Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω καθόλου σήμα στο σπίτι μου λέω να δοκιμάσω το WiFi Calling, αυτή τη στιγμή έχω Vodafone αλλά θα προτιμούσα να την αλλάξω.

Ποια εταιρεία από Cosmote, Vodafone και Wind προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία WiFi Calling για apple συσκευές?

*Ακόμα δεν έχω στα χέρια μου το κινητό για να δοκιμάσω.

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα (Δουλευω στην Cosmote) θα σου ελεγα την δικη μου διοτι την χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και πιλοτικα γιατι ειχε δωθει στους υπαλληλους. Μεχρι στιγμης ελαχιστα τα προβληματα ολα τα χρονια. Απλως το μοναδικο προβλημα που υπηρχε παλιοτερα ηταν το κινητο να ηταν αγορασμενο εντος ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Με Αμερικανικο Iphone ή Δικαρτο (Κανονικο Δικαρτο απο Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο) δεν το καταφερα ποτε να δουλεψει τουλαχιστον στην Cosmote οσες φορες και αν μιλησα με τα εργαστηρια μας. Επισης στην Cosmote οταν εχεις εταιρικο νουμερο με VPN (5ψηφια) δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα στα 5ψηφια. Θα πρεπει να γνωριζεις το νουμερο ολοκηρο (10ψηφια).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Αν και δεν ειμαι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα (Δουλευω στην Cosmote) θα σου ελεγα την δικη μου διοτι την χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και πιλοτικα γιατι ειχε δωθει στους υπαλληλους. Μεχρι στιγμης ελαχιστα τα προβληματα ολα τα χρονια. Απλως το μοναδικο προβλημα που υπηρχε παλιοτερα ηταν το κινητο να ηταν αγορασμενο εντος ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Με Αμερικανικο Iphone ή Δικαρτο (Κανονικο Δικαρτο απο Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο) δεν το καταφερα ποτε να δουλεψει τουλαχιστον στην Cosmote οσες φορες και αν μιλησα με τα εργαστηρια μας. Επισης στην Cosmote οταν εχεις εταιρικο νουμερο με VPN (5ψηφια) δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα στα 5ψηφια. Θα πρεπει να γνωριζεις το νουμερο ολοκηρο (10ψηφια).

Εγώ αμερικανική συσκευή έχω και δουλεύει κανονικά το Wi-Fi calling σε COSMOTE 

5 ώρες πριν, Axelq είπε

Επειδή δεν έχω καθόλου σήμα στο σπίτι μου λέω να δοκιμάσω το WiFi Calling, αυτή τη στιγμή έχω Vodafone αλλά θα προτιμούσα να την αλλάξω.

Ποια εταιρεία από Cosmote, Vodafone και Wind προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία WiFi Calling για apple συσκευές?

*Ακόμα δεν έχω στα χέρια μου το κινητό για να δοκιμάσω.

Καλά δεν το έχεις ανοίξει ποτέ να το δεις πως δουλεύει; 
Παιζει ρόλο και το router όχι μόνο η γραμμή 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Καλά δεν το έχεις ανοίξει ποτέ να το δεις πως δουλεύει; 
Παιζει ρόλο και το router όχι μόνο η γραμμή

Μέχρι στιγμής με android έχω δοκιμάσει το WiFi Calling της Vodafone και ήταν χάλια, θα δω τι παίζει και με το iPhone αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ με Cosmote και σε android και σε iPhone δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με wifi-calling. 

Επεξ/σία από jodact

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...