jefiron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα παιδιά, κοιτάζω να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή και γλυκό κοιτάζω ένα ninja 250r και ρωτάω γιατί είμαι άσχετος με τις μηχανές είναι φυσιολογικό μια μηχανή του 08 να έχει 28000χλμ; μου λέει ότι είναι δεύτερο χέρι .. άμα έχετε να προτείνετε κάτι άλλο δεκτό το budget μου είναι 3000 . έχω μηδενική εμπειρία πάνω σε μηχανές . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω δει και πολύ χειρότερα bmw r1200gs του 2010 και έχει 6000 χιλομετρα περίπου η αλλιος ο ανθροπος έκανε με touring μηχανή κάτω από 450 χιλομετρα το χρόνο. Και τον ξέρω τον ανθροπο την είχε για να την έχει απλά. Έκανε όλα τα service κλπ Η άλλη περίπτωση είναι πχ να ήταν σε ακινησία πολλά χρόνια εκεί θα την ξανά πληρώσεις από την αρχή καθος θα θέλει τσ πάντα. Μία άλλη περίπτωση είναι κατεβασμένα χιλομετρα (δεν είναι πολύ συχνό στης μηχανές) το κακο με την μηχανη που βρηκες δεν ειναι τα χιλομετρα ειναι οτι οτιδιποτε μα οτιδιποτε 99% εκεί έξω που μοιάζει με ss ειναι ειναι ss ειναι ποιομενο ετσι τα 28,000 του μπορει να ειναι και σαν τα 150,000 ενός άλλου που παει ταξίδια μόνο (δλδ και τα δυο για σουτο) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Τις μοτοσυκλετες πολλοι τις παίρνουν γιατι παρασύρονται απο φιλους κλπ ενω στην ουσια δεν το έχουν, οποτε μετα τις παρατάμε ή κάνουν 500-1000 χιλ το χρονο, ειναι λοιπον φυσιολογικό. Αν την ελέγξει μηχανικός και την βρει οκ παρτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Είναι μερικοί που έχουν πχ 2 μηχανές η 1 μηχανή και 1 παπί, η μπορεί να έχει αμάξι και μηχανή, οπότε μοιράζονται τα χιλιόμετρα.Εχω λίγα παραπάνω χμ στο παπί, παρά στο αμάξι και είναι ίδιας χρονολογίας περίπου με 2 χρόνια διαφορά περισσότερα στο παπί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Αρχικά πες μας τι ανάγκες έχεις, τι θέλεις να κανείς με την μηχανή, ποσά θέλεις να δώσεις και τι σκέφτεσαι ίσως να κανείς τα επόμενα 1-2-3 χρόνια με την μηχανή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν το είχε για κάθε μέρα λογικά είναι τα χλμ που αναφέρεις. Τσεκαρε αλυσίδα και τεντωτηρα καδένας γτ στα συγκεκριμένα μηχανάκια συνήθως σε αυτά τα χλμ αλυσίδα κ τεντωτηρας θέλουν αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, bill999r είπε Αν δεν το είχε για κάθε μέρα λογικά είναι τα χλμ που αναφέρεις. Τσεκαρε αλυσίδα και τεντωτηρα καδένας γτ στα συγκεκριμένα μηχανάκια συνήθως σε αυτά τα χλμ αλυσίδα κ τεντωτηρας θέλουν αλλαγή. και να θελουν δεν ειναι πρόβλημα αυτό αλλού ειναι θέμα αν ολα αυτά τα χιλομετρα την έπινε την μηχανη.... εκει θα πωναει πολλοί πάνε παίρνουν με λίγα χιλομετρα και πραγματικά αλλά ολα αυτα τα χιλομετρα ο αλλος την πήγαινε λες και ειναι στην πιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν πολλα χιλιομετρα οπως εγω. το πρωτο παπι που μου κλεψανε ειχε 11000 χλμ μετα απο 10 χρονια. το xt600 που εχω εχει πρωτη αδεια τελος 2003 και εχει ως τωρα 45000χλμ και το παπι της γυναικας στα 15 χρονια που το εχει εχει 18000χλμ ολα με τα σερβις τους κανονικα και βιβλιο συντηρησης,οποτε δεν θεωρω τα χιλιομετρα ως κυριο λογο αγορας η μη της μοτοσυκλετας.αλλα πραγματα πρεπει να ελεγχθουν Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από astrea966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Κυριως αν εχει πεσει να κοιταξεις καλα πηγαινοντας σε συνεργειο για καλυτερο ελεγχο και τα χλμ ερχονται σε 2ρη μοιρα κατα τη γνωμη μου. Αν εχει και βιβλιο σερβις αλλα και κτεο μπορεις να διασταυρωσεις πλεον ανετα τα χλμ. Στο κτεο φαινονται ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Black Demis είπε και να θελουν δεν ειναι πρόβλημα αυτό αλλού ειναι θέμα αν ολα αυτά τα χιλομετρα την έπινε την μηχανη.... εκει θα πωναει πολλοί πάνε παίρνουν με λίγα χιλομετρα και πραγματικά αλλά ολα αυτα τα χιλομετρα ο αλλος την πήγαινε λες και ειναι στην πιστα Εντάξει πόσο να το σκίσεις το νιντζακι. Έχει πολυστροφο μοτέρ, ανθεκτικό και πολυδοκιμασμενο. Κ τάπα να το πας κάθε μέρα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Γενικά δεν εχω ακούσει από κανέναν να έχει αντιμετωπίσει θέμα με το συγκεκριμένο μοτέρ (το φοράνε και άλλα μοντέλα εδώ και πολλά χρόνια). Το μόνο που βγάζουν είναι τεντωτηρας που οκ είναι αναλώσιμο και κάνει 80 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefiron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Tasos19s είπε Αρχικά πες μας τι ανάγκες έχεις, τι θέλεις να κανείς με την μηχανή, ποσά θέλεις να δώσεις και τι σκέφτεσαι ίσως να κανείς τα επόμενα 1-2-3 χρόνια με την μηχανή Την θέλω για να πηγαίνω στην δουλειά μου όταν ανοίξει ο καιρός και να κάνω καμιά βόλτα όταν βρισκω ελεύθερο χρόνο, γενικά θέλω να μπω στον κόσμο της μηχανής. Από εκεί και πέρα όταν αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία και είμαι έτοιμος θέλω να κάνω την μετάβαση και να πάω σε gsxr . Δεν είμαι φαν της ταχύτητας 🤡(το θεωρώ τρομερή ηλιθιότητα που πάνε με τέτοιες μηχανές με 200 στο δρόμο) αλλά μου αρέσουν τα supersport εμφανισιακά πολύ και ακουστικά πολύ !! 😃 και το ανακάλυψα στα 27 μου που ανέβηκα για πρώτη φορά και με κάναν βόλτα ... τα αισθήματα ήταν απερίγραπτα.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από jefiron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catmaster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, jefiron είπε θέλω να κάνω την μετάβαση και να πάω σε gsxr 9 λεπτά πριν, jefiron είπε Δεν είμαι φαν της ταχύτητας 🤡(το θεωρώ τρομερή ηλιθιότητα που πάνε με τέτοιες μηχανές με 200 στο δρόμο) Να θες τζίξερ και απο την άλλη δεν εισαι φαν της ταχύτητας ....οκ μάλλον λόγω απειρίας συμβαίνει να έχεις αντιφατικές απόψεις Πάρε ότι σου αρέσει με ένα έλεγχο από καλό μηχανικό , φρόντισε το μπάτζετ σου να καλύψει και καλό εξοπλισμό , γάντια , μπότες , κράνος και μπουφάν - ίσως και παντελόνι. Διέθεσε και ένα ποσό για να κάνεις ένα riding school , μόνο καλό θα σου κάνει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, jefiron είπε Την θέλω για να πηγαίνω στην δουλειά μου όταν ανοίξει ο καιρός και να κάνω καμιά βόλτα όταν βρισκω ελεύθερο χρόνο, γενικά θέλω να μπω στον κόσμο της μηχανής. Από εκεί και πέρα όταν αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία και είμαι έτοιμος θέλω να κάνω την μετάβαση και να πάω σε gsxr . Δεν είμαι φαν της ταχύτητας 🤡(το θεωρώ τρομερή ηλιθιότητα που πάνε με τέτοιες μηχανές με 200 στο δρόμο) αλλά μου αρέσουν τα supersport εμφανισιακά πολύ και ακουστικά πολύ !! 😃 και το ανακάλυψα στα 27 μου που ανέβηκα για πρώτη φορά και με κάναν βόλτα ... τα αισθήματα ήταν απερίγραπτα.... Τα θέλω που έχεις τώρα μπορεί να αλλάξουν σε 1 χρόνο μόλις πάρεις μηχανή Μπορει πχ να πας μια μικρή βόλτα με 2-3 άλλες μηχανές κάπου κοντά και να ενθουσιαστείς Μετα μπορεί να θες να πας Ιταλία πχ Τα super sport είναι για 5 βόλτες όλο το καλοκαίρι Δεν είναι για ταξίδι Έχουν την φοβερή εμφάνιση που βλέπεις Ειναι ελαφριά σαν παιχνίδι Δεν κάνουν για την δουλειά, για την πόλη, για ταξιδια Στην χειρότερη τέτοιου είδους μηχανή μπορείς να πας σε sport touring πχ hayabusa Παλι όμως δεν κάνει για δουλειά και για πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catmaster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Τα super sport είναι για 5 βόλτες όλο το καλοκαίρι Δεν είναι για ταξίδι Έχουν την φοβερή εμφάνιση που βλέπεις Ειναι ελαφριά σαν παιχνίδι Δεν κάνουν για την δουλειά, για την πόλη, για ταξιδια Στην χειρότερη τέτοιου είδους μηχανή μπορείς να πας σε sport touring πχ hayabusa Παλι όμως δεν κάνει για δουλειά και για πόλη Κάποιος αναβάτης μπορεί να τη βρίσκει με on-off , άλλος με εντούρο και υπάρχει και αυτός που καβαλάει όλη μέρα ένα ss και πάει δουλειά , βόλτες , πίστα και ταξίδια με δαύτο , είναι υποκειμενικό να λέμε πως "δεν κάνουν" , ίσως κάποιες άλλες μοτοσυκλέτες κάνουν "καλύτερα" τη καθημερινή μετακίνηση. Προσωπικά από το να φάω τη ζωή μου όλη μέρα μέσα στο αμάξι με 3 ώρες κίνηση για να πάω πάνω κάτω στη δουλειά , προτιμώ το πιο άβολο ss που υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μετα απο ενα καρο μοτοσυκλετες στην κατοχή μου, ss, γυμνές, εντουρο κλπ ενα είδος ειναι αυτο του ευχαριστιεσαι πραγματικά(αν και υποκειμενικό) οι Τούρινγκ Μπορεί βέβαια να γέρασα κιόλας 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα