Fortunecookie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω λάβει κάποια χρήματα στο PayPal στον οποίο έχω συνδεδεμένο μόνο μια χρεωστική κάρτα εθνικής. Πάω να τα μεταφέρω στον λογαριασμό και λέει πως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα για μεταφορές χρημάτων. Εντωμεταξύ, έχω και έναν paypal business account με την ίδια κάρτα εθνικής μέσα και από εκεί έχω μεταφέρει χρήματα παλιότερα! Ξέρεις κανείς γιατί έτσι ; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Fortunecookie
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Fortunecookie είπε Έχω λάβει κάποια χρήματα στο PayPal στον οποίο έχω συνδεδεμένο μόνο μια χρεωστική κάρτα εθνικής. Πάω να τα μεταφέρω στον λογαριασμό και λέει πως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα για μεταφορές χρημάτων. Εντωμεταξύ, έχω και έναν paypal business account με την ίδια κάρτα εθνικής μέσα και από εκεί έχω μεταφέρει χρήματα παλιότερα! Ξέρεις κανείς γιατί έτσι ; Δεν μεταφέρονται χρήματα σε καρτες. Χρήματα μεταφέρονται μονο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, σύνδεσε εναν στο ππ και μετέφερε τα.
Fortunecookie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ! Αφαίρεσα τη τράπεζα από τον business account και μου τη δέχτηκε στο προσωπικό. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στα χρήματα που μου έστειλαν, το PayPal κράτησε τόση προμήθεια, σε ευρώ μου τα έστειλαν όποτε δεν υπήρχε αλλαγή νομίσματος
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fortunecookie είπε Ευχαριστώ! Αφαίρεσα τη τράπεζα από τον business account και μου τη δέχτηκε στο προσωπικό. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στα χρήματα που μου έστειλαν, το PayPal κράτησε τόση προμήθεια, σε ευρώ μου τα έστειλαν όποτε δεν υπήρχε αλλαγή νομίσματος Τι προμήθεια κράτησε, τι είδους λογαριασμός ηταν αυτος που συνδέσεις και απο που προέρχονταν τα χρηματα που ηταν στο ππ; Επίσης ποιος τα εστειλε, για ποιον λογο και με ποιον τροπο.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fortunecookie είπε Ευχαριστώ! Αφαίρεσα τη τράπεζα από τον business account και μου τη δέχτηκε στο προσωπικό. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στα χρήματα που μου έστειλαν, το PayPal κράτησε τόση προμήθεια, σε ευρώ μου τα έστειλαν όποτε δεν υπήρχε αλλαγή νομίσματος Yπάρχει και το Χοοm μέσα απο το ΡΡ που στέλνεις λεφτά σε επαφες.Επίσης πως σου τα εστειλε και έχουν έξοδα;
freelove Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Όταν τραβάς ανάληψη από PayPal σε IBAN Πειραιώς σε χρεώνει η Πειραιώς μετά?? Έχει μήπως ένα ποσό πού δεν χρεώνει??
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/12/2022 στις 10:59 ΜΜ, freelove είπε Όταν τραβάς ανάληψη από PayPal σε IBAN Πειραιώς σε χρεώνει η Πειραιώς μετά?? Έχει μήπως ένα ποσό πού δεν χρεώνει?? έξοδα για εισερχόμενο έμβασμα,θα δεις απο τι ποσο και πάνω αρχίζει η χρέωση.
Fortunecookie Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Η πλατφόρμα στην οποία κάνω εργασίες για φοιτητές επι πληρωμή βάζει τα χρήματα στο paypal. Το PayPal μου είναι προσωπικό και κράτησε προμήθεια 5% από τα χρήματα τα οποία ήταν σε ευρώ. Δεν ξέρω από που τα έστειλαν. Πάντως το πρόβλημα μου τώρα είναι άλλο…κατα λάθος έγραψα λάθος τις δυο μικρές καταθέσεις που έστειλαν για να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου και εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει αυτό όταν πάω να βάλω ξανά τη τράπεζα : «Λυπούμαστε δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημα σας αυτή τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά αργότερα». Λέτε να μην μου δεχτεί ποτέ ξανά τη τράπεζα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Fortunecookie είπε Η πλατφόρμα στην οποία κάνω εργασίες για φοιτητές επι πληρωμή βάζει τα χρήματα στο paypal. Το PayPal μου είναι προσωπικό και κράτησε προμήθεια 5% από τα χρήματα τα οποία ήταν σε ευρώ. Δεν ξέρω από που τα έστειλαν. Πάντως το πρόβλημα μου τώρα είναι άλλο…κατα λάθος έγραψα λάθος τις δυο μικρές καταθέσεις που έστειλαν για να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου και εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει αυτό όταν πάω να βάλω ξανά τη τράπεζα : «Λυπούμαστε δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημα σας αυτή τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά αργότερα». Λέτε να μην μου δεχτεί ποτέ ξανά τη τράπεζα ; Απο την εφαρμογή έχει να στείλεις λεφτά σε λογαριασμό μέσω ΧΟΟΜ.Σου λεει και τι θα σε χρεώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα