Titos301 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 οταν συνδεω το φλασακι ενω φαινεται οτι εχει αρχεια μεσα αν το ανοιξω φαινεται η εικονα τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση;
Titos301 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 πατε στο search bar και γραφετε * και enter και βλεπετε τα αρχεια
Λύση manolis940 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Το παραπάνω είναι trojan ονομάζεται "1kb shortcut virus" και παλαιότερη εμπειρία που είχα με αυτό είναι ότι μολύνει όποιο φλασάκι και να μπει στο PC. Αν βάλεις το φλασάκι σου σε άλλο PC και πατήσεις την συντόμευση θα μολυνθεί και αυτό. Έχω την εντύπωση βέβαια ότι το Windows Defender τον εντοπίζει. Το έχεις απενεργοποιήσει ; Εδώ έχει κάποια βήματα, ακολούθησε τα https://www.easeus.com/file-recovery/remove-shortcut-virus-using-cmd.html 2
Titos301 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Το παραπάνω είναι trojan ονομάζεται "1kb shortcut virus" και παλαιότερη εμπειρία που είχα με αυτό είναι ότι μολύνει όποιο φλασάκι και να μπει στο PC. Αν βάλεις το φλασάκι σου σε άλλο PC και πατήσεις την συντόμευση θα μολυνθεί και αυτό. Έχω την εντύπωση βέβαια ότι το Windows Defender τον εντοπίζει. Το έχεις απενεργοποιήσει ; Εδώ έχει κάποια βήματα, ακολούθησε τα https://www.easeus.com/file-recovery/remove-shortcut-virus-using-cmd.html Ναι μου πεταξε ειδοποιηση το defender Ετρεξα σκαν με των windows οπως λες και ενα με το adw cleaner και φαινεται κομπλε το στικ ειναι αρκετα παλιο και θα το αποσυρω, θελω να πιστευω οτι ειμαι οκ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Titos301 1
kremenarasi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία συστήματος στης ρυθμίσεις και θα φανούν και αυτά στο στικάκι 1
Titos301 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kremenarasi είπε Να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία συστήματος στης ρυθμίσεις και θα φανούν και αυτά στο στικάκι Το εκανα αλλα δεν φανηκαν, ευτυχως δουλεψε η αναζητηση αστερισκου πανε δεξια στο αντιστοιχο πεδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα