tasos19s είπε λογικό αφού είναι σχεδιασμένα για πιστα όμορφα μηχανάκια μέχρι εκεί όμως απο εμφάνιση ακομη ειναι μοναδικά για μένα αν είχα μέρος που να τα βάζω θα είχα κινεζο για ταξίδια κλπ ενα ηλεκτρικό για πολη ενα ss εστο να το κοιτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, Black Demis είπε απο εμφάνιση ακομη ειναι μοναδικά για μένα αν είχα μέρος που να τα βάζω θα είχα κινεζο για ταξίδια κλπ ενα ηλεκτρικό για πολη ενα ss εστο να το κοιτάω φυσικά, κι εγώ θα ήθελα να έχω ένα ducati λιγο παλιο σε κοκκινο χρωμα μεσα στο σαλονι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Να πας να σκοτωθεις Ρε συ σοβαρά μιλάς τώρα;;; Χρειάζεσαι ss για να σκοτωθείς; Τεσπα για μένα το μηχανάκι είναι αναψυχή. Δεν το πήρα ούτε για να κάνω δουλειές στο κέντρο, ούτε για να πάω σουπερμάρκετ. Το πήρα γιατί γουσταρα... Αλλά με το μηχανάκι πήγα κ σούπερ μάρκετ και κέντρο και καφετέρια και ταξίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Tasos19s είπε φυσικά, κι εγώ θα ήθελα να έχω ένα ducati λιγο παλιο σε κοκκινο χρωμα μεσα στο σαλονι... Το θέμα δεν είναι να τα αγοράσω αλλά που θα τα έχω, θέλει η μονοκατοικία ή κάτι με δικό σου Γκαράζ, φαντάσου το 650 το πήρε με σκεπτικό ότι δεν θα βάλουν χέρι έξω και πάλι το έχω με κουκούλα συναγερμό κλειδαριά πίσω κλειδαριά μπροστά κλπ και πάλι προσπάθησαν, φαντάσου σε κάτι ακριβό τι θα γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Black Demis είπε Το θέμα δεν είναι να τα αγοράσω αλλά που θα τα έχω, θέλει η μονοκατοικία ή κάτι με δικό σου Γκαράζ, φαντάσου το 650 το πήρε με σκεπτικό ότι δεν θα βάλουν χέρι έξω και πάλι το έχω με κουκούλα συναγερμό κλειδαριά πίσω κλειδαριά μπροστά κλπ και πάλι προσπάθησαν, φαντάσου σε κάτι ακριβό τι θα γίνει... Εγώ δεν θα είχα μοτοσυκλέτα χωρίς γκαράζ Ευτυχως έχω αυτό το πλεονέκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλα λογικά μπορεί να είναι αν συνοδεύονται με τις απαραίτητες αποδείξεις (Βιβλίο συντήρησης & όλα τα ΚΤΕΟ). Κι εγώ πριν μερικούς μήνες αγόρασα αυτοκίνητο του 2000 με 88.000 χλμ. Το αυτοκίνητο ήταν 5 χρόνια σε ακινησία, είχε πλήρες βιβλίο service με ετήσιο έλεγχο & αλλαγές λαδιών κλπ συνοδευόμενο με ΟΛΑ τα τιμολόγια συντήρησης σε ντοσιέ καθώς και όλους τους ελέγχους ΚΤΕΟ. Φυσικά και η εικόνα του αυτοκινήτου ήταν ανάλογη των χιλιομέτρων. Ο κύριος που το είχε ήταν 80 ετών, και είχε πρόβλημα στο πόδι του για 5 χρόνια (εξού και η ακινησία) μετά από εγκεφαλικό. Πίστευε πως θα γίνει καλά μια μέρα και θα μπορεί να οδηγήσει, γιατί το αυτοκίνητο αυτό ήταν το μεράκι του. Στην ηλικία αυτή, πείστηκε οτι δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω και αποφάσισε να το δώσει όπου για καλή μου τύχη μετα από 6 μήνες υπομονής & αναζήτησης το βρήκα. Αντίστοιχα την μηχανή μου την αγόρασα 9 ετών με 19.000 χλμ στην οποία επίσης υπήρχαν όλα τα παραπάνω. Αυτός που την είχε ζούσε στη Γερμανία, την καβαλούσε για 1-2 μήνες το χρόνο όσο ήταν συνολικά στην Ελλάδα, μέχρι που μεγάλωσε για να έχει τέτοια μηχανή & την πωλούσε. Μερικοί άνθρωποι απλά δεν τα κυκλοφορούν για αρκετούς λογους και τα αφήνουν στην άκρη, εφόσων έχουν αυτή τη δυνατότητα, με την πεποίθηση ότι κάτι θα αλλάξει και θα κυκλοφορήσουν το όχημα τους αργότερα. Ένας απ αυτούς είναι και ο πατέρας μου οποίος έχει μηχανή του 1985 με 65.000χλμ η οποία είναι μόνιμα στο γκαράζ για πάνω από 10 χρόνια. Θέλω να καταλήξω, πως στις αγγελίες ο καθένας μπορεί να λέει το "παραμύθι" του, το θέμα είναι μπορεί το σενάριο να είναι πραγματικό με αποδείξεις ή όχι; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Hk2004gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα