Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vatos είπε

Δοκίμασα όλα τα παραπάνω links για να δω ότι δεν ξέχασα κανένα και ειδα ότι το Dearth Stranding μου το βγάζει UNAVAILABLE ενώ όλα τα υπόλοιπα IN LIBRARY. Ξερει κανένας τι συμβαίνει; Είμαι σιγουρος ότι το εκανα CLAIM. Είδα και την αποδειξη που έστελε η EPIC στο mail μου.

Ρε αδερφέ, ως ψυχαναγκαστικός και εγώ αυτό έκανα πριν από εσένα, και το παρατήρησα και εγώ αυτό.

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

ιμενα κατι πιο δυνατο να κανει μεγαλο "μπαμ" για κλείσιμο γιατι ηταν λιγο meh

48 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Ελληνικό συγκρότημα btw 
https://en.wikipedia.org/wiki/Rotting_Christ

ακουγετε για Dishonored αυριο
περιμενα κατι πιο δυνατο να κανει μεγαλο "μπαμ" για κλείσιμο γιατι ηταν λιγο meh
τα games που εδωσε αν εξαιρεσεις τα Death Stranding/Mortal shell 

Δεν τους λες να δώσουν και το Dishonored μαζί με το Death of the Outsider πακέτο....κρίμα είναι να δώσουμε 2.5 ευρά στο Steam τώρα :P

Όσο για το Death Stranding δεν υπάρχει πλέον σαν κωδικός για αγορά, τον πετάξαν όξω ...γι αυτό και το Unavailable. Μόνο το Directors cut υπάρχει.

Μία βόλτα στην library σας και θα εμφανιστεί η αλήθεια! 

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vatos είπε

Δοκίμασα όλα τα παραπάνω links για να δω ότι δεν ξέχασα κανένα και ειδα ότι το Dearth Stranding μου το βγάζει UNAVAILABLE ενώ όλα τα υπόλοιπα IN LIBRARY. Ξερει κανένας τι συμβαίνει; Είμαι σιγουρος ότι το εκανα CLAIM. Είδα και την αποδειξη που έστελε η EPIC στο mail μου.

Εμενα για καποιο λογο δεν μου χει βαλει το 1ο Fallout αλλα το αξιζα 100%, gg Epic. ⬇️

Spoiler
Στις 22/12/2022 στις 6:00 ΜΜ, Chrisfm94 είπε

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game: https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout

Lame. Μονο για νοσταλγια για τους σκληροπυρηνικους.

Επεξ/σία από Chrisfm94
Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αυριο το τελευταιο!

Dishonored θα ειναι όπως φαίνεται στο περιτύλιγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα και εγώ. Αν μπεις όμως στην βιβλιοθήκη σου υπάρχει και είναι έτοιμο για εγκατάσταση.

3 ώρες πριν, vatos είπε

Ξαναμπήκα τώρα και δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη μου. Το απόγευμα υπήρχε. Και δεν υπάρχει καθόλου στο store το σκέτο. Μόνο το director's cut.

Επεξ/σία από esertas
  • Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, esertas είπε

Το είδα και εγώ. Αν μπεις όμως στην βιβλιοθήκη σου υπάρχει και είναι έτοιμο για εγκατάσταση.

Ξαναμπήκα τώρα και δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη μου. Το απόγευμα υπήρχε. Και δεν υπάρχει καθόλου στο store το σκέτο. Μόνο το director's cut.

Σε μενα (το απλο ειχε οταν το ειδα) ειναι κανονικα στην βιβλιοθηκη, μολις το τσεκαρα για αλλη μια φορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...