cybereddie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Εχω 2 mpeg αρχεια (the league of extraordinary men)που θελω να τα κανω avi (ένα-ένα και να τα περιλαβω με το TFM μετά) .Αλλά: όταν τα βαζω στο virtual dub για μετατροπή , δεν τα αναγνωρίζει , κατι λέει για πρόβλημα, αλλά όταν τα παίζω με bsplayer - realplayer - wm player, τα παίζει κανονικά. Εχω συγχρονισει και τους υπότιτλους και δεν ξερω τι να κανω. Anybody?
martyras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Xrisimopoieise to VirtualDubMod, auto anoigei mpeg arxeia se anti8esh me to VirtualDub.
cybereddie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 εχω ηδη μετατρεψει αρχεια mpeg σε avi , με το virtual dub, αλλα στο συγκεκριμένο, καποιο πρόβλημα βγάζει και δεν το ανοιγει
marios1957 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 http://www.videohelp.com/avi2divx.htm Παμπάλαιο,δουλεύει,προσωπική μου άποψη πάντως,ΜΗΝ δοκιμάσετε τέτοια μετατροπή.Θα χαθούν πολύτιμα στοιχεία στην πορεία,και οι δύο codecs είναι "Ότι Φάμε,Ότι Πιούμε κιΌτι αρπάξει ο απευθυσμένος μας",κοινώς Loosless... Βρείτε το (σωστά συγχρονισμένο με subs) avi. Άλλη λύση,η κατ΄ευθείαν μετατροπή του mpg (ολοκληρωμένου σε ένα αρχείο,με TMPGEnc,Merge+Cut) με "Main Concept" σε Dvd.Ακολούθως "Demultiplex",(ένα άλλο διαχωριστήρι-εκτός του γνωστού TMPGEnc-είναι και το MPEG_VCR,πανγρήγορο) και τα υπόλοιπα,κατά τα είωθότα.Δηλαδή,το srt σε sup και όλα μαζί στο Ifoedit...(m2v+mpa+sup). Τέλος,μία ψήφος και από μένα στο FilmMachine,αν κρατάει δε και το ac3(που τυχόν έχουν πολλά xvid) αναλοίωτο...
cybereddie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 ontws arxeia pou to virtualdub den ta anoige, to virtualdubmod ta anoixe kai ta diaxeiristhke mia xara! Etsi mporesa aneta na kanw ta mpg mou ---> avi! Perfect kai thnx se allous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.