Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικά από τα παιχνίδια που έχω αποκτήσει δωρεάν και δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω:

Death Stranding, Metro Last Light Redux, Batman Arkham Knight, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City, Shadow of the Tomb Raider κ.α.

Αγορασμένα παιχνίδια που δεν έχω ακόμα παίξει: Red Dead Redemption 2, Mudrunner, Unravel 2, κ.α.

Τα έχω στις βιβλιοθήκες και τα κοιτάζω, μαζί με τον ολοκαίνουριο 13600k, αυτό έχει σημασία.

Δημοσ.

Εγώ έχω "αγοράσει" το Director's Cut (μέχρι και απόδειξη παρέλαβα), πλην όμως ακόμα δεν γνωρίζω αν όντως έχω πάρει έστω την απλή έκδοση!

intRJge.png

😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Gulik είπε

Εγώ έχω "αγοράσει" το Director's Cut (μέχρι και απόδειξη παρέλαβα), πλην όμως ακόμα δεν γνωρίζω αν όντως έχω πάρει έστω την απλή έκδοση!

intRJge.png

😁

Account → Transactions

Εμένα υπάρχει εκεί το απλό και το DC. Στο library επίσης έχω τα extra.

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.

Παιδιά σε όσους βγάζει "Unavailable" κάντε refresh και στα 1-2 δευτερόλεπτα που φορτώνει πατήστε γρήγορα "Add to cart" και συνεχίστε τη διαδικασία. Τουλάχιστον εγώ έτσι το πήρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gulik είπε

intRJge.png

😁

Πάντως ακόμα και όταν στις αρχές δίνανε το "Director's Cut" τζάμπα, απο κάτω έδειχνε το Director's cut addon να κοστίζει 5.99. Λογικά πιστεύω ότι από την αρχή είχαν σκοπό να δώσουν την απλή έκδοση μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...