Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, specre είπε

dsdc2.jpg.54780f163c2a9480fb7a789cfeb28606.jpg

dsdc1.jpg.ced031ca79ba2e8305d9dd3e41ce479c.jpg

Κι εγώ το πρόλαβα, αλλά δεν ξεκινάει ΚΑΝ το download για την εγκατάσταση.

Πολύ περίεργα πράγματα. Δοκίμασες να το κάνεις install?

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ από την library μου έχουν εξαφανιστεί όλα τα παιχνίδια...

Μόνο το RD2 βγάζει που το έχω εγκατεσημένο στο PC. Καμιά 10αριά ακόμα που τα είχα αγορασμένα (τζάμπα) δεν τα βγάζει.

WTF;;;

Δημοσ.

ετυχε να μπω αμεσως μετα τις 6 και προλαβα την DC. πλην ομως ενω την κατεβαζω κανονικά και φαινεται στο library παρολα αυτα στο store την βγαζει διαθεσιμη για αγορα οπως και το dlc ενω την απλη εκδοση μη διαθεσιμη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα έβαλα να το πάρω  και εγώ και μετά από κάνα δυο προσπάθειες μου έβγαλε αυτά στο library.

Έχω πάρει την director cut ?

292676CC-C280-4CBF-99A2-C526485CE382.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Ρε παιδιά τώρα έβαλα να το πάρω  και εγώ και μετά από κάνα δυο προσπάθειες μου έβγαλε αυτά στο library.

Την βασική έκδοση πήρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Όχι.  Πιο πάνω πόσταρα μια εικόνα. To DC είναι στην τρίτη θέση μετά από αυτό που λέει "2 ADD-ONS"

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gulik είπε

Την βασική έκδοση πήρες.

Aυτό πού μου το βγάζει 2 φορές στην library , τι είναι ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Aυτό πού μου το βγάζει 2 φορές στην library , τι είναι ?

Προφανώς το δεύτερο αφορά digital content του παιχνιδιού. Αν πας προσεκτικά τον κέρσορα του ποντικιού επάνω στον τίτλο τους, θα διαβάσεις καθαρά περί τίνος πρόκειται.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να εκαναν λαθος με το directors cut και προσπαθουν να το μαζεψουν.... μακαρι να μη γινει καμια στραβη και τα αφαιρεσουν....

Δημοσ.

όντος το απόγευμα έδινε το director cut και τώρα που μπήκα για να το πάρω δίνει την απλή έκδοση... δεκτη και αυτή αφού μέχρι στιγμής κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου έκανε κλιτσ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...