iosifp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα γνωριζει καποιος τους ηλιακους skyland θελω να βαλω ηλιακο 160 λιτρα πρωτη φορα δεν βρισκω ακρη παιρνω προσφορες αλλα ζαλιστηκα με τα πολλα, αλλα μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη ο ιδιοκτήτης μια εταιρειας που αντιπροσωπευει τους skyland με αυτα που μου ειπε και για τους skyland αλλα και αλλους γνωστους και αγνωστους ηλιακους με στοιχεια παραδειγματα κλπ και εν τελι δεν προσπαθουσε να μου πουλησει τον δικο του αλλα να με διαφωτισει τι να προσεξω κλπ Τωρα επειδη μου φανηκε καλως ο συγγεκριμενος επιλεκτικος συλεκτης , glass με τιτανιο,χαλκος ,ανοξειδωτο ατσαλι κλπ μη σας κουραζω λεω να καταληξω Αν καποιος ειχε πληροφορίες καλο θα ηταν να με βοηθησει Η τιμη για τον 160αρι τον αφησε 750 ευρο +100 τοποθετηση + 4 ευρο το μετρο σωληνες και αν χρειαστει κατι εκτακτο επιπλεον επιβαρύνομαι Ευχαριστω
tsaltinho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Εχω skyland εδω και 4 χρονια. Απροβληματιστος, αλλα τον δουλευω μονο σαν ηλιακο, ποτε με ρευμα γιατι εχω εναν πιο μικρο ηλεκτρικο εντος σπιτιου 1
tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, iosifp είπε Καλησπερα γνωριζει καποιος τους ηλιακους skyland θελω να βαλω ηλιακο 160 λιτρα πρωτη φορα δεν βρισκω ακρη παιρνω προσφορες αλλα ζαλιστηκα με τα πολλα, αλλα μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη ο ιδιοκτήτης μια εταιρειας που αντιπροσωπευει τους skyland με αυτα που μου ειπε και για τους skyland αλλα και αλλους γνωστους και αγνωστους ηλιακους με στοιχεια παραδειγματα κλπ και εν τελι δεν προσπαθουσε να μου πουλησει τον δικο του αλλα να με διαφωτισει τι να προσεξω κλπ Τωρα επειδη μου φανηκε καλως ο συγγεκριμενος επιλεκτικος συλεκτης , glass με τιτανιο,χαλκος ,ανοξειδωτο ατσαλι κλπ μη σας κουραζω λεω να καταληξω Αν καποιος ειχε πληροφορίες καλο θα ηταν να με βοηθησει Η τιμη για τον 160αρι τον αφησε 750 ευρο +100 τοποθετηση + 4 ευρο το μετρο σωληνες και αν χρειαστει κατι εκτακτο επιπλεον επιβαρύνομαι Ευχαριστω Έχω Skyland περίπου 35 χρόνια (από όταν φτιάχτηκε η εταιρεία) Δουλεύει ακόμη απροβλημάτιστα χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα εκτός απο συντήρηση που κάνω ανα 2 χρόνια. Βλέπω θερμοσίφωνες 10ετίας επάνω στην ταράτσα να έχουν σκουριάσει , τρυπήσει κτλ. και ο δικός μου είναι αθάνατος. Δεν γνωρίζω αν έχουν κρατήσει την ποιότητα , αλλά σίγουρα αν έρθει στιγμή να αλλάξω απλά θα ξαναπάρω απο την ίδια εταιρεία Αυτά απο εμένα
notist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Έχω και εγώ Skyland 160 λίτρων μονού καθρέφτη 15 χρόνια. Δουλεύει απροβλημάτιστα έως τώρα. Και η αδερφή μου τον ίδιο. Στον δικό της κάπου χάνει το αντιψυκτικό και δεν έχει τόσο ζεστό νερό όσο εμένα, αλλά θα ερθει την Δευτέρα υδραυλικός να τον φτιάξει. Νομίζω με τις σημερινές τιμές καλά στον δίνει.
iosifp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα οκ ευχαριστω ολους για τα σχολια ναι μαλλον ειναι σωστη εταιρεια σημερα πηγα μιλησα με τον υπεθυνο και τον παραγγειλα αλλα τον νεου τυπου που βγηκε τωρα που ειναι το μποιλερ απο κατω και ειναι τελευταιας γενια χωρις υγρα και υπολοιπες διαδικασιες εχει μεσα κατι σαν οινοπενευμα δε θυμαμε καλα τι μου ειπε οπως επισης αυτα της τελευταιας γενιας που λεμε κρατανε θερμοκρασια 35 βαθμους και με τον επιλεκτικο συλεκτη με ηλιο μιση ωρα ανεβαζει 55-65 βαθμους Επισης μου ειπανε δε χρειαζετε σερβις υγρα -αλλαγη ανοδιο- αντιψυκτικο κλπ και ολους τους ηλιακους που ειχε εκει ο ανθρωπος δινει εγγυησει για ολα 5 χρονια σε αυτον που αναφερω και παραγγειλα δινει 10 χρονια η εταιρεια παντα Πιστευω να βγη σωστος τοποθετη πρωτα ο θεος γενερη γιατι δε βιαζομε οταν τον τοποθετησω θα στειλω και φωτο Ευχαριστω παντως
tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/12/2022 στις 11:06 ΠΜ, tsofras είπε Έχω Skyland περίπου 35 χρόνια (από όταν φτιάχτηκε η εταιρεία) Δουλεύει ακόμη απροβλημάτιστα χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα εκτός απο συντήρηση που κάνω ανα 2 χρόνια. Βλέπω θερμοσίφωνες 10ετίας επάνω στην ταράτσα να έχουν σκουριάσει , τρυπήσει κτλ. και ο δικός μου είναι αθάνατος. Δεν γνωρίζω αν έχουν κρατήσει την ποιότητα , αλλά σίγουρα αν έρθει στιγμή να αλλάξω απλά θα ξαναπάρω απο την ίδια εταιρεία Αυτά απο εμένα Η εταιρεία skyland δεν είναι 35 χρόνια. Επίσης μάλλον φασον αγοράζει. Τέλος αν έχεις τον ηλιακό 35 χρόνια, μάλλον δεν αποδίδει όπως πρέπει.
