Christrox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα σας ειμαι φοιτητης και ψαχνω για μια εργασια.Σκεφτηκα να προσπαθησω να γινω συνεργατης της efood και να δουλεψω σαν delivery αλλα δεν εχω δικο μου μηχανακι.Γνωριζει κανεις εαν μπορω να κανω delivery με πατινι; Ειμαι στη Καβαλα με ανηφορες κτλ γι αυτο ρωταω κυριως :)
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δεν νομίζω πως γίνεται με πατίνι. Αρχικά τα πράγματα που θα τα βάζεις? Δεν έχουν πρόβλεψη για κούτα. Επίσης μέσα στο οχτάωρο πόσα χιλιόμετρα καλύπτει τυπικά ένας διανομέας? Δεν παίζει να βγαίνει η αυτονομία ειδικά με ανηφόρες κλπ ούτε για δύο ώρες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Δεν νομίζω πως γίνεται με πατίνι. Αρχικά τα πράγματα που θα τα βάζεις? Δεν έχουν πρόβλεψη για κούτα. Επίσης μέσα στο οχτάωρο πόσα χιλιόμετρα καλύπτει τυπικά ένας διανομέας? Δεν παίζει να βγαίνει η αυτονομία ειδικά με ανηφόρες κλπ ούτε για δύο ώρες Σε Θεσσαλονίκη Αθήνα γίνεται τα κουτιά που δίνουν μπαίνουν στη πλάτη Τώρα για να δεις αν γίνεται στην Καβάλα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους για σίγουρα Βέβαια δεν ξέρω πόσο σε συνφερει γιατί από όσο ξέρω τουλάχιστον τους τελευταίους 3ις μήνες περνούν μόνο εξωτερικούς συνεργάτες που αυτόματα σημαίνει έναρξη στην εφορία με αρκετά μηνιαία έξοδα που το συνοδεύουν Αν δεν βαράς 5-6 8 ώρα τουλάχιστον δεν θα σε συνφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα