koooleeek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, vatos είπε Δοκίμασα όλα τα παραπάνω links για να δω ότι δεν ξέχασα κανένα και ειδα ότι το Dearth Stranding μου το βγάζει UNAVAILABLE ενώ όλα τα υπόλοιπα IN LIBRARY. Ξερει κανένας τι συμβαίνει; Είμαι σιγουρος ότι το εκανα CLAIM. Είδα και την αποδειξη που έστελε η EPIC στο mail μου. Ρε αδερφέ, ως ψυχαναγκαστικός και εγώ αυτό έκανα πριν από εσένα, και το παρατήρησα και εγώ αυτό.
kamui Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ιμενα κατι πιο δυνατο να κανει μεγαλο "μπαμ" για κλείσιμο γιατι ηταν λιγο meh 48 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Ελληνικό συγκρότημα btw https://en.wikipedia.org/wiki/Rotting_Christ ακουγετε για Dishonored αυριο περιμενα κατι πιο δυνατο να κανει μεγαλο "μπαμ" για κλείσιμο γιατι ηταν λιγο meh τα games που εδωσε αν εξαιρεσεις τα Death Stranding/Mortal shell Δεν τους λες να δώσουν και το Dishonored μαζί με το Death of the Outsider πακέτο....κρίμα είναι να δώσουμε 2.5 ευρά στο Steam τώρα Όσο για το Death Stranding δεν υπάρχει πλέον σαν κωδικός για αγορά, τον πετάξαν όξω ...γι αυτό και το Unavailable. Μόνο το Directors cut υπάρχει. Μία βόλτα στην library σας και θα εμφανιστεί η αλήθεια! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από kamui
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Αύριο : Dishonored: Death of the Outsider 1
VasKag Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Σας εχει βαλει και εσας στη library mortal shell tech beta μαζι με το κανονικο?
specre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, VasKag είπε Σας εχει βαλει και εσας στη library mortal shell tech beta μαζι με το κανονικο? Ναι.
Chrisfm94 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vatos είπε Δοκίμασα όλα τα παραπάνω links για να δω ότι δεν ξέχασα κανένα και ειδα ότι το Dearth Stranding μου το βγάζει UNAVAILABLE ενώ όλα τα υπόλοιπα IN LIBRARY. Ξερει κανένας τι συμβαίνει; Είμαι σιγουρος ότι το εκανα CLAIM. Είδα και την αποδειξη που έστελε η EPIC στο mail μου. Εμενα για καποιο λογο δεν μου χει βαλει το 1ο Fallout αλλα το αξιζα 100%, gg Epic. ⬇️ Spoiler Στις 22/12/2022 στις 6:00 ΜΜ, Chrisfm94 είπε Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game: https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout Lame. Μονο για νοσταλγια για τους σκληροπυρηνικους. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Chrisfm94
7nisiotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Αυριο το τελευταιο! Dishonored θα ειναι όπως φαίνεται στο περιτύλιγμα.
esertas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το είδα και εγώ. Αν μπεις όμως στην βιβλιοθήκη σου υπάρχει και είναι έτοιμο για εγκατάσταση. 3 ώρες πριν, vatos είπε Δοκίμασα όλα τα παραπάνω links για να δω ότι δεν ξέχασα κανένα και ειδα ότι το Dearth Stranding μου το βγάζει UNAVAILABLE ενώ όλα τα υπόλοιπα IN LIBRARY. Ξερει κανένας τι συμβαίνει; Είμαι σιγουρος ότι το εκανα CLAIM. Είδα και την αποδειξη που έστελε η EPIC στο mail μου. Ξαναμπήκα τώρα και δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη μου. Το απόγευμα υπήρχε. Και δεν υπάρχει καθόλου στο store το σκέτο. Μόνο το director's cut. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από esertas
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, esertas είπε Το είδα και εγώ. Αν μπεις όμως στην βιβλιοθήκη σου υπάρχει και είναι έτοιμο για εγκατάσταση. Ξαναμπήκα τώρα και δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη μου. Το απόγευμα υπήρχε. Και δεν υπάρχει καθόλου στο store το σκέτο. Μόνο το director's cut. Σε μενα (το απλο ειχε οταν το ειδα) ειναι κανονικα στην βιβλιοθηκη, μολις το τσεκαρα για αλλη μια φορα.
Abudi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Σε εμένα φαίνεται κανονικά το Death Stranding (απλή έκδοση) και μπορώ να το κάνω install
Nick23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Dishonored - Definitive edition https://store.epicgames.com/en-US/p/dishonored-definitive-edition Eximius: Seize the frontline https://store.epicgames.com/en-US/p/eximius-seize-the-frontline Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Nick23 4 3
kalaxan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Κούβα φέτος συνολικά... ( σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες χρονιές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις