Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πέσει το Epic Launcher ή μόνο σ' εμένα συμβαίνει, συνέχεια ζητάει να κάνω Login, όλη η library μου δεν είναι διαθέσιμη....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, specre είπε

Δηλαδή -1 παιχνίδι στο σύνολο; Ή θα δώσουν και τα 2 παιχνίδια αύριο;

Και τα δύο, πάραλληλα δηλαδή με το "νέο", θα επεκταθεί η προσφορά κατά μία ημέρα για το Death Stranding. Δεν είναι επίσημο, πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να χαλαρωσουμε λιγο εχει ακομη 23 ωρες και 15 λεπτα!
Μια χαρα θα το παρουν ολοι! θα πεφτει καθε λιγο και λιγακι. Μιλαμε για ΑΑΑ τιτλο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τσίμπησα στην εφαρμογή. Όλα καλά.

Edit: Βιάστηκα. Product Activation Failed λέμε. :D

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

τώρα γιατί λέει 23€ για αγορά; το πατάω στο free και μου βγάζει να πληρώσω!

Δοκίμασε λίγο αργότερα, λανθασμένα "μηνύματα" του προβλήματος είναι αυτά.

Δημοσ.
5 minutes ago, Xristaras12 said:

τώρα γιατί λέει 23€ για αγορά; το πατάω στο free και μου βγάζει να πληρώσω!

Αποφασισε να το παρει πισω οπως η MS :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gulik είπε

Δοκίμασε λίγο αργότερα, λανθασμένα "μηνύματα" του προβλήματος είναι αυτά.

Εγώ πάω στοίχημα ότι είναι αυτό που έλεγες... bot spam σε τέτοιο βαθμό που θα "κόψανε" το δωρεάν προσωρινά.

Δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση αν το ξανα-ανοίξουν με δυνατότητα να κάνει claim μόνο account συγκεκριμένης ηλικίας (π.χ. τουλάχιστον 2 ημερών).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Engimek είπε

Εγώ πάω στοίχημα ότι είναι αυτό που έλεγες... bot spam σε τέτοιο βαθμό που θα "κόψανε" το δωρεάν προσωρινά.

Δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση αν το ξανα-ανοίξουν με δυνατότητα να κάνει claim μόνο account συγκεκριμένης ηλικίας (π.χ. τουλάχιστον 2 ημερών).

Υπάρχουν αναφορές ότι προσπαθεί το "σύστημα" να κάνει LOGOUT όλους τους λογαριασμούς! Και μάλιστα δεν δέχεται καν εκ νέου log-in σε πάρα πολλούς χρήστες, αυτή τη στιγμή.

Έπαθαν και έμαθαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Gulik είπε

Υπάρχουν αναφορές ότι προσπαθεί το "σύστημα" να κάνει LOGOUT όλους τους λογαριασμούς! Και μάλιστα δεν δέχεται καν εκ νέου log-in σε πάρα πολλούς χρήστες, αυτή τη στιγμή.

Έπαθαν και έμαθαν...

Ναι εγω προσπαθουσα να το παρω κ δεν με κανει log in καν απο το browser . Και η ειρωνια ειναι οτι εχω ηδη το παιχνιδι αλλα οχι το directors cut κ θελω να δω αν θα μου δωσει το dc μονο :P

Edit : παντα απο το συγκεκριμενο browser ειμαι συνδεδεμενος 

Επεξ/σία από nickk0kkav
Δημοσ.

Παίδες είναι γενικό το πρόβλημα τους. Πρόβλημα υπάρχει με τους servers τους. Δεν μπορείς να μπεις από browser, ούτε από launcher (μου βγάζει  "Gateway time-out Error code 504"). Υπομονή. Δοκιμάστε αργότερα πάλι ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...