bonorov Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Παίζει να δώσει κανένα καλό ΑΑΑ πρωτοχρονιά;
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kalaxan είπε Κούβα φέτος συνολικά... ( σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες χρονιές) Πολλοί το αναφέρεται. Μέχρι τώρα έχει δώσει Death Stranding, Mortal shell , Wolfenstein, Metro Redux και σήμερα Dishonored. Δηλ, πέρσι τι είχε δώσει καλύτερο ? Εγώ νομίζω πως φέτος είναι η καλύτερη προσφoρά παιχνιδιών απλά δεν το εκτιμούμαι και τόσο καθώς ο τακτικός "πελάτης" της epic 😄 τα μισά τα έχει πάρει παλαιότερα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Vasilis 07 7 1
kalaxan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι πέρυσι είχε δώσει πολύ καλύτερα κατά κοινή ομολογία . Αν τα συγκρίνεις ένα προς ένα θα το δεις και ο ίδιος Επίσης το wolfenstein, και το metro τα έχει ξαναδώσει. Δεν είμαι αχάριστος, δωρεάν είναι.καλοδεχουμενα όλα Αλλά θεωρώ λόγω γενικότερης οικονομικής συγκυρίας και του βαρύ προστιματος που έφαγε τελευταία πιθανόν να ήταν πιο εγκρατης τώρα με τα δωρεάν AAA Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από kalaxan
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Nick23 είπε Dishonored - Definitive edition https://store.epicgames.com/en-US/p/dishonored-definitive-edition Eximius: Seize the frontline https://store.epicgames.com/en-US/p/eximius-seize-the-frontline Ο TS ελεγε οτι ειναι μεχρι σημερα, ενας αλλος ειπε οτι εχει και στις 30 ( ; ). Απο τα σημερινα παιχνιδια ομως, καταλαβαινω οτι τελικα ηταν μεχρι χθες αυτο που αναφερει το τοπικ. Γιατι; Γιατι πολυ απλα τα σημερινα αν τα δειτε, ληγουν 5-1-2023, αρα περασαμε στο κλασικο free game της epic, εβδομαδιαιας διαρκειας. Και του χρονου λοιπον. 1
specre Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ο TS ελεγε οτι ειναι μεχρι σημερα, ενας αλλος ειπε οτι εχει και στις 30 ( ; ). Απο τα σημερινα παιχνιδια ομως, καταλαβαινω οτι τελικα ηταν μεχρι χθες αυτο που αναφερει το τοπικ. Γιατι; Γιατι πολυ απλα τα σημερινα αν τα δειτε, ληγουν 5-1-2023, αρα περασαμε στο κλασικο free game της epic, εβδομαδιαιας διαρκειας. Και του χρονου λοιπον. Ναι, αλλά τζάμπα έφτιαξα το meme εγώ; Άντε και του χρόνου. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, specre είπε Ναι, αλλά τζάμπα έφτιαξα το meme εγώ; Άντε και του χρόνου. Ε, οχι και τσαμπα! "Εγραψες" ολες αυτες τις ημερες! Σωραιος! 2 1
Sebu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ερωτηση αν ξερει καποιος. Βλεπω το Dishonored ειναι με ολα τα DLCs. Αν εχω τερματισει το παλιο και εχω κρατησει τα savegames, γνωριζει καποιος αν θα δουλευει να τα κανω import και να συνεχισω απο εκει που ημουν με τα DLCs?
Witcher1st Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, coyote2 είπε Από ποια ταινία είναι το meme? The Office. Σειρα. 1
kalaxan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Evan Almighty (Νώε για μια Εβδομάδα) από εκεί είναι το meme. 1
stafftw Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, kalaxan είπε Evan Almighty (Νώε για μια Εβδομάδα) από εκεί είναι το meme. Όχι έχει δίκιο ο @Witcher1st είναι από το the Office αν δεν κάνω λάθος είναι στο flashback που έχει ο Michael περιγράφοντας στον Jim τις εποχές που ήταν ο καλύτερος πωλητής 🤪 3
Engimek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Για όποιον θέλει να εμβαθύνει στο φλέγον αυτό θέμα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ναι, για να μην προσθεσω οτι εχει ηδη απαντηθει σωστα! 😛 3
Abudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, stafftw είπε Όχι έχει δίκιο ο @Witcher1st είναι από το the Office αν δεν κάνω λάθος είναι στο flashback που έχει ο Michael περιγράφοντας στον Jim τις εποχές που ήταν ο καλύτερος πωλητής 🤪 Ναι μεν αυτό, αλλά η αφορμή για το flashback είναι οτι μαθαίνει ο προηγούμενος προϊστάμενός του (του οποίου τη θέση έχει πλέον αυτός) σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αν δεν κάνω μεγάλο (και ειδεχθές για φαν της σειράς) λάθος
stafftw Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Abudi είπε Ναι μεν αυτό, αλλά η αφορμή για το flashback είναι οτι μαθαίνει ο προηγούμενος προϊστάμενός του (του οποίου τη θέση έχει πλέον αυτός) σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αν δεν κάνω μεγάλο (και ειδεχθές για φαν της σειράς) λάθος Αφού ανέβηκε και το video απλά έκατσε στο γραφείο του Jim και έκανε flashback...στον Dwight τα εξιστορούσε!!Κάτι μου λέει και αυτό πάντως για το τροχαίο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις