Aurumnus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Σε εμένα, όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν δωρεάν, μου τα βγάζει ότι δεν τα έχω. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα;
Sondo214 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Σε εμένα, όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν δωρεάν, μου τα βγάζει ότι δεν τα έχω. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα; Και εμένα το ίδιο ναι. Μάλλον έκλασε το σύστημά τους με τον χαμό που έγινε... Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθουν στην library μας... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Βλεπω οτι το DC ειναι 18+ Το απλο ειναι χωρις περιορισμο ηλικιας. Μετα την αποσυνδεση της εφαρμογης που σου ζηταει να ξαναμπεις, ζηταει πλεον και ημερομηνια γεννησης. Πιθανολογω οτι εκει κολλησε το πραγμα. Κανονικα θα πρεπει να το ξαναδωσουν σημερα δωρεαν το DC (σε συνδιασμο με οσα γραφτηκαν πριν περι φημων για επεκταση κατα μια ημερα του DS) μετα ισως τις 6 σε ολους οσους ειναι πανω απο 18; Εκτος αν το αφαιρεσαν ηδη απο οσους το πηραν χθες, που μου φαινεται δυσκολο να μετανιωσαν.
koukis hlias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 ίσως είμαι μόνος μου αλλα ακόμα και τώρα τρώω error screen κάθε φορά που πάω να το προσθέσω στην συλλογή μου . 1
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch
venuets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 https://store.epicgames.com/en-US/p/fist-forged-in-shadow-torch 1 2
Macosj Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Όλη τη σαβούρα έχει δώσει, αυτά είναι σαν mobile παιχνίδια. 3 1
Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστω τον TS. Εχω ηδη εγκαταστησει σημερα και ξεκινησει το Lego, κολλημα, μου αρεσουν γενικα τετοιου τυπου platform ή τύπου Train Valley/Train Valley 2. 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Βλεπω οτι το DC ειναι 18+ Το απλο ειναι χωρις περιορισμο ηλικιας. Μετα την αποσυνδεση της εφαρμογης που σου ζηταει να ξαναμπεις, ζηταει πλεον και ημερομηνια γεννησης. Πιθανολογω οτι εκει κολλησε το πραγμα. Κανονικα θα πρεπει να το ξαναδωσουν σημερα δωρεαν το DC (σε συνδιασμο με οσα γραφτηκαν πριν περι φημων για επεκταση κατα μια ημερα του DS) μετα ισως τις 6 σε ολους οσους ειναι πανω απο 18; Εκτος αν το αφαιρεσαν ηδη απο οσους το πηραν χθες, που μου φαινεται δυσκολο να μετανιωσαν. Παραξενο χθες που με ειχε πεταξει οπως ολους (χωρις ομως να εχω δοκιμασει να "αποκτησω" το Director's Edition οταν καταφερα να ξανασυνδεθω δεν μου ζητησε επαληθευση ηλικιας. Ισως την εμφανισε μονο σε οσους το ειχαν παρει αλλα μετα τους το αφαιρεσαι? Παντως εγω καταφερα και απεκτησα το απλο και ειναι ακομα στη συλλογη αρα κατι τους πηγε λαθος με την enhanced εκδοση.
ougxar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Εντωμεταξυ το F.I.S.T ειναι καλο arcade game ,τελειωσε ευχαριστα
MaXmaD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Παντως το DS μου το βγαζει unavailable στη σελιδα απο χθες και στο app δεν το εμφανιζει καθολου...
7nisiotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Παντως το DS μου το βγαζει unavailable στη σελιδα απο χθες και στο app δεν το εμφανιζει καθολου... Απλή ή Directors?
Προτεινόμενες αναρτήσεις