tsofras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tzotzo είπε Η εταιρεία skyland δεν είναι 35 χρόνια. Επίσης μάλλον φασον αγοράζει. Τέλος αν έχεις τον ηλιακό 35 χρόνια, μάλλον δεν αποδίδει όπως πρέπει. Η εταιρεία είναι από το 1985, τότε αγόρασαν το σπίτι που μένω οι γονείς μου, τον έχουμε από όσο θυμάμαι άντε να κάνω λάθος και να τον έχουμε από το 1990. Τώρα αν αποδίδει όπως πρέπει σχεδόν όλο τον χρόνο δεν ανοίγω θερμοσίφωνα και κάνουμε 4 άτομα μπάνιο οπότε έχει ήλιο. Όταν δεν έχει ανοίγω θερμοσίφωνα και ζεσταίνει γρήγορα. Δεν είμαι πωλητής της εταιρείας αν θες με πιστεύεις εγώ τα έγραψα για το TS. Πρέπει να αποδεικνύουμε τα πάντα πλέον σε αυτό το φόρουμ έχει καταντήσει κουραστικό 3
qwertyuiop2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tsofras είπε Η εταιρεία είναι από το 1985, τότε αγόρασαν το σπίτι που μένω οι γονείς μου, τον έχουμε από όσο θυμάμαι άντε να κάνω λάθος και να τον έχουμε από το 1990. Τώρα αν αποδίδει όπως πρέπει σχεδόν όλο τον χρόνο δεν ανοίγω θερμοσίφωνα και κάνουμε 4 άτομα μπάνιο οπότε έχει ήλιο. Όταν δεν έχει ανοίγω θερμοσίφωνα και ζεσταίνει γρήγορα. Δεν είμαι πωλητής της εταιρείας αν θες με πιστεύεις εγώ τα έγραψα για το TS. Πρέπει να αποδεικνύουμε τα πάντα πλέον σε αυτό το φόρουμ έχει καταντήσει κουραστικό Σε ποια περιοχή είστε αν επιτρέπετε; Μου φαίνεται περίεργο να κάνουν 4 άτομα σε 160άρη ηλιακό χειμώνα.
tsofras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Σε ποια περιοχή είστε αν επιτρέπετε; Μου φαίνεται περίεργο να κάνουν 4 άτομα σε 160άρη ηλιακό χειμώνα. Παλαιό Φάληρο είμαι, τα λίτρα δυστυχώς δεν τα ξέρω Και τα 4 άτομα είναι σχετικό γιατί μιλάμε για 2 μικρά παιδιά, εγώ κάνω με χλιαρό και η γυναίκα. Για 4 ενήλικες ( αν οι 2 είναι γυναίκες, οπότε μιλάμε για λούσιμο μαλλιών) μάλλον δεν επαρκεί 1
dtzgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μια χαρά φτάνουν 160 λίτρα για 4 άτομα. Και χειμώνας να είναι, αν έχει ήλιο ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες 50-55 βαθμών.
qwertyuiop2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dtzgr είπε Μια χαρά φτάνουν 160 λίτρα για 4 άτομα. Και χειμώνας να είναι, αν έχει ήλιο ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες 50-55 βαθμών. Μωρέ και 65 ανεβάζει. Το θέμα είναι ότι ένας να υπάρχει που το γουστάρει αρκετά ζεστό ή να το αφήνει να τρέχει και/ή το νερό του δικτύου που το αναπληρώνει να είναι παγάκι, ξαφνικά πέφτουμε στους 2-3. Το νοέμβριο που το νερό δικτύου είναι ακόμα κάπως ζεστό, δέχομαι ότι μπορεί να φτάσει και για 4. Το ίδιο κι από Μάρτιο κι εντεύθεν, που λόγω ηλιοφάνειας και αύξησης μέρας δεν πολυπειράζει να είναι κρύο το νερό. Αλλά το τρίμηνο Δεκ - Φεβ είναι ζόρικο για να πεις ότι θα ξεχάσω το άναμμα της αντίστασης σε 4μελές νοικοκυριό. Επί παραδείγματι, ο φετινός Δεκέμβριος πρέπει να είναι από τους πιο συννεφιασμένους των τελευταίων 5-6 ετών. Άρχισε να έχει συννεφιά στις 2, βγήκε λίγος ήλιος 16-18, χωρίς και πάλι να δούμε καθαρό ουρανό, και από αύριο ξανασυννεφιάζει με ορίζοντα βδομάδας. Ε, όποιος πει ότι το φετεινό αθηναϊκό δεκέμβριο είχε ζεστό νερό από τον ήλιο, λέει ψέματα. Τι ζεστό νερό να αποκτήσει κάποιος με 200w/m2 για 3 ώρες τη μέρα; Και 90% απόδοση (σχεδόν απίθανο) να έχει ο συλλέκτης (ας πούμε 3τμ) , έχουμε 1,5kw θερμότητας. Σα να ανάψαμε την αντίσταση 20 λεπτά. Κάνουν 4 άτομα μπάνιο με αντίσταση 20 λεπτών; Νον. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από qwertyuiop2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 H συνέχεια εκεί plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